Keresés

Aktív témák

• icecave

nagyúr

válasz ByB #385 üzenetére

Igen, grafikai munkákra az én laptopom is alkalmas.
    Csak az néha idegesit, hogy a pshop és 3dmax együtt fut, akkor azért felpörög a ventije, főleg, mikor forgatom maxban az éppen készülő modellt...
    Ami cumi az sxga+-os felbontású tft-nél, hogy nagyon be kell lőni honnan nézed, mert hamar átmegy negativba....
    Másnak is ilyen??

• zugmet

csendes tag

válasz ByB #385 üzenetére

Nekem már volt notebook-om korábban, az is ASUS volt (L-3800), 3 évig használtam és teljesen kitűnő állapotban adtam tovább, csak az akku ment tönkre a végén.
    Ez a 8019-es azonban kategóriákkal gyorsabb és jobb minden tekintetben az előzőnél (különösen a centrino technológia tetszik az előző, asztali modellhez képest).
    Nekem pl. helyettesíti az asztali gépet is, bár tény, hogy nem szoktam renderelni, de a 3D-t is kíválóan viszi az X700-as kártya. Egyébként tettem bele még egy 512-es DDR2-t, így látványosan gyorsabb a programok elérése.
    Ami a képernyőt illeti, én már megszoktam, hogy notebook-on ez a helyzet (kisebb képernyő, nem túl nagy látószög), de a színeken állíthatsz az ATI kezelőpultján.
    Nagyon tetszik, hogy irodai üzemmódban több, mint 3 óráig bírja folyamatos akkus használat mellett is (most is éppen így gépelek :) )
    Összegezve, ezért a pénzért Bővebben: link kitűnő választásnak tűnik, és az ASUS-ok amúgy is a megbízható kategóriában mozognak. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Aktív témák