Hirdetés
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
Sziasztok
Egy kérdésem lenne Emby szerverrel kapcsolatban!
Eddig QloudMedia szervert használtam de sajnos vége lett teljesen.
Szóval beállítottam mindent és egyből kitöltött minden adatot kb95% ban minden tartalmamon a maradékot meg beírtam, nagyon tetszik minden szuper. Be is fizettem 1 hónapot próba képpen, jelenleg MX Player pro val nézem androidon (tel, tab stb...) De nem tudom rávenni hogy lejátsza a következő file-t magától a kérdésem az hogy én vagyok üvyetlen vagy nem is fogja tudni az MX Pkayer és ha nem akkor mit lehet alapértelmezett lejátszónak beállítani. Továbbra is az emby-n keresztül szeretnék böngészni a tartalmak között és ha rábökök valamire akkor váltson át mint most is at MX Pkayerre vagy másik alkalmazásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest