Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcus77
csendes tag
Ha a Framerate Sync menüpontra gondoltok, nekem spec ott off állásban van, mert én úgy olvastam a manualban, hogy az itt lévő beállítások közül akkor kell választani, ha "lejátszás inkonzisztens vagy gyenge arányt mutat". Nekem így off állásban semmi problémám vele, nem szaggat semmilyen formátumnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest