Aktív témák
-
ByB
addikt
Én alapból 1024Mb RAM-mal használom, nem tudom mennyivel lett volna lassabb 512Mb-tal... Amúgy én is szeretem, kivéve a kijelzőt, azt hiába állítgattam, nem lett az igazi...
Nagyon kicsi a tiszta torzításmentes rálátási szöge, ezt erősen szokni kell! Még egy kérdés, neked a kijelző külső burkolatán nincs meghajolva az ASUS plaketted? Nekem a bal oldala kb egy mm-rel lejjebb van!
-
jani0625
aktív tag
mennyi hülyeséget összeírnak az edigital oldalán erről a gépről:
Asus M6VA-8019 15'' notebook, nbm6va-8019
15.0'' (1024x768) SXGA TFT; Intel Pentium M 1.86GHz; 512MB DDR2 RAM; 80GB HDD; DVD+-RW; ATI X700 128MB VGA; Bluetooth; Zero Bright Dot & Color Shine & Crystal Shine LCD; Operációs rendszer nélkül; 2.6kg; 2 év Garancia
a felbontás helytelen, nem color hanem colour shine, de a gép amúgy egyik sem -
ByB
addikt
Akkor nem egy egyedi darabhoz jutottam hozzá!
Jó kérdés ez a megelégedettség, hmmm... Még sosem volt laptopom, ezért nincs túl sok viszonyítási alapom! Ami fura egy asztali géphez képest az a kijelző (elég halványak a színek, ráadásul a rálátási szögek is elég alacsonyak) és a hang! Ugyan teljesen csöndes a szobám, de néha hangosnak tűnik... Mindamellett gyorsabb, mint amire számítottam és grafikai munkákra illetve filmnézésre kiválóan alkalmas, ha nem vagyok itthon!
Még barátkozunk egymással, hozzá kell szoknom, hogy van!
ui.: Egyetemen a wlan, nagyon fain!!! Neked mik a tapasztalataid? -
ByB
addikt
Ezt fogom tenni, bár most nem tudom előcsalni a jelenséget, szerencsére!!! Pont olyan embert kerestem akinek M6Va-8019-es laptopja van: ha van egy kis időd, dobnál a mail címemre egy-két fotót konkrétan a masinádról, mert érdekes módon az enyémről nem találtam képet a neten!!! Bárhol néztem a 8019-es megjelölésű laptopokat más fénykép volt mellette: az enyém sötét szürke és két gombos a touchpad-ja, illetve ez utóbbinak és a kijelző belső keretének ezüst a színe...!
üdv
Binsz
Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged