- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Asztrofotózás
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbernardo86
csendes tag
Sziasztok!
2 hete vettem egy Asus Z53U (megegyezik ezzel F3U).
3 particiom van, az egyiken xp, a masikon Win 7 RTM, a harmadik pedig adatoknak. Az operacios rendszerek particioi elsodleges particiok es en manualisan allitom be, hogy melyik particio legyen aktiv. (nincs boot menu, tehat az oprendszerek nem befolyasoljak egymast).
A problema a kovetkezo:
- eddig 3-szor fagyott le a gep, ugyhogy csak a kikapcsolo gomb hosszu nyomasa kapcsolta ki
- kb. 5-szor eltunt a kep, helyette szurke hatter es ahogy kivettem a gep sem reagalt semmire
- tegnap bekotottem a Tv-hez (van rajta Tv kimenet) probaltam beallitani a kepet es egyszercsak kikapcsolt. Utana visszakapcsoltam nezem a filmet es kb 30 perc utan ujra szurke hatter es gep nem valaszol.
Nagyjabol mindket rendszerrel ezt csinalja, driverek fent vannak es nem hinnem, hogy driver vagy egyeb szoftver miatt szabadna ilyet csinaljon.
A garancia 2 ev, de nem tudom, hogy lenne-e ertelme elkuldeni, hiszem semmi konkretum nincs. Lehet elviszik aztan nem fog jelentkezni vagy megmondjak, hogy windows hiba meg ilyenek.
En a videokartyara gyanakszom. (alaplapi Ati x1250).
Varom tanacsaitokat!
Elore is koszomom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest