Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz rappit4 #72856 üzenetére
Sajnos nem tudom. Én a laposon bírom
az IP címet előtte letoltom a fájt majd ott hozzá adom, de gondolom ez menne mobol web oldalról is. De keressel utana.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz rappit4 #72854 üzenetére
Én a ZIDOO-n zoteTorrent pro-t használok, igaz tiszta angol eléggé macerás volt nekem beállítani de most tettem bele 2db DV filmet és 35-40 kozt jött lefelé a kettő.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
SunMount3r
nagyúr
válasz rappit4 #72450 üzenetére
Sorry (ez nem neked szól), de azért ez már "vicces". Ha így meg lehet oldani, akkor meg lehetne úgy is, hogy csak a Kliens kelljen hozzá, hogy legalább ezt a részt is tartalmazza. Tehát, hogy ilyen alap dologra is gondolhatnának a Networking rész mellett...
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz rappit4 #72447 üzenetére
Plexhez mindenképp kell szerver, tehát működhet ha a Shileden van PMS és a rádugott HDD fel van véve a PMS-be.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
félisten
válasz rappit4 #72299 üzenetére
Találsz a yt-n a nevem alatt videokaz a zidoo-ről is, igyekeztem az alapvető dolgok bemutatásán. Kimondottan hálózati lejátszónak készült. Van egy zidoo-hoz fejlesztett ap a kezelesre nézd meg a playon. De a zidoo.tv oldalon a gyártó oldala sok minden le van írva.
---------------
blakey így megertem a kifogasaidat.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
válasz rappit4 #72299 üzenetére
A Shield Android TV-t futtat, a Zidoo meg "telefonos" Androidot, a lejátszója meg gyakorlatilag Androidtól független, de nyilván az alól fut. Ajánlom, hogy olvasd el a megfelelő topikokat, illetve néhány tesztet is böngéssz át, mert biztos lesznek olyan dolgok amik nem fognak tetszeni.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
félisten
válasz rappit4 #72296 üzenetére
Mit értesz ez alatt?
Régebbi videók vannak fent, azóta már többször változott HT megjelenése és sokszínű beállítása. Most kapott 3 napja egy frissítést és még év vége előtt jön meg egy.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
-
Beni2360
félisten
válasz rappit4 #72292 üzenetére
Olvasataim szerint a hengeres nem tudja a DV-t csak a proo.
Ezeket amiket leirta minden app nélkül a zidoo z9x tudja bekapcsolas és beállítás utan. Semmi plex meg ilyesmi nem kell hozzá. Streamelesre nem jó a zidoo.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz rappit4 #69895 üzenetére
De csak ha egy SD kártyára telepített CE lejátszó szoftvert és az később az Android mellé lehet áttenni és akkor lesz egy dual bootos média boxod mint nekem is van. Ez a CE egy KODI lejátszó szoftver. Itt mindet olvashatsz erről Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
Beni2360
félisten
válasz rappit4 #69885 üzenetére
Szempont 1 : Amlogic box pl : X96 MAX PLUS + CE egy SD kártyán ( kb 40 $)
Beépíthető HDD - már nehezebb és kevés a választék. A A95X MAX-t nem ajánlom mivel nagyon melegedik és nálam eldobálta a HDD-t és nagyon melegedett az is a házban.
Van még a ZIDOO Z10 a sima az stabil rendszer az újabbal még gondok vannak. De ez már több mint 250 $ körül van. De ez már szvsz egy igazán média boxnak nevezhető termék. Sokat tudó háttér világítós távval.
Egy sk videó a rendszerről. Igaz itt a HDD nélküli van de ugyan az.
Van is egy Z10 az aprón eladó. Megéri az árát.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz rappit4 #69883 üzenetére
Az eddigi olvasatok szerint nem ajánlott lejátszó. Így nagyon tapasztalat sincs. A házimozi topikban nézzél kőrül főleg a végén. Van létezik splitter ami jó. Sokan használják abból az indokból ami neked is van. Itt is nézzél kőrül
-
Beni2360
félisten
válasz rappit4 #69870 üzenetére
Na azért 150 $ nem kell kiadni hanem keressél egy 4K/60 fps-s switchet vagy splittert, most hírtelen nem tudom melyik kell neked, és abban szét osztani a képet és a hangot.
Média boxban csak a nagyon drágáknál van 2 HDMI kimenet.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Integra
titán
válasz rappit4 #28792 üzenetére
Dolby True HD - DTS MA Passthrough
ez azt jelenti, hogy az eredeti bluray anyag hangját átereszti konvertálás nélkül az avr-be? viszont az avr fontos hogy tudja a dolby true hd-t és a dts ma-t, hogy az úgy is szólaljon meg, jól rakom össze?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Ispy
veterán
válasz rappit4 #26875 üzenetére
Megnyomtam, 1080p/50Hz, ezt írja ki.
Az elképzelhető, hogy a WD TV-t megizzasztja egy BD remux. Konkrétan a Dredd-et próbáltam volna megnézni, de pár perc után elkezdett akadni a lejátszás. A NAS és a router is gigabites, szóval gondolom nem ezeknél van a gond.
(#26876) anonym1s
A tv-ben be volt kapcsolva az Intelligent Frame Creation, ezt kikapcsoltam, most mintha nem lenne recegés.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
őstag
válasz rappit4 #26711 üzenetére
Igen, palzmám van, méghozzá élbolybeli
Csak azért volt a hozzászólás, hogy megosszam az tapasztalatot, nem akarok senkit sem buzdítani a felezett képű 3D-re.
Habár az összes 3D-s fimem közül egy felezett OU fim, a "The amazing Ocean" adja a legjobb élményt, még a BD50-es Avatart is maga mögé utasítja.
-
cekkk
veterán
válasz rappit4 #26607 üzenetére
De van több "fajta" mkv.
1. amit valaki valahol elkészít, kódol csökkenti a vidó és a hang méretét, hogy kisebb legyen a mérete.
2. Amit mondjuk Liszi is csinál, hogy semmit nem csinál csak a videót és a hangot áthelyezi egy másik konténerbe. Ilyenkor nem lesz kisebb se a videó se a hang. Gondolj bele, kibontasz egy üveg bort és nem szereted üvegből inni át töltöd egy pohárba az a bor még ugyan az marad(tekintsünk el a pohár formájától és a többi ilyen dologtól, hogy melyikből, hogy lehet érezni az ízét stb ). Maga a beltartalom nem változik meg, hogy megy másik módon tárolod.Igen az első esetben igaz, hogy rosszabb lehet a kép, gyengébb a hang, mert ott csökkentenek a méreten.
De amit ők házilag csinálnak ott nem látnál különbséget.
Az meg, hogy kinek kell a menü és nem kell, egyéni preferencia
[ Szerkesztve ]
-
csonki4
csendes tag
-
FeRkE
őstag
válasz rappit4 #24741 üzenetére
Nálam sincs semmi ilyen pattogás. Igaz én nem erősítőre kötöm hanem digitális->analóg 5.1 adapterre és onnan megy az 5.1-es hangfalszettbe RCA-n.
Erre az óra leáll dologra én is kíváncsi vagyok, nálam be se kellett állítani, csak megadtam az időzónát, és neten lefrissítette magát a pontos időre.
[ Szerkesztve ]
-
-
access_denied
senior tag
válasz rappit4 #23646 üzenetére
A yaDIS a TMDb adatbázist használja. YAMJ-ben beállítható, hogy magyar nyelvű legyen a leírás (jó eséllyel az is), a yaDIS is képes erre? Valamint hirtelen a "delete unused files" vagy valami hasonlót sem találtam meg a yaDIS-ban, pedig ez is hasznos. A kezelőfelülete barátságosabb az biztos.
Nem találom a YAMJ-ben a felbontás beállítását (720->1080)
[ Szerkesztve ]
-
access_denied
senior tag
válasz rappit4 #23646 üzenetére
Pontosan erről van szó, Te vagy az én emberem . A baj az, hogy már elég sokat küszködtem a YAMJ-vel, és nagyjából össze is vannak szedve a problémásabb filmek adatai is.
Ugye a YAMJ három fájlt hoz létre az adott mappában:
fanart.jpf, about.jpg és *.xmlUgyanígy dolgozik a YADIS is?
-
-
-
csocsoszán
őstag
válasz rappit4 #21507 üzenetére
Elnézést, ha félre érthetõ voltam! Nem védem öket!
Sajnos erre van igény (kevés fizuért reggeltõl estig meló,pénz meg csak ennyi marad.)!
Tippeket köszönöm! Megrendeltem, de még lemondható, már mint az egreat plus pro!
(Most látom ez 43 000, na ez lõtávon kívül esik!)[ Szerkesztve ]
Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
csocsoszán
őstag
válasz rappit4 #21503 üzenetére
Szervusz!
Én olyan helyen dolgozom ahol napi kapcsolatban vagyok a "parti"Kínaiakkal.
Sajnos tényleg nem egyszerû, de vannak igen komoly kivételek is! Velük szinte a tervezést is meg lehet beszélni! Persze nem a "hulladék" gyártók közt kell keresni! És azt is hozzá kell tennem színte Mindent Kínában gyártanak! És néha a koppintások olyan jól sikerülnek (lásd: csöves vagy sima erõsítõk),hogy az úgymond "neves" cégeknek is kapaszkodniuk kell! Ár miatt meg lassan kivégzik öket, ezért gagyisodnak le már õk is! Nagyon sokszor a nevet fizeted meg, mert szinte mindenki ugyanabból a chip készletbõl építkezik. Nem gyárt chip-eket csak egy két cég! És már az sem mondható el hogy jobb minõségûek a belepakolt alkatrészek(hol látsz már neves gyártótól kondit például, legfeljebb ha útólag beépíted?).
Na errõl viszont én tudnék egy két, többek számára újjat mondani de ez nem idevágó téma.
Tehát azért még egyszer csak megkérdezném 30-ig tudnátok full 3d-s alternatívát mondani!
Elnézést kissé hosszabbra sikeredet!Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
gumisxxx
tag
válasz rappit4 #21105 üzenetére
Hát kb ennyi amit tudni kellene. A wifi ami fontos lenne.
http://www.bestdigital.hu/android-fullhd-media-lejatszo-p-412.html Ez milyen szerintetek?
Asus m2n-e,AMD Athlon 64 X2 5600+,Gigabyte Radeon R7 250 OC 1GB 128bit DDR5 PCI-E GV-R725OC-1GI,4GB Kingmax KLDD48F-A8KB5,Western Digital 320GB WD3200YS-01PGB0,chieftec gps-400aa-101a
-
dh66e
veterán
válasz rappit4 #21045 üzenetére
azért nem reménytelen a helyzetem,de óvatos vagyok egy két óriáscég már behúzott az ígéreteivel.
Viszont most nézem olvasom a blogodat ez elég pofás kis lejátszó lett az ára sem zombi(3D-s lévén)ahhoz képest hogy elkönyveltem magamban hogy az a szendvicssütő project néz majd szembe velem. -
access_denied
senior tag
válasz rappit4 #20989 üzenetére
Üdítő volt ismételten olvasni még egy szubjektív tesztet (főleg azoknak mint én, akik egy ilyen beszerzésén gondolkoznak). Ezúton is köszi a választ a Jukeboxal kapcsolatban.
A 23,976 FPS ha jól tudom, akkor jelenleg még 23,98 (kerekítés), de ezen már dolgoznak. Így a 42 mp körüli ugrás eltolódik (hagy ne számoljam ki hova), de még nem 100%-os a lejátszó.
Wifi kérdése. Ha jól számoltam, akkor a a wifi nélküli + wifi adapter árban megegyezik a wifis változattal. A különbség az, hogy a külön vásárolható wifi adapter az usb-re csatlakozik és a vevőt a kábel miatt lehet pozicionálni, míg a wifist nem, mert annak a hátulján van fixen az antenna. Szubjektíve el lehet dönteni, hogy milyen antennával szeretné használni az ember.
-
Zen_Ronin
tag
-
-
access_denied
senior tag
válasz rappit4 #20636 üzenetére
Mede8er-en gondolkozok, az lenne a kérdésem, hogy a fájl elnevezése angol legyen, vagy magyar, hogy magyarul jelenjen meg a menüben?
Tehát a
Bedazzled.2000.720p.mkvvagy a
A.Bájkeverő.2000.720p.mkvvagy a
A.Bajkevero.2000.720p.mkvelnevezés a jó a Jukeboxnak?
A NAS-om az angolt lájkolja, ennek megfelelően a leírás és a cím is angol, de nem a NAS-ét szeretném használni majd.
-
senior tag
-
HarryDEC
tag
-
MeszesKPT
őstag
válasz rappit4 #19893 üzenetére
Igazad van, ebből annyi bizonyosodott be, hogy laikus vagyok.
Fél napnyi olvasgatás után oda jutottam, hogy vagy egy Popcorn Hour A-300-ra vagy egy Dune HD Smart H1-re lenne szükségem.
Köszönök minden eddigi hozzászólást is, most már csak ezzel a kettővel kérném ki az értékes véleményeteket pro és kontra. Külföldi fórumok alapján Dune mellett szól a stabilabb működés, a jobb BD ISO lejátszás, több bemenet; PCH mellett pedig a Gbit-es LAN, újabb Sigma chip, profi saját jukebox, 80+ app.
De engem a ti véleményetek érdekel.
A legjobb összehasonlítást amúgy itt találtam:
[link] -
jracz
tag
válasz rappit4 #19766 üzenetére
Ez a ricegés nagyon szubjektív dolgog.
Hiszen azért eléggé sok média playert eladtak már realtek csippel és a legtöbben ezt nem látják vagy együtt élnek vele.
Tehát ha valaki azt mondja egy konkrét tipusról, hogy nem riceg, lehet, hogy csak nem látja.
De ha a relteakes lejátszók ricegnek, a sigmás lejátszóknál meg HD hang problémák vannak, akkor marad a PC? -
Warter
addikt
válasz rappit4 #19775 üzenetére
Ott a Mede8er MED600X3D 38717 Ft .
-
robi-k
őstag
válasz rappit4 #19764 üzenetére
A válasz pofonegyszerű: azokban más processzor van (Sigma SMP 8642(3)), ezért nem győzzük hangoztatni, hogy akinek "régi" processzorra épülő médialejátszója van (Dune Prime/Base 3.0, HD Smart/Max/Duo; Popcorn C/A200, A210), és nem kell neki a full 3D, annak jelen állás szerint nem érdemes lecserélni a "régi" készülékét egy újabb médialejátszóra
-
Warter
addikt
válasz rappit4 #19763 üzenetére
Nem tudom hol láttál ilyet, direkt megnéztem több oldalt is és mindenhol simple BD navigation szerepel, magyarul a full menüt nem tudja.
BD Playback: Connect with BD ROM to playback BD, simple BD navigation, multi-subtitle and multi-audio track, chapter selection are supported. At same time, BD25,BD50,MINI BD,BD-9,BD ISO can be play smoothly.(most file extension is .TS、.MKV, .AVI etc) Note: Blu-ray disk playback need the special BD-ROM(Egreat is offerred)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest