- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
van ügyfélszolgálat - hamarosan szervíz is lesz - magyarországon, személyesen kell bevinni a cuccot! megnézik, és csak azt veszik át, amit kell - bár volt, hogy haver notiját mindenestől adtam oda, úgy küldték tovább, és mindent vissza is küldtek becsülettel a csehek! mellesleg átvételi lapon illik rögzíteni, hogy mit küldenek ki, annak vissza is kell jönnie!
-
mmorion
csendes tag
Hasonló probléma van nálam is. (F3Ke-AP101)
a hangszóró jól szól,de ha bedugom,akkor elnémul minden. viszont a vista kiírja hogy "plugged in audio device".
igazából nekem a nagyobb probléma az a mic. ebben a laptopban vanugye egy built-in mikrofon.én pedig szeretnék rádugni egy külsőt. ilyenkor látszik hogy valamit érzékel ebből a gép, de a recording devicesnál ugyanúgy csak 1 db mikrofon közül lehet választani, ami viszont süket. ha a külső is be van dugva.
biztos voltam benne hogy ez kb olyan probléma hogy valami nincs bepipálva vagy le van húzva valami hangerőcsúszka, de most már fogalmamnincs mivan. -
Tonyk
veterán
amennyiben van otthon multimeter , mér rá úgy, hogy bedugsz egy "üres" jack dugót vagy jack+kábel aminek a másik végén semmi sincs csak a kábelvég és nézd meg van-e rajta valamennyi kakaó. Bár, ha bedugáskor lebontja a hangot a hangfalakról...
Ha süket akkor elengedte magát a forrasztás -> szervizigénylés a már feljebb említett honalpokon : [link] -
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Videó stream letöltése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx