- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Hoorus
üzenetére
ha jól látom, akkor abban a gépben az egyik m.2 nvme slot alatt van a wifi slot.
Nem lehet, hogy a wifi kártya antenna csatlakozása, vagy a chipseten lévő fémburkolat hozzáér az ssd-hez és zárlatot okoz?
Minipécémben volt úgy, hogy kapton szalagot kellett tennem a wifi antenna csatira, amikor két oldalas m.2 ssd-t magába fogadó hűtével szerelve tettem a fölötte lévő slotba mert összeértek volna. Nálad meg a wifi kártya képe alapján nincs matrica az chipseten lévő fémkalitkán sem.
-
DonDragonka
őstag
válasz
Hoorus
üzenetére
Dirket link
Edge böngészőben nyisd meg a fenti linket. Elsőre azt mondta nem elérhető, de F5-re nyomtam 2x és másodikra már azt írta "install".
Mondjuk lehet azért mert nekem van MS account-om és digitálisan hozzá van rendelve ez az alkalmazás is.
Remélem működik, nekem mutatja telepíthető is(store-ban is) csak én rühellem szóval én nem rakom fel.
-
DonDragonka
őstag
válasz
Hoorus
üzenetére
Üdv
Mondanál egy verziószámot?
Nekem ezt egy pár verzióval ezelőtti csinálta. 4.2.5.0 ami most van a gépen és azon kívül hogy nem teljesen kompatibilis Win11-el(induláskor nem a legutsó beállítás szerinti manual módot tölti be hanem a turbo-t, tök mind1 hogy manual volt a leállításkor), stabil és jól működik minden modulja pedig van ráaggatva pár dolog...
Annyi még, hogy nem kell az egész kíndózt újra húzni elég csak eltávolítani az armoury-t rendesen leszedni és újra telepíteni... Illetve nekem csak ennyit kellett tennem hogy magára találjon... Itt a leírás hozzá
A lényeg, hogy az uninstall és az install is innen legyen letöltve -
blue_23
senior tag
válasz
Hoorus
üzenetére
Armory crate sajnos nem a legjobb szoftver, itt egy telepítési útmutató, tiszta windows-szal javasolt: [link]
HW info-val meg tudod nézni a hőmérsékletet, ha armory cratet beüzemeled módosíthatod a ventilátor sebességet. Ugyanakkor Asus laptopokról elmondható, hogy gyárilag nagyon rossz minőségű hűtőpasztát kapnak, így könnyen elképzelhető akár böngészés közben is felugrik a hőfok, ezért vásárlást követően javasolt újrapasztázni. Ami ezen felül segíthet, ha energiagazdálkodási beállításokban 99%-ra állítod a maximimális CPU teljesítményt, teljesítményt elvesz, de hűvösebben üzemel (TUF-nak egyébként is vacak a hűtése). TUF egyébként nagyon olcsó a benne lévő hardverekhez képest, csak sajnos gyenge házat és hűtést társítottak hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv
- Asus Vivobook X412U (i3 7th, 4 GB 120 GB SSD) laptop leárazás!!!
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ROG Flow X13 GV301QE 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 5900HS 3050Ti 16 512 hun vbill toll ujjlolv gar
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

és tényleg
én meg a vezérlőpultban kerestem.
Pyttawrx