Hirdetés
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
anonym1s #41225 üzenetére
Megtalaltam a valaszt a kerdesemre
Itt vannak a tavkapcsolo fajtak. MCE (nem tudom minek a roviditese) a legaltalanosabb, ez infras, de masodik helyen van a radios, azzal is megy.
Itt egy lista a tesztelt tavkapcsolokrol.
Lehetoseg van atallitani a filmben valo ugrasokat a gombokkal, pl. fel perc helyett 10 masodperc, 1 perc helyett 5 perc, stb.
Ezen kivul ott van minden tudnivalo azon a wiki oldalon, csak kattintgatni kell a linkeken.
Talaltam is mar nehanyat, koztuk egy radiost ami elg jonak nez ki.Igy mar komolyan azon agyalok, hogy ha veszek uj laptopot, nem adom el a regit, hanem berakom a tv alatti polcra HTPC-nek, illetve HTLAPTOP-nak
Felraktam ezt a kodit a laptopomra (i3-2350). Egyetlen beallitas volt amit csinaltam, az automata frekvencia valtas, es minden mukodott azonnal. Prima ez a cucc
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest