- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Dell notebook topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Szerintetek ez jó hub ? [link] Tölti a gépet menet közben ?
-
dzsidzsas
tag
figyeljetek milyet vesztek, mert átverik az embereket a gyengébb procival adják 300-310 között. 001-t kell venni. [kép]
-
Mrdevil
addikt
Amúgy mostanában több helyen láttam 270-280 környékén, lement az ára egyébként.
-
Semin
őstag
BestBuy topicból :
ROG Ally Z1 Extreme
[link] 249 990 Ft
ÁK ~319k -
Gubu0101
veterán
válasz
Szupercsirke #190 üzenetére
A mobilnet meg olyan,ha iphone-od van akkor szenvedes,mert a hotspotot fel orankent eldobalta,mikor megosztottam a netet.Amugy siman mentek az online jatekok utazas kozben is.
Ha meg nem jatszol online,akkor otthon letoltod ra amit szeretnel es jatszas -
Mrdevil
addikt
válasz
Szupercsirke #190 üzenetére
Hát ez a kipróbálni dolog is olyan, hogy mit akar az ember pl egy laptopon kipróbálni? Arra ott igazából nincs idő, hogy játékokat állitgasson az ember stb. Max a fogását lehet megnézni, de az nagyon rendben van.
-
Szupercsirke
tag
Sziasztok tetszik eza rog ally vajon Kecskeméten kilehet próbálni mediamarktba? Tudja e valaki
Hetes munkàim vannak jó lenne egy ilyen kézi konzol korlátlan mobilnet mellé. -
Mrdevil
addikt
[link]
Őt szoktam pl nézegetni, érdekes vidiket/teszteket csinál a kis gépről. -
Gubu0101
veterán
válasz
Lacielvtárs #186 üzenetére
Armoury crate-settings es gpu mode asszem.Fejbol mondom mert nincs kozelben a gep.
Mrdevil:Koszi
Automatan hagyom akkor egyenlore aztan majd meg latom.
-
Gubu0101
veterán
Ugy latom,hogy hozza lehet rendelni meg memoriat a gpu-hoz.Ti at allitottatok?4Gb-on volt alapbol,most at kapcsoltam automatara,ha nem okoz zurt.Vagy vegyem fol 6 vagy 8-ra?
-
Gubu0101
veterán
válasz
Norbika88 #183 üzenetére
Hogyne lehetne.Kell hozza egy kontroller vagy bluetooth-os eger es billentyuzet es kenheted majdnem ugy mint ps-el
En hordom magammal,de amikor otthon leszek, neha majd igy is jatszok meg a bovithetoseg miatt praktikusabb.Filmeket is ugy szoktam
nezni,hogy a laptopot rakotom a tv-re,azt is kitudom igy valtani. -
Norbika88
senior tag
válasz
Gubu0101 #180 üzenetére
Köszönöm!
Közben rendeltem egy tok+üvegfólia kombót.
Nézegettem, videókat a tárhely upgraderől, elvileg garancia vesztés nélkül kivitelezhető az ssd bővítés.
Találtam ilyen 90 fokos pci elforgatót amivel a rendes méretű m.2 is belehetne rakni. Egy Samsung 970 evo plus megfejelni, a 980 Pro nem merném mert az jőval több hőt termel. -
Norbika88
senior tag
Sziasztok! A héten elvileg megérkezik az allym. Érdeklődnék hogy driverek telepítésébe van valami betartandó sorrend?
Diablo 4 ezni szokott valaki rajta, szépen muzsikál? -
kliszi
senior tag
A windows Magyar nyelvű a gépen ? A menüje Magyar ?
-
Gubu0101
veterán
En is tokot vettem hozza + dokkot ami bovitheto ssd-vel.Visszabb olvasva fotoztam a tokot meg linkeltem a dokkot,hogy honnan rendeltem.A teszt meg csuszik bo 3 hetet,utana tudok csak beszamolnia dokkrol,hogy hogyan teljesit.A tok meg kell,mert sokat utazok es igy legalabb vedve van es elfer benne a tolto meg a kiegeszito.
-
Mrdevil
addikt
válasz
Lacielvtárs #173 üzenetére
Jah igen, egy tok sokat segíthet. Ez a beleolvadós sd hibára gondolunk itt? Én nem merném nagyon benne hagyni, mostanában tervezek venni egy 512-es sandiskot, de én csak másolgatásra használnám, esetleg tárolni rajta cuccokat, de kivenném ha nem kell.
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy RoG Ally beszerzesen.
Ahogy nezegettem az early teszteket, par reviewer mikro-stutteringrol szamolt be. Ezt orvosoltak azota?
A microsd olvaso problema itt a topikban jelentkezett esetleg valakinel?Honnan erdemes most beszerezni a konzolt?
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Szemezgetek egy ilyenkis géppel , az lenne a kérdésem a gombok a ravaszok és az analog kar mennyire strapabíró ? Lehet öket cserélni valahogy ha elromlanak ? Mennyire bírják a gyürödést ?
-
Gubu0101
veterán
válasz
Lacielvtárs #161 üzenetére
Nezegetem a nyomonkovetest,de mar holnapig nem kapom meg.Igy majd december 20 korul tudom csak kiprobalni
Nemetbol jon,ott lehet valami depo vagy bolt nem tudom.DHL meg posta szallitja,ennyit mar biztosra tudok -
Gubu0101
veterán
válasz
Lacielvtárs #165 üzenetére
Mazli
Meg nem neztem szet,de 1T-nal nagyobbat nem akarok,nem szoktam max 1-2 jatekal jatszani,amit vegig viszek meg torlom,nem sok jatek volt,amit szivesen ujra kezdtem volna.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Lacielvtárs #163 üzenetére
Mar csak remenykedek benne,hogy jovohet pentekig megerkezik.Mert utana utazok el es nem leszek itthon csak 4 het mulva
De mindenkepp irok majd,mar kivancsi vagyok,hogy hogyan szuperal.Iden mar lehet ssd-t nem vaszek,meg nem tudom.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Lacielvtárs #161 üzenetére
5-12 nap szállítási időt ír.Nem rendeltem még innen,de majd mikor megérkezik megírom mennyi idő alatt jött meg.
Azért választottam ezt,mert bővíthető M.2 sloton ssd-vel,így nem kell bontani az allyt. -
Gubu0101
veterán
Kozben megrendeltem a dokkot [link] Videot neztem rola,eleg jonak tunik,nem is veszes arban van.Van firmware frissites a dokkhoz,hogy tamogassa a ally 30W-os turbo mondjat.
-
Gubu0101
veterán
Megerkezett a Shein-rol rendelt tok/taska ~15€ volt.
Siman meg ert ennyit,mindennek van benne helye,esetleg meg par aprobb kiegeszitonek.A tok mondhatni eleg kemeny,szerintem ha veletlenul le ejtenem is semmi baja nem lenne az allynak.Van egy kis ful, amit ra lehet meg pluszban hajtani a kijelzore,meg az is ved egy kicsit.
Keszitettem par kepet.
-
Mrdevil
addikt
válasz
Lacielvtárs #156 üzenetére
Nem próbáltam azt még. Mit ír ki, mi esetleg a hiba üzenet?
-
Lacielvtárs
nagyúr
sziasztok, én is beléptem a klubba
annyi kérdésem lenne hogy valaki akinek van egy ketyeréje próbálta e steamról feltenni és futtatni a Ratchet and Clank új játékot?
én próbáltam de nekem nem akar elindulni.
ha volna ötlet megköszönném, mert eddig minden elindult rajta, minden PS cím is, csak ez az egy nem
előre is köszönöm a tanácsokat -
Gubu0101
veterán
válasz
frankdelgado #151 üzenetére
Ahogy irtak fentebb,ha volt mar windowsos geped,akkor ugyan az a rendszer mint ott.Max annyibol rosszabb,hogy ha a joyt hasznalod kurzormozgatasra,akkor az nehezkesebb mint egerrel
navigalni.En ugy hasznalom mint egy mobilt,csak az ujjamal nyomkoraszom -
Mrdevil
addikt
válasz
frankdelgado #151 üzenetére
Nem tartom szüttyögősnek, mint pl egy laptop kB, egy win11-el. Most picit szívok az Alan Wake2-vel. Out of memory szöveggel kidob, meg nem tudom felrakni a legújabb videókari drivert valamiért.
-
frankdelgado
őstag
Sziasztok!
Az Ally valóban szüttyögős, h mindent órákig tart beállítani? Igazából én magyarított szingli játékok játszására venném. PC hiányában. Volt már dekkem, de a Stema os az őrületbe kergetett. Nagyon faja a Steam Deck, ha a sztímes játékokat letöltöd és pörgeted, de a magyarítások telepítése borzasztó körülményes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Elemlámpa, zseblámpa
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- További aktív témák...
- HP Zbook Studio G7 i7 10850H / 32GB / 512GB / 3840x2160 felbontás!!!
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD ezüst magyar bill.
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest