- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz silver87 #35928 üzenetére
1. Nekem egy Popcorn A400-am van. Ott is lehet saját skint berakni, letölteni, háttértől kezdve a menügomb színéig mindent be lehet állítani. Bár ezzel nem igazán foglalkozom, mondhatni úgyis, hogy nem érdekel. Pedig már egyszer akartam beállítani egy saját háttérképet, de aztán annyiba maradt.
2. Számomra a Jukebox hozza meg a kedvet, hogy ott lehet böngészni a filmek között. Az egyik legjobb dolognak tartom amit kitaláltak a médialejátszók világában.
3. Abszolút egyetértek azzal, hogy a PC nem a legjobb megoldás filmek lejátszására. Ha egészen pontos akarok lenni, akkor azt mondanám, hogy nem a legkényelmesebb és praktikusabb. A célhardverek híve vagyok, s ezt is követem. Akinek egy szobában van a TV és a PC, az általában nem fog beruházni médialejátszóra.
De ha nem lenne skin "buherálási" funkció a Popiban, akkor is megvettem volna.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- XPEnology
- Apple asztali gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- CASIO órák kedvelők topicja!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest