- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Egér probléma
- Milyen processzort vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- E-book olvasók
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Komplikato
üzenetére
Nem tudom, milyen hulladék CRT-ket néztél, de hogy sík Trinitronnal/Diamondtronnal semmi ilyen nem volt, az fix. Volt egy pár, egy még most is van.
--------------------------------------------------
(#47) MADKING: Cikket írtam erről.
Csak annyit mondtam, hogy egyáltalán nem megalapozott a véleményed. Pontosabban általánosítás az alapja, nem konkrét hardver. TN és TN között óriási külünbség lehet (ahogy minden egyéb paneltípusnál is, fajtán belül), ami ennél az ASUS-nál fél galaxisnyi távolságra dagad.A lényeg, hogy ez a termék egy szűk niche-t céloz, és ott eléggé arat is, nem véletlenül. Több szempontból sem átlagLyózsefnek szánták, de ezt nem is állította senki.
--------------------------------------------------
(#54) vrob: Optimum tecnhológiai témákban, különösen perifériákban, elég korrekt forrásnak nevezhető. Nem szokott zöldségeket mondani vagy köntörfalazni, játékban is skilles (ergo nem egy krumpli áhítozását hallgatod), szokott tervezni saját cuccokat, és a prezentáció is igényes.
A "hátrányai"?
—ár
—24"
—1080p
—nem OLED
—kicsit gimmicky formaterv, de ROG, szóval ez ilyen, de a talpáról meg úgyis átkerül egy VESA karra, akkor meg már annyira nem érdekesItt az ötből három nálam előny, egy meg érdektelen, érted. Marad az ár.
"Ha valaki megteheti hogy másodlagos monitornak, csak fps játékra legyen egy ilyenje is,"
Ó, használnám én ezeket munkára, filmezni, meg böngészni is az LG 24GM77-ek helyett. Nagyon vígan.
De nem vagyok hálátlan, ez az LG modell itt bőven tett le az asztalra (az egyikben már több, mint 30 000 óra van), szóval ha lehalnak, a következő is valszeg. LG lesz. -
PuMbA
titán
válasz
Komplikato
üzenetére
CRT-nek semmiféle utánhúzása nem volt, amikor én játszottam rajta, mert pont ez a lényege, hogy utánhúzásmentes, mint például egy OLED
Utánhúzás = pixelek reszponzivitása, ami CRT és OLED esetén is instant. Összekevered egy kezdeti LCD-vel, azok voltak elképzelhetetlenül rosszak.Az OLED esetén pedig igaz, hogy utánhúzásmentes, de mivel sample and hold kijelző, ezért a CRT mozgásfelbontásának / mozgástisztaságának elérése miatt ugyanúgy kell neki a sok Hz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- WaveShare 4.3inch Capacitive Touch Screen LCD, 800 480, HDMI, IPS, Various Devices & Systems Support
- BenQ ScreenBar Halo
- 10" Hirdető monitor - LED - Philips Color10BDL4551T Multitouch - Kamerás - Hangszórós - érzékelős
- Lg Ultragear 32' 180hz nano ips
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Csak annyit mondtam, hogy egyáltalán nem megalapozott a véleményed. Pontosabban általánosítás az alapja, nem konkrét hardver. TN és TN között óriási külünbség lehet (ahogy minden egyéb paneltípusnál is, fajtán belül), ami ennél az ASUS-nál fél galaxisnyi távolságra dagad.
Utánhúzás = pixelek reszponzivitása, ami CRT és OLED esetén is instant. Összekevered egy kezdeti LCD-vel, azok voltak elképzelhetetlenül rosszak.