Új hozzászólás Aktív témák

• No.01

őstag

válasz TCr #56204 üzenetére

Jajjjj de nagyon koszonom ezt a hozzaszolast! ;) :K Sajna ez egyre inkabb igy megy mindenhol.
    Nem azt akartam megvitatni, h jok-e (foleg ar/ertek aranyban) a mindenfele Androidos lejatszok. Leirtam mit szeretne ill, h az ar nem szamit. No offense, de itt ezeknek az androidos lejatszoknak a sikere mogott sokkal inkabb az alacsony(abb) ar all mintsem a jo minoseg es a megfelelo support. (Persze tisztelet a kivetelnek!)

Na de ne errol beszeljunk. Ma delutan megint osszefutottam a baratommal es legalabb a HTPC-rol le tudtam beszelni... (Merthogy az volt a B terv...)

Szoval ami nem tetszett neki a Minix-nel az nemcsak a menu hanem, h a geprol valo masolast nem tudta jol megoldani. (Ez mondjuk nekem sem sikerult amolyan plug&play modon, igaz tul sok idot nem is szenteltem neki...)

A mai beszelgetes lenyegi pontjai a kovetkezok. (En csak segitek neki es leirom amit kert)
    Az meg nem tiszta, h mikent, de lenne egy "kozpont" ami most egy Windowsos laptop de kesobb lehet egy NAS lesz. Errol kellene atmasolni a medialejatszora kotott / beletett HDD-re a letoltott sorozatokat/filmeket.
    Ha ez esetleg megoldhato lenne anelkul, h masolni kelljen es mehetne vezetek nelkul az megjobb lenne (Nemtudom FullHD-val ez megoldhato-e mar)

Ezen kivul a halk mukodes, jo tamogatottsag (keves bug) es a lehetseges telepitgetes mellozese a cel.
    Jelenleg egy 60-as FullHD TV-re megy a jel, de ezt a nagyon kozeli jovoben valtja egy 65-s OLED.
    Pulsz info, h erosito es hangrendszer nincs csak egy eleg profi hangprojektor igy azt is kezelnie kellene.

Ezek es a korabban leirtak tukreben meg mindig nagyon utopisztikus elkepzeles, h ez mind integralva legyen egy lejatszoba??

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák