Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Teclast Tablet Topic
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
látom a hardveraprón gyorsan változik az ugoos kínálat . majd amikor megjön az am8 ra is a p7 FEL akkor talán elkel a hónapok óta hírdetett példány
-
blakey
titán
válasz joydrv #77793 üzenetére
Homaticsnál az sem mindegy,. hogy melyik Android FW van fent, ezt vegyétek számításba. Továbbra is az a legjobb ha megvárjátok a megfelelő dtb-t, addig csak tesztelésre használjátok.
PKC nálam most pihenőpályán, PM4K sokkal jobb mozi élményt biztosít, legalábbis most úgy érzem.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
zazenke
őstag
tud valaki mondani nekem egy filmcímet hd hun kategóriába ami p7 FEL formában van fent a virágboltban tehát ne legyen egyszerre hdr formátum kompatibilis . Össze szeretném hasonlítani appletv vs ugoos ..... Mert eddig ezt csak tesztfájllal végeztem . Kíváncsi vagyok mit mutat valós körülmények közt
-
joydrv
aktív tag
NG Nightlyval nálam is volt gond a zenékkel. Rákattintva egy lemez első számára, végigpörgött az összes számon, de egyet sem játszott le. Újraindítás után már elindult.
Viszont ami nekem fontosabb volt, a PKC rendben megy, belenéztem este pár soriba és pár 4K DV filmbe, ment rendben mindegyik.
77788 DroidMester
Dunével teszteltem én is. Alapból a hálózatoknál wifire volt állítva. Azt ki, vezetékest be és jó lesz. Párszor kattingatni kellett, mert magától visszaáll wifire. Amikor sikerült csináltam egy rendszermentést, hogy ne szórakozzon tovább. -
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok tanácsot adni, hogy milyen médialejátszót lenne érdemes vennem ha a cél, hogy USB-n keresztül telefonnal készült képeket és videókat játsszak le róla? (Ha lehetséges inkább nagyobb webshopból rendelném, nem Aliról/Temuról stb.)
(Van egy régi Dune 101-em, de az már nem játssza le az újabb iphonnal készült videókat, és a képeket is csak nagyon lassan jeleníti meg.)
Köszi!
-
gyűrű
addikt
Másnál is előjön az NG verzión hogy a menü és a zene felgyorsitva megy ? Cincogó hanggal ? Aztán zene lejátszás stop, start és utána jó lesz. Aztán filmlejátszás után megint.. tudom nem kompatibilis egészen, de ilyet soha nem láttam még 🙂
-
blakey
titán
válasz DroiDMester #77788 üzenetére
Még csak az első lépés történt DV ügyben. A CE-NG nem támogatja a Homatics boxokat, így szükség lesz a megfelelő dtb-re, ami hamarosan meglesz és még utána is érdemes várni egy picit, mert lesz 1-2 apróság, ami nem működik, de ha minden sikerül, akkor már érdemes lesz használni.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
djnice
veterán
válasz DroiDMester #77788 üzenetére
Használd ezt a dtb-t: sc2_s905x4_ugoos_x4
-
nagyúr
-
Gino20
őstag
Sziasztok!
~3/4 éve használok egy Homatics Box R 4K plus-t, amin CE fut (előtte meg egy Beelink-em volt). Anno azért ezt vettem, mert TV cserével fontossá vált a DV és emlékeim szerint akkor az volt a "mondás" (lehet csak budget kategóriában), hogy CE-vel használva nem igazán van ennél jobb megoldás. Azóta látom, hogy már nem csak a Homa/Dune Homa/Nokia xy-hoz van DV képes CE, hanem Ugoos AM6B Plus és valamilyen Minix-hez is. Az rémlik, hogy az Ugoos out of the box-ként is elég jó volt, tudott szinte minden FEL/MEL formátumot, de valamiért mégis a Homa + CE-re esett a választásom.
Nem kompetenciám a téma, de az rémlik, hogy a FEL-t vagy MEL-t nagyon-nagyon kevés lejátszó eszi meg. Ha ez így van, akkor vajon mondjuk az Ncore-ról letöltött filmek jelentős része milyen formátumban vannak?
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy ha a Homa-t cserélem mondjuk egy Ugoos AM6B Plus-ra CE-vel használva, akkor az inkább csak "fingreszelés", mert nagyon kevés olyan tartalom van, amihez kell vagy általánosságban jobb eredményt kapnék? -
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #77779 üzenetére
Hopp... Annyira evidensnek gondoltam már, hogy akkor az is Amlogic, mert elvégre Android-on is elég jó lejátszónak.
-
blakey
titán
válasz joydrv #77778 üzenetére
csak az 5.4-től van valami baj. - nem baj van, hanem onnantól az Amlogic úgy gondolta, hogy nem támogatja, de nem kizárt, hogy működni fog, mert a 4.9.xxx kernel már nem támogatott, csak úgy van és jó lenne, ha az új kerneleken is működne.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
djnice
veterán
válasz SunMount3r #77779 üzenetére
A stick az Mediatek, azon nem megy a CE.
-
SunMount3r
nagyúr
Most látom csak, hogy már a Fire TV Cube-on is megy a CE. Vajon a Stick-re nem tudnák megoldani valahogy?
-
djnice
veterán
Hoppá, lehet tesztelni a DV FEL-t a Homatics-okon is : [link]
-
Pierre75
senior tag
válasz djnice #77772 üzenetére
Ajánlásodra egy z9x pro mellett döntöttem, köszi! Jobb képminőséget kaptam, látványosan jobbat számos esetben. A régi avik egy részét nem tudja lejátszani, de ezzel együtt lehet élni.
A beállításoknál vannak homályos pontok. Ezt használom:
http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/recommended-settings-and-other-useful-stuff-for-rtd-1619bpd-players.95967/
Mik a z9x pro gyengéi/erősségei, milyen beállításokat javasolsz ami a fenti ajánlástól eltér? -
Pierre75
senior tag
Tanácsot kérnék!
Adott egy lg OLED55C31LA, ennek a fapados playerénél a dune és társai jobb minőségben skáláznak fel? (Offline usb hdd, vegyes köret: avi, 720p át 4k hdrig)) Ha igen, melyiket ajánlanátok amelyben a felirat beállítások kellően testreszabhatók? Ár: 45-100E ft -
Zen_Ronin
tag
Sziasztok!
Többször olvasom Tőletek a DV 5; 8; FEL; MEL ..... stb "formátumát" .... /vagy mit /
Légyszíves áruljátok el mit is jelentenek ezek pontosan.
Mi az ami szemmel látható ha éppen nézem a filmet!
A HDR és a DV közti különbség érthető, ráadásul a szememmel is érzékelem ....
Örök ! -
blakey
titán
Kodit telepíted és van MindigTV kiegészítő.
-
HKorn
veterán
Mobilról szeretném TV-re kirakni az M4 Sport-ot, ez megodható egy USB-C -> HDMI kábellel?
(bocs ha nem ez a megfelelő topik, de nincs jobb ötletem hol kérdezzek.) Köszi[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
zazenke
őstag
-
Wade0303
aktív tag
-
zazenke
őstag
ez lenne a jövő ? jelenleg semmivel nem birom lejátszani csak pcvel úgyahogy h266 [link]
-
zazenke
őstag
[link] állítólag MediaTek MT8696 SoC ami a 2021 es amazon fire tv max -ban volt alkalmazva és mindössze 20% al erősebb mint az elődje . viszont 4GB a RAM
[ Szerkesztve ]
-
joydrv
aktív tag
-
Csabi1984
addikt
válasz joydrv #77752 üzenetére
Nem is azért mondtam
Összeségebe nincs tökéletes lejátszó. Ha ezt tudja valamelyik akkor másban gyengélkedik. Dune Homaticsban egyedül jelenleg Bluray lejátszása menüstöl (egy olyat nem találtam amit ne vitt volna) de ugye DV lejátszás téren "fapados" de stream van rajta.Apple TV nekem teljesen megfelel de ugye ez is csak meghatározott DV-t eszik ellenben az Infuse számomra mindent visz ellenben nincs bizstream bár nekem hátránya ebből sose volt.
Tehát egy lejátszóval is ellehet lenni de ha több mindent szeretnél sajnos egynél több eszköz kell. -
gyűrű
addikt
válasz joydrv #77754 üzenetére
Majnem másfél éve vannak ilyen boxaim. Tudom milyen volt az első fw, és milyen a mostani.
Nem akarom védeni őket, mert balf@szok.
De szerintem nem találsz másik ilyen céget, aki ennyit fordított volna a vélt vagy valós hibák kijavítására.
Van akiknek más az első fw is jó volt, van akiknek meg sose lesz jó semelyik. -
joydrv
aktív tag
Az eredeti téma egyébként a Homatics ATV12 FW-je volt.
Nektek jobban kell tudni hol tart már ez. Sokan várják itt, de megint csak a határidő tolódik tovább, már ki tudja mióta...péjé
Van nekem is Nokia 8010, meg Dune Homatics - CE alatt valóban jó egyébként.[ Szerkesztve ]
-
joydrv
aktív tag
Tudom, hogy a CE fejlesztése. De engem, mint vásárlót ez nem érdekel.
Ez a box most lett így a CE alá tökéletes.
Erre céloztam, hogy most már érdemes megvenni, ha pl CE/DV-ra kell jó box.Csabi1984
Ha figyeltél, akkor látod, hogy CE alá ajánlott, azt is írtam.[ Szerkesztve ]
-
Vasti74
aktív tag
Sziasztok!
Elnézést hogy ide írom, de gondoltam jobban rátaláltok...
Vettem egy Nokia 8010-et, hátha működik rajta, amit szerettem volna (Tarr Mobil TV) , de sajnos nem :-(
Vissza tudom küldeni természetesen, de éppen nagyon jó áron volt az Amazon-on, hátha érdekel valakit! €90,66 volt, annyiért oda is adom (35.900 forint) , plusz Foxpost, vagy amit kér az érdeklődő. A többit magánban, és még egyszer elnézést!Üdv: Vasti
[ Szerkesztve ]
-
-
blakey
titán
válasz joydrv #77740 üzenetére
A Homatics csak egy elem a láncban, Amlogic és Google is része a teljes képnek és ehhez jön a belső tesztelői kör, majd a külső, ahol sokat “visszadobunk”, majd jön a nyilvános teszt, és még így is nehezen fogják fel, hogy mi a gond. A Google sem jobb, nem véletlenül van csak “stick” és az is zárt.
-
joydrv
aktív tag
válasz Beni2360 #77741 üzenetére
Páros lábbal kellene kirúgni a Homaticsnál az FW fejlesztéséért felelős vezetőket.
Hagy némi kívánnivalót maga után, hogy 1,5-2 éve képtelenek az ATV12-es FW-t összekalapálni.
Lényegében egy ilyen box életciklusa kb. 2 év. Lásd, már azzal etetik a népeket, hogy sebaj, vedd meg mielőbb az új 905x5-öst, arra MAJD VALAMIKOR lesz ATV14 is... -
blakey
titán
válasz zazenke #77733 üzenetére
Szeptemberben Homatics ATV14-gyel rendelkező S905X5 box is lesz. Nem szentírás, és akár még problémás is lehet az ATV14, de reméljük, hogy valamit mégis javítanak.
-
senior tag
Homatics Box R 4K PLUS tulajként, én a mostani fejemmel rápróbálnék egy STRONG SRT 420-ra esetleg egy hako, bár a 2Gb CE alatt lehet csak elég. Egy kinhank G1 is fincsi lehet. Vadászni kell ezeket HA-n, de ha nem félsz a kinti rendeléstől,akkor sok ezret spórolhatsz is akár.
[ Szerkesztve ]
Fanatikus Fanatec^*^ rallysimfans.hu -/- 55gz1500 -/- Epson EH-Tw9400, Homatics 4k Pro, Kinhank G1
-
divan
őstag
Ha mindkettő fontos, akkor egyik sem. Itt nézz szét inkább. Hogy hol találsz most jó áron, azt passzolom. Leginkább Hardverapró.
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
H96max 4/32GB vagy Xiaomi TV box s 2Gen?
-
zazenke
őstag
az a pletyka járja hogy küszöbön egy új google chromecast megjelenése talán még ebben a hónapban és asztali verzió lesz és androidtv 14 . s905x5 amit ugye elvileg még egy eszközben sincs . Nem minden infot szedtem ebből a cikkből. [link] vajon lesz e rajta ethernet csati ? augusztus 13 lehet a bejelentés napja
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz John D'oh #77731 üzenetére
A CEC az felejtős, sok hiba lehetőség.
Van olyan média lejátszó aminek két HDMI kimenet van, egyik hang. A Dune-nak volt - van, régebbi ami csak HDR10 tud sokan adják el a DV miatt.
Nincs ajánlatom sajnálom.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
John D'oh
aktív tag
válasz Beni2360 #77730 üzenetére
Audio extractorral próbálkoztam, de nem jött be. Jel kiesés is volt néha és CEC se működött.
Szívesen próbálkoznék ha van konkrét termék ami a célra ajánlott, de múltkor nem jártam szerencsével a házimozi topikban.Hdr10 esetleg 10+ az kell de DolbyVision nem szempont.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz John D'oh #77729 üzenetére
Nem értettem félre. Pont ezt a szitut írtam.
Az S904 X4 de szerintem az S905-s, akkor ott a TV a gyenge pont. Nem tud minden hangot vissza küldeni. Ezért írtam a második variációt. Média boxból egy HDM switchre be és ki minden képpel a TV be a másik audió kimenetü HDMI 1,4 meg megy az AVR-be. Ezzel oldják meg a DV nem tudó AVR működését. Házi mozi kezdőknek topikban is segítenek ez ügyben switch ajánlattal. Ha nem kell DV akkor olcsón meg lehet úszni.
Ahogy nézem a 200$ árakat + sallang a switch tized ára, vagy még kevesebb.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
John D'oh
aktív tag
válasz Beni2360 #77728 üzenetére
Valamit szerintem félreértettél.
Nem a 4K60-nal van a gond mert az támogatja, viszont erre nincs is szükségem, hanem a HDR jelet nem támogatja az AVR hivatalosan. Ezért van rákötve közvetlenül a kínai S904 X4 a TV-re így már van HDR viszont hang ARC-on (nem eARC) keresztül megy vissza az erősítőbe így már nincs elég sávszél a veszteségmentes hangoknak.A Vero viszont a force HDR paranccsal áthidalja a gondot és elhiteti az erősítővel, hogy tud HDR-t vinni és megy is neki Igy pedig, hogy kötvetlenül van a CE Box az erősítőre kötve megy a lossless hang is.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz John D'oh #77727 üzenetére
A megoldás az amlogic boc CE-vel és az mindent tud HDR10-ig. Bedugod a TV-be és ARC-n keresztül HDM-n tolja az AVR-be a hangot.
UI: olyan ritka a 4K 60 fps film, hogy arra alapozni nem kell. A 14TB háttér tárolón egy db van az is DV.
Van még lehetőség egy HDM switchre ami szét osztja egy megy a TV-be egy az AVR-be.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
John D'oh
aktív tag
Vero V tulaj van itt esetleg ?
Sok éve volt Vero 4k-m és nagyon meg voltam vele elégedve. Azóta használok Kodi-t hogy még Xbox 1-re volt telepítve. (Pesze akkor még az eredeti nevén) és ugye az OSMC-nél jobb alapokat nehéz találni. Emlékszem anno volt egy olyan feature benne, hogy a 4k60-at támogató de HDR-t hivatalosan nem támogató erősítőmet a force HDR paranccsal rávette, hogy HDR-t is vigyen
De mivel 2017-ben megvettem első OLED-em egy C7-et, így mennie kellett a Vero-nak a DV hiánya miatt.
Jelenlegi S95D QD OLED TV-m már nem támogatja a DV-t (és nem is hiányzik ) így abszolút logikus lépés megint a Vero.
Világos, hogy a Vero V túlárazott mivel alapvetően egy S905x4 amiből van fillérekért kínai verzió, de tudva hogy ezt még sok éven át fejleszti majd Sam nekem szimpatikus alternatíva. Nem beszélve arról hogy még mindig az öreg Yamaha V379 hajtja a hangfalaimat, és a force HDR segítségével újra lossless audio sávokat kapok.
Tudom hogy anno a Vero 4k+ itt több fórumtárs szerint is kerülendő volt pl. hálózati gondok miatt.
Van esetleg tapasztalat a Vero V kapcsán? -
zazenke
őstag
találtam egy test file-t ami rosszabbul néz ki hdr10-ben appletv vel mint ugoos a6mb+ on . Nem tudom ez a teszt pont erre készült e mert ugye az apple ezt nem tudja lekezelni DV-ként még a másik igen . Az ugooson a betűk fehérebbek kontrasztosabbak. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Matgabka
csendes tag
Sziasztok!
Projektorhoz és valószínűleg egy HW-Q700C soundbarhoz szeretnék médialejátszót venni. Netflix, HBO MAX és letöltött filmeket játszanánk le vele. A letöltött tartalmakat vagy külső HDD-n vagy pendrive-on csatlakoztatnánk. A soundbar bluetooth-on keresztül csatlakozna.
Tudnátok ajánlani ehhez egy megfelelő lejátszót? nvidia shield tv pro jó lehet? -
jézusom
addikt
válasz szaszapi #77721 üzenetére
Azért ez jellemzó, hogy megveszik a DV képes tévét, és azt se tudják mi az nem is játszanak olyan tartalmat.
Nyugi nekem az LG TV-XBOX-Denon avr trióban van hdmi hiba. Fórumozások alapján valami japán csóka tudta megmondani, hogy lefagy a kommunikáció, azért nem tudok bemenetet váltani. Be van állÍtva 120Hz 4k és nem akar csak úgy oda kapcsolni, állandóan kapcsolgatni kell, hogy megjelenjen a játék. Általában az segÍt ha telefonos appal indÍtom el (!) a játékot, és akkor valami megváltozik, észre veszi hogy helo itt a képanyag
-
Beni2360
félisten
Azt ajánlom, hogy menj át a Zidoo topikban és keressél. Pár éve volt egy fórum társunk akinél nem klappolt össze a tv-jével a Zidoo. Talán Sony volt. Cserélte Duneracés jó lett. Nem tudom mi a hiba mert nem értek angolul. De igazából nem lejátszó hiba lehet hanem TV mint írták az előbb.
-
szaszapi
őstag
Ilyen tévém volt, android 9-el jött ez a kis feature, amit szomorúan olvasok most hogy azóta sem javították, én meguntam és fél évre rá eladtam. Profil 5 lila-zöld volt, streamek-en ugrált folyamat változott a fényerő, rohadt idegesítő volt...a hibát páran jelezték, nem foglalkoztak vele, amit nem értek mert a környezetemben lévő ugyanilyen tévétípussal rendelkezők nagy részének fel sem tűnt a hiba... Valaki simán végignéz egy profil 5 dv anyagot lila-zöld színben....
-
bonat
senior tag
Ezt a táblázatot láttátok már?
[link]
Sok jó infó van benne
Esetleg tudja valaki mi az a Netflix in HD/4K oszlopban, hogy "Yes MOD ver" ? -
bonat
senior tag
válasz djnice #77664 üzenetére
Hát ez nem teljesen igaz.
Én például most újítottam be egy DJI Osmo Action 4-re.
Eddig 4K 30fps videókat rögzítettem és vágtam is, mert 60fps-nél nem volt EIS a régi kamerámban. Ebben az újban már van 4K 60fps mellett, szóval simán ebben fogok felvenni. Csak az a baj, hogy a video editor, amim van, az nem támogatja a H265-öt. Szóval én 2160p 60fps H.264-ben fogok videókat készíteni.
(persze lehetne utána átnyomnom H.265-re a video converterrel)
A 30fps-nél elég volt kb 30Mbps bitrate tapasztalatom szerint, de a 60fps-nél már 50-60Mbps kell, hogy ne legyen sehol sem kis kockásodás a képen.
Szóval én most pont ezért nézelődöm.
Ugoos AM6B Plus felé hajlok most, mert kb fele annyiba kerül, mint a Zidoo Z9X Pro. -
addikt
válasz DroiDMester #77606 üzenetére
Ez a link persze egy lehúzás volt, pár nap után visszatérítette az Aliexpress az árát, a bolt eközben "szabadság miatt zárva"
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
zazenke
őstag
válasz blakey #77701 üzenetére
az az elvem hogy nem én alkalmazkodom az anyaghoz hanem az hozzám vagyis nem kell megnézni hogy mit töltök le. Ez lényegében most két lejátszóval teljesedett . puszta kíváncsiság hogy másfelé is nézelődök hátha van még ideálisabb állapot . De szerintem más is van így vele. Mondjuk két lejátszónál többet nem szeretnék. És már most is 3 van.
-
blakey
titán
Nekem mindegyik eszköz bejön, használom is őket. Nagyjából "mindenki" túltolja, pedig, ha tudatosan választana anyagot, akkor egyik eszközzel sem lenne probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest