Hirdetés
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple asztali gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hővezető paszták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ML320
senior tag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Bár nem akartam reagálni, de egy itthoni eset kicsapta a biztosítékomat, és most veszélyes vagyok...

Ne haragudj, de tényleg baromság, hogy ennyire-annyira előbbre kell menni. Tipikusan az az alak vagy, akit mi kereskedők a ''mindentudó havernak'' nevezhetnénk. Te tudod a legjobban, hogy csak szart akarnak a kedves barátaidra rásózni, és hogy amit mondunk, az mind csak kereskedői fogás, semmi több. Amit te itt megpróbálsz beállítani, az parasztvakítás. Jobb az a notebook, amit ajánlottál, de itt tökéletesen elég lenne egy kisebb konfig. Vedd már észre, hogy zuhannak az árak, illetve zúgnak el a teljesítmények. A Vista meg még egy-két évig, néhány service packig nem fog annyira elterjedni. És ha rá is kényszerülünk majd, a RAM csere sem eget verő. Mennyivel fog jobban futni egy C2D-n, mint egy Celeronon? Kérdés, hogy használjuk-e a gépet, avagy egész nap a tesztprogramokra recskázunk. Te nézzél szét: kisebb konfigokat is adnak ki gyárilag Vistával. Mert rengeteg olyan igény van, hogy csak alap dolgokra kell most is, és később is a gép, és arra megfelel. Lehet kötekedni arra, hogy mennyire jó csak 512MB RAM neki, miért nem raknak bele nagyobb vinyót, stb... A juzer kipróbálja, majd bőviti, ha neki nem tetszik.
Ha meg csak rád hallgatnánk, akkor mindenki dobja ki a szar Celeronját, és tessék 17'', 2GB RAM, 160GB HDD, Go7600 VGA-s C2D notit venni... Bár még az is rossz, mert a windows 2011 nem fog futni rajta... Uff, beszéltem. Nem kell reagálnod, hisz én is csak értelmetlen ember vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Jövedelem
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx