Új hozzászólás Aktív témák
-
yakita
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Majdnem az egész fórumot végigolvastam már, de nem tudom, hogy mi tévő legyek. Holnap szándékoztam megvenni a következő notebookot:
Asus K50AB-SX011L (139.990)
AMD Athlon64 X2 QL-64 2.1 GHz, +GB DDRII800 RAM, 250 GB HDD, ATI HD4570 512 DDR2 VRAM...stb 2 év jótállással
Először Lenovo-t akartam, de az túl drága volt. Aztán Toshibát, de ennyi pénzért, ilyen konfigot Toshibában nem kapok.Legfontosabb kérdésem. Jó minőségű úgy alapvetően az Asus? Tudom, hogy Asus és Asus között is van különbség. Az a baj, hogy minél többet olvasom az ASUS-os topikokat, egyre rosszabb róla a véleményem, mármint a minőségről. Ja és hogy megéri-e megvenni ezt ennyiért?
Előre is köszönöm!
-
válasz
csacsa1975 #7917 üzenetére
a gyártó által hivatalosan támogatott oprendszerek listájában nem szerepel az xp, csak vista 32 bit és vista 64 bit - a win 7 32 bit és win 7 64 bit is simán menni fog, az xp felejtős...
-
csacsa1975
csendes tag
Sziasztok.
nagyon gyors segítség kellene. Van egy asus K50ab laptop. Ati radeon Hd4570 video kártya. A biosba kikapcslotam a 2 videokártyát és igy csak egy üzemmel. Nem tudom rátelepíteni a xp drivert. Mi lehet az oka? Melyik videokártya müködik ,ha a biosban lekapcsolom? -
ClioRS
őstag
válasz
Kicsirics77 #7913 üzenetére
Kösz.....
-
ClioRS
őstag
Sziasztok!
Asus M51kr laptopom van, szeretném használni az ujjlenyomat olvasót, de sajnos a Win 7 nem ismeri fel. Próbálkoztam a gyári Vistára való driverrel, de sajnos az se segít. Valakinek esetleg valami ötlet? -
benjamin
tag
SZiasztok
Notebook vásárlás előtt vagyok és az ASUS K50IN-SX004L néztem ki. Nem játékra kell.
Üzleti felhasználás, töltögetés, netezés, CAD tervezés és PLC programozásra használnám. Valaki tud bővebbet vagy tapasztalatokat mondani a K50 szériáról? -
kenguru99
senior tag
Sziasztok!
Asus a6b00l notebookra telepítettem xp-t. A következő drivereket telepítettem: [link]
Az eszközkezelőben van egy "ismeretlen eszköz" felkiáltójelem. Mit hagytam ki? Milyen driver hiányzik? -
Zanik
addikt
válasz
legiaap #7905 üzenetére
Paszta szinte bármilyen jó hozzá (amilyen az asztali procikhoz is való!), a lényeg hogy ha kiszáradt a régi paszta, azt töröld le a hűtőlapkáról (ami a procira van rászorítva).
Noti hűtőpadot meg szinte bármelyik számtech boltban kapsz, de akár építhetsz te magad is! Ebben a topikban bővebben is tájékozódhatsz a témában!
-
todi19790105
csendes tag
Sziasztok!
Van egy asus a6u (a6500u) notebook-om windows xp sp3 oprendszerrel.
Sajnos az infrát nem tudom feltelepíteni, mert az eszközök között mindig felkiátójeles.
Tudna nekem vki segíteni driver-ben, esetleg másban, ami az eszköz helyes beállításához vezetne?!
Telepítés végén mindig az alábbi hibaüzenet fogad:Előre is köszönöm a segítséget!
Tódi
-
DJGABI
addikt
Üdv!
Az Asus X50Z típusú noti érdekelne. Egész pontosan a kérdésem az lenne, hogy kinek van ilyen gépe, illetve mik a vélemények róla? Csak legiaap kolléga szív vele, vagy ez tényleg ilyen gyenge minőségű típus? -
legiaap
félisten
Halihó!
Az mitől lehet, hogy a CPU-m folyamatosan 80 fok feletti hőmérsékletű?
Ha erőteljesebben igénybe veszem, akkor meghaladja a 100 fokot is.
A billentyűzeten is nagyon lehet érezni. Főleg a jobb oldalon.Ezt a túlzott melegedést nem lehet orvosolni valahogy?
-
sbernardo86
csendes tag
Sziasztok!
2 hete vettem egy Asus Z53U (megegyezik ezzel F3U).
3 particiom van, az egyiken xp, a masikon Win 7 RTM, a harmadik pedig adatoknak. Az operacios rendszerek particioi elsodleges particiok es en manualisan allitom be, hogy melyik particio legyen aktiv. (nincs boot menu, tehat az oprendszerek nem befolyasoljak egymast).
A problema a kovetkezo:
- eddig 3-szor fagyott le a gep, ugyhogy csak a kikapcsolo gomb hosszu nyomasa kapcsolta ki
- kb. 5-szor eltunt a kep, helyette szurke hatter es ahogy kivettem a gep sem reagalt semmire
- tegnap bekotottem a Tv-hez (van rajta Tv kimenet) probaltam beallitani a kepet es egyszercsak kikapcsolt. Utana visszakapcsoltam nezem a filmet es kb 30 perc utan ujra szurke hatter es gep nem valaszol.
Nagyjabol mindket rendszerrel ezt csinalja, driverek fent vannak es nem hinnem, hogy driver vagy egyeb szoftver miatt szabadna ilyet csinaljon.
A garancia 2 ev, de nem tudom, hogy lenne-e ertelme elkuldeni, hiszem semmi konkretum nincs. Lehet elviszik aztan nem fog jelentkezni vagy megmondjak, hogy windows hiba meg ilyenek.
En a videokartyara gyanakszom. (alaplapi Ati x1250).
Varom tanacsaitokat!
Elore is koszomom!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Asus RoG STRIX G17 Notebook! WQHD 240Hz / Ryzen 7845HX RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Gamer laptop eladó teljesen új bekapcsolva se volt 2025.04.29 lett vásárolva
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Villámgyors memória, ami megváltoztatja a játékot! RENDELÈSRE!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest