- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
őstag
Jajjjj de nagyon koszonom ezt a hozzaszolast! Sajna ez egyre inkabb igy megy mindenhol.
Nem azt akartam megvitatni, h jok-e (foleg ar/ertek aranyban) a mindenfele Androidos lejatszok. Leirtam mit szeretne ill, h az ar nem szamit. No offense, de itt ezeknek az androidos lejatszoknak a sikere mogott sokkal inkabb az alacsony(abb) ar all mintsem a jo minoseg es a megfelelo support. (Persze tisztelet a kivetelnek!)Na de ne errol beszeljunk. Ma delutan megint osszefutottam a baratommal es legalabb a HTPC-rol le tudtam beszelni... (Merthogy az volt a B terv...)
Szoval ami nem tetszett neki a Minix-nel az nemcsak a menu hanem, h a geprol valo masolast nem tudta jol megoldani. (Ez mondjuk nekem sem sikerult amolyan plug&play modon, igaz tul sok idot nem is szenteltem neki...)
A mai beszelgetes lenyegi pontjai a kovetkezok. (En csak segitek neki es leirom amit kert)
Az meg nem tiszta, h mikent, de lenne egy "kozpont" ami most egy Windowsos laptop de kesobb lehet egy NAS lesz. Errol kellene atmasolni a medialejatszora kotott / beletett HDD-re a letoltott sorozatokat/filmeket.
Ha ez esetleg megoldhato lenne anelkul, h masolni kelljen es mehetne vezetek nelkul az megjobb lenne (Nemtudom FullHD-val ez megoldhato-e mar)Ezen kivul a halk mukodes, jo tamogatottsag (keves bug) es a lehetseges telepitgetes mellozese a cel.
Jelenleg egy 60-as FullHD TV-re megy a jel, de ezt a nagyon kozeli jovoben valtja egy 65-s OLED.
Pulsz info, h erosito es hangrendszer nincs csak egy eleg profi hangprojektor igy azt is kezelnie kellene.Ezek es a korabban leirtak tukreben meg mindig nagyon utopisztikus elkepzeles, h ez mind integralva legyen egy lejatszoba??
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Jófogás tapasztalatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Jó számokkal készül a Samsung generációváltásra
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest