- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdő
senior tag
Na kicsit szórakoztam most vele.
Elöljáróban annyit, hogy minden eszközöm G-s wifin van.
Hálózatban is teljesen penge a cucc.UPNP: ilyenkor csak a Windows Media Player lejátszási listáján lévő fájlokat látja és magának a programnak is futnia kell.
Hálózat: érdekes, hogy nem a hálózat jelszavát kell megadni (a gépek közöttire gondolok, nem a wifiére) hanem az adott gépnek a Windows felhasználónevét és jelszavát. Viszont amint ezt megadjuk onnantól kezdve minden megosztott fájlt lát. (Windows 7 esetén a megosztás pofon egyszerű: jobb katt a kívánt mappán-->megosztás ezzel-->Otthon) ekkor mindent lejátszik úgy, mintha a saját vinyóján lenne.
A lejátszó is tud kvázi fájlszerverként működni, a notebookomon simán látom a vincseszterén lévő fájlokat, lejátszani, másolni, stb. is tudom őket.NFS: ennek a használatára még nem jöttem rá. A Network File System rövidítése, szerintem nekem erre nem lesz szükségem.
betyarr:
Az online tartalmakra gondolsz?
rengeteg csatorna megjelenik, de nekem sokra azt írja, hogy nem lejátszható. Nem próbáltam mindet. Egy biztos, a TV előfizetést nem helyettesíti, már akinek szüksége van az olyasféle tartalomra.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bitcoin topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS routerek
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest