Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Ez nekem a memória modul tipusáról semmit sem árult el...
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Huhhhh, köszi! Erre nem gondoltam.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Morpheus00
csendes tag
sziasztok lenne 1 kérdésem melyik gép a szimpatikusabb nektek Help a vállasztásban nekem ASUS F3TC AP074 :AMD Turion64 MK38(2.2G,L2 512KB*2) 1x1024MB DDR-II (667MHz), 120GB 5400 SATA Vidia GeForce GO7300 128MB (256MB)
vagy ASUS F5V AP026 : 1.86GHz (533MHz), Intel Core Duo T2130 (64bit) Processzor 1MB L2 1x1024MB DDR-II (667MHz) 120GB 5400 SATA ATI X2300 128MB (384MB)
jobb e a x2300as a 7300 go nál é
jah és az 203e ft mind a 2 ő amugy nekem f3tc felé húz a szívem meg tom itt köztetek (fórumosok) van pár f3tc ap074 es arról jöhet minden infó aksi teljesítmény stb köszi előre is -
kano
nagyúr
Nem tudja valaki, hogy a Saturnos X51R-ben milyen márkájú ram van?
-
kano
nagyúr
Hali!
Majd megnézem boltokban is.
Köszi!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
bnss
veterán
Bármilyen usb-s egérke megfelelő lehet, csak álljon kézre és ne legyen valami batár nagy, vállról indítható verziójú. Én Hammonnál - egy is reklám - rendeltem, de nem jött meg, ha jól elékszem az adata 1gb, 667-es kb 6-7e Ft.
szerk.: [link]
[Szerkesztve]"Ép hardverben ép szoftver..."
-
hzcs
senior tag
-
kano
nagyúr
Nincs sajnos semmilyen egérkém a lapihoz. Milyen árban van most 1GB 667-es ram?
Köszi!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
caRhaRtt
csendes tag
én, most vettem az f5v ap011 notimba +1giga ramot, és jelentősen gyorsult a gépezet... csak sajna az üzemidő csökkent negyed órával de hát vmit vmiért...
-
bnss
veterán
Sok infót nem tlaáltma erről a gépről sajnos. Természetesen megéri, én is most várok 1Gb memóriára első körben, aztán hajítom ki a gyári 512-es modult is. Itt a PH!-n nagyon korrekt áron lehet hozzájutni új, garanciális modulokhoz. Én A-Data modult rendeltem, eddig semmi problémám nem volt adata termékkel. Ha megmondod miylen modul van most a gépedben, akkor mondok konkrétabb típust is.
Egérke, gyári átmatricázott Asusod nincs?"Ép hardverben ép szoftver..."
-
kano
nagyúr
Ez hülyeség -> fogyasztóvégelemhez fordulj sürgősen! Vagy sokszor elég, ha csak megpendíted nekik. Írj a panaszkönyvbe esetleg kezdésként.
-
kano
nagyúr
válasz unclefucka #2446 üzenetére
Csatlakoznék én is a kolléga kérdéséhez, egy ASUS X51R-A064A -ba megérné venni még 1 G ramot? És, ha igen akkor milyen tipusút?
Egyébként a Saturnos X51R-be nem Matsushita hanem LG DVD író van(GSA-T20N).
Köszi mindenkinek!
U.i.: Milyen egérkét javasolnátok a notihoz úgy 3-4k körül? Ez milyen lehet? [link]„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
hzcs
senior tag
Ezt figyeljétek:
2005. októberben ismerős vett egy Asus A6VA-t, mint amilyen az enyém is. A dvd írót én jópárszor kicseréltettem, nem sok sikerrel (kicserélték, de nem írt, hiába, Samsungok már csak ilyenek). Namost ismerős is kicseréltette 2006 tavaszán ha jól emlékszek, plusz még a kijelzőjét is, mert egyik sarka sötétebb volt. A héten (vagy a múlt héten) ismét visszaküldte hőn imádott NSE szervizünkhöz, nemcsak a dvd problémával, hanem lehalt neki a lan portja.
És itt jött a számomra meglepő információ!! Nem hajlandók kicserélni a dvd írót (ismétlem 2 éven belül van a vásárlás, vagyis még garis, de mivel cserélték egy újra, ezért hosszabbodni kellett volna a garinak a dvd íróra), mivelhogy az előző csere óta eltelt 3 hónap. És azt az infót adta a telefonos kolléga/nő, hogy csak az alaplapra és a kijelzőre indul újra a gari. Hmm, fincsi.
Amikor én cseréltem a ''Víz'' Computerben a dvd írót (mert már vettem bele egy NEC-et), érdekes módon minden cserénél újraindult az 1 év. Úgyhogy vigyázni, hogy mit mikor cseréltettek gariba. Ezek szerint a rossz vinyó cseréje is 3hónap garis. -
bnss
veterán
válasz VANESSZA1 #2480 üzenetére
Majd legközelebb stopperelek egy telepítést (saccra 30-35 perc a max), bár én ritkán szoktam saját gépemet újrahúzni, mert inkább rendben tartom, és elkerülöm a káoszt.
Norton termékekkel én sem szimpatizálok, csak a ghostot használom. 15 júró egész baráti ár, sőt."Ép hardverben ép szoftver..."
-
albgab
aktív tag
Hali!
q056-osomat hogyan tudom kikötni egy tft monitorra?
köszi -
őstag
Semmi gond, de az A6Vm-re ha felteszed a gyári Xp-t és a gyári drivereket akkor másfél órát játszik. Nem mértem percre pontosan de ott van.Pedig folyamatosan dolgozik. Persze ha csak sima xp-t teszel fel az nem másfél óra.
A Ghost-al csak egy a bajom : Norton termék , és azokat már jóideje bojkottálom , korábban okozott nem egyszer fejfájást a termékük.
Ezért is örültem mikor 15 Euróért akciós volt Németben az Acronis Home 10 .Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
bnss
veterán
válasz VANESSZA1 #2439 üzenetére
Személyes vélemény, nem mondhatom magamról, hogy nagyon sok (gondolok itt ezres nagyságrendre) gépet telepítettem már, de azért nehogymár 1,5 óra kelljen egy telepítésre. Persze lehet ennyi, ha egy Pentium MMX-re szeretnéd ráerőszakolni az XP-t. Nekem egy telepítés 30 perc kb, és akkor az alap pass is megvan. A ghostolásra én a norton ghost-ot használom már jó rég, és eddig tökéletes volt. Nem bántásnak írtam, mielőtt rámförmednél.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
KisApám
addikt
Hali!
Szeretnek venni egy ASUS G1S gepezetet
Ugy latszik Ausztriaban fogom megvenni...
Nem erdekel a nemet billentyuzet, az sem izgat, hogy esetleg nemet nyelvu lessz az oprendszer rajta.
Ami izgat: AUSZTRIABAN KB. 100 000 ft-al OLCSOBB az ASUS G1S!!!
Es ezert megeri 15 000 ft-ot rakolteni az utra...
No meg az ASUS ugy tudom vilaggaris, meg telefonaltam az itthoni ASUS szervizbe, azt mondtak nincs bajuk azzal, hogy nem itthon veszem meg a gepezetet.
A magyar kereskedok meg tehetnek egy szivesseget... bar lehet, hogy nem rajtuk mulik az a plussz 100 000 ft...̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Zanik
addikt
válasz Janeszboy #2475 üzenetére
azért mert böhöm nagy, és kicsúfolja a notebook legeslegnagyobb előnyét, a mobilitást. aki elsősorban játékra akar használni számítógépet, annak nem noti kell! inkább vegyen egy olcsóbb és kisebb laptopot, a megmaradó pénzből meg egyet az xbox360,ps3,wii triumvirátusból, esetleg psp-t!
én pl. megtartottam a notim mellé az asztali konfigom.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
[Laca]
tag
hello
errol
http://prohardver.hu/hirek/2007-04-20/erositi_magyarorszagi_jelenletet_asus.html
nem tud vki vmit, hogy hogy haladnak,mikorra varhato? -
Syz
senior tag
Sziasztok!Haverom vett egy Mio PDA-t és én meg szereztem neki egy térképszoftvert rá torrentről.Úgynevezett MioMap 3.2 All languages verziót 2007 januári frissítéssel.Megpróbáltam elindítani és legnagyobb megelégedettségemre kiírta hogy nem Win32 alkalmazás Viszont még nem tettem fel sosem PDA-ra cuccot,kellene egy kis segítség.Elősször is maga a PDa-nak kb olyan 100 Mb saját tárhelye van ezért gondolom kell egy 1 Gb-os SD kártya majd bele,de a térképszoftver maga 1.06 Gb.Hogyan fog az felmenni?
"Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
caRhaRtt
csendes tag
sziasztok,
van 1 F5V AP011-es notim, és csak 4400mAh-s aksi van benne... van arra mód, hogyezt nagyobbra cseréljem? mert most hogy vettem bele +1giga ramot, csak 90perc az aksiidő... -
kohi
tag
Üdv! Nektek meddig bírta az akku ? Nekem idén decemberbe lesz 3 éves a gépem és kb 1év és pár hónap után beadta az unalmast amúgy sem bírta csak 1:40 perc körül.
Egyébként A2800S a gépem. lekopogom, jól megy csak már hangos egy kicsit, lehet porolni kellene. -
Piton
tag
Sejtem, h van CD-d es gondoltam, h van ghostod is, csak nem tudom mikor jarok feled...
En is azt hittem, h ezen is van, de sajnos semmi sem volt rajt
De most csinaltam biztonsagai mentest ghostal. Hat nem tudom, lehet felesleges is lenne, mert egy ideig ugyan szep kepe volt, de egy ido utan meg ghost ''rengeteg'' kiirasat is alig tudtam elolvasni, szal lehet tenyleg nem lesz mas, mint NSE Kft.Kódból vagyunk...
-
ML320
senior tag
-
kano
nagyúr
A letöltésnél ne az Európait válaszd.
-
Piton
tag
Nem tudnatok segiteni nekem? ASUS A6M-Q035 -hoz kellenenek a driverek, megprobaltam leszedni asus.com, de annyira lassu, h meg talan jovo het kozepere sem er le.
Kódból vagyunk...
-
-
S*Tom*
aktív tag
Itt újvárosban vettem egy számtek boltban, részletre 3év garival(ezért is lett asus).Ja és nem sulinet. A garival nem volt gond közöltem amenyiben nincs gari vagy csere nem fizetek tovább
Sokat járok oda ismernek nem volt semmi gond! 3hét alatt (postával, nagykerrel, szervizzel együtt) rendezték. Az egész 100k fájt volna nekem ha nincs gari. -
mocorgi
csendes tag
Tanácsot szeretnék kérni.
A6U sorozatból való turion 64-es notebookom van. jól szuperál, de alapjáraton is nagyon hangos a hűtése. Egyszerű alkalmazásokkal pedig még hangosabb lesz.
Szerintetek ez típus problémás, vagy más a gond?
Köszi
P -
S*Tom*
aktív tag
Nekem is A6M van (Q049) gondolom a ram csere nem játszik mert ezekben alap 1db 512/667-es qimonda ram van. XP reinstal volt? Teszteld le a ramot de szerintem a hiba inkább a vga-alaplap driver vagy hardver hiba lesz. Én is decemberben vettem és kb 2hónapja gariztam le hasonló hiba miatt. Igaz a végén már kép sem volt.(Alaplap csere lett a vége) Azóta semmi gond.
-
BluEyes
őstag
-
őstag
Sokminden lehet, de én először feltennék egy másik VGA drivert. A mostanit leszedni újrainditani majd mehet fel az újabb. Mindezt az Asus -support oldalról.
ha ez megvan ird le h mit csinál.Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
őstag
Igen a Hitachi az jelenleg a csúcs ! Én is szemezgettem vele, de az ide változatával.Csak sajnos az ára is csúcs, így lett Seatgate, ami szerintem nem véletlen 2 .ik a teszt-be.
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
őstag
Tegye vissza az eredeti Vga Drivert először. Milyen VGA van benne?
Kellene a gép típusa, adatai.
[Szerkesztve]Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
Piton
tag
Adott egy ASUS noti, azt hiszem A6M vagy vmi hasonlo a tipusa, sulinetben lett vasarolva decemberben. A napokban a kep eleg ramaty lett... Csikoz, szetesik, az ablak bezarasa utan ott marad fantomkepkent. Am, mikor bootol, akkor minden rendben, meg a Win XP indulasanal is egeszen addig, mig az asztal meg nem jelenik... Mit lehet tenni? Talalkozott mar valaki hasonloval? Tulaja elegge oda van tole
Kódból vagyunk...
-
őstag
válasz unclefucka #2444 üzenetére
Nekem ilyen vincsim van : [link]
Ez se kerreg , csendes, eddig jól bevált. Ja és nagy!Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
unclefucka
senior tag
Köszönöm az infót.
Adalékanyag: Nekem Vista telepítő DVD -m van a géphez és az is ilyen ''előre telepítettük a driver -eket móka'', úgyhogy az már azóta biztonságos helyen örzöm.
Viszont az élményindexem 2,9 Vista alatt és szerintem is egy kicsit gyenge a gép ehhez az op-rendszerhez, de hát a jogtiszta, az azért mégiscsak jogtiszta és ez marad .
Esetleg plusz 1 GB RAM lendít valamit rajta? (most úgyis olcsó)?Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
őstag
A driver cd-ket és a windows-t legcélszerübb saját szájíz szerint össze hozni az Nlite programmal és abba beletenni azokat a frisebb drivert amit akarsz és akkor egybe azzal nyomja fel.
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
unclefucka
senior tag
válasz drankenhal #2413 üzenetére
drankenhal : A venti szerintem teljesen átlag, engem speciel nem zavar.
A vinyó nem kerreg, ha hallani akarom, akkor rá kell feküdnöm a gépre, egyébként Seagate Momentus 5400.3 [link]
A DVD irója (minden híresztelés ellenére nem Light-Scribe -os) Matshita UJ-850S
A billentyűzete, gépeléskor (főleg középen) behajlik, de egyébként semmi baj vele, kényelmes az írogatás rajta.
Egy teszt a gépről (csak más belsővel): [link]Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
hzcs
senior tag
válasz unclefucka #2442 üzenetére
Én a partícióról készítettem egy mentést, aztán töröltem. Amit adtak hozzá cd-ket, azokról úgyis ugyanúgy lehet új windowst készíteni, mint a partícióról. Egyébként a driver cd egy xp ''előtelepítő'', vagyis berakod, majd utána a windows cd-ket (vagy fordítva, nem emlékszem, de már 1x csináltam), és nem kell külön felrakosgatni a drivereket, mert saját maga elintézi. Miután felállt a kész Windows, ott van minden driver és minden hozzá tartozó szoftver.
-
őstag
válasz unclefucka #2435 üzenetére
A rejtett partíció :
Asus A6Vm-nél arra van ha a Windows-od oda van akkor onnan pillanatok alatt fel tudsz telepíteni a C:/-re egy olyan alap Windows-t és a meghajtó programokat amit amúgy a cd-kkel kb.1,5 óra.
Személyes véleményem , legalább is én ezt csináltam, megszüntetni !
Hozzáadni a C:/ Particióhoz, és ha van egy jó programod pl: Acronis True Image Home 10
akkor azzal csinálni mentést.
Ez az adott beállitásokat ,programokat,szektoronként menti le és ha összeomlik a rendszer onnan folytathatod ahol abba hagytad.
Nem elölről kopasz Windows-al !Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
Quarius
csendes tag
Hello egy S96 JM Notim van és sehogy sem akar rá felmenni a hangkari driver. Se CD-s se amit netről szedtem le. A hangkártyám típusa: Intel 82801 GBM ICH7-M ha esetleg vkinek ez segítene hogy segítsen nekem. Légyszi segítsen vki. Előre is köszi!!
-
bnss
veterán
válasz unclefucka #2435 üzenetére
Én eddig csak IBM asztali gépek esetén találkoztam rejtett partícióval, megmondom őszintén eddig nem is foglalkoztam a kérdéssel, de most utána nézek.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
unclefucka
senior tag
A szóban forgó Laptop az ASUS X51R-AP064
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
unclefucka
senior tag
Nemrég vettem egy ilyen Laptopot.
Több felmerülő kérdés is lenne:
Van ugyebár egy rendszer partíció (kb. 37GB), egy adat partíció (kb. 30GB) éés rejtett partíció (maradék) a 80GB -s merevlemezén ami miatt nem látszik a teljes lemezterület, ez fix. DE az a bizonyos rejett partíció milyen célt szolgál, ha egyáltalán szolgál? A tartalmát meg lehet nézni (már ha van mit)?
Ha esetleg valakinek van tapasztalata, hogy milyen a gép teljesítménye VISTA vs. XP alatt, megköszönöm, ha megosztja velem.
Egyéb irányú tapasztalataimat a géppel kapcsolatosan kérésre leírom.
THX mindenki!Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
maunaloa
csendes tag
hola
nos várom az ehhez hasonló véleményeket, mert tanulságosak.
Nos mint irtam odahaza nekem sempron 2,2+512 333ram, 7200es samsung vinyom van, jah és egy inno3d 256os kari..
Nos a EvE online game nem eszik tul sok vgat, nekem gf4 titaniummal is ment, pedig az csak dx8 as, meg régi meg minden, ..szóval motogp2, san andreas, meg EvE online menne a laptopon, nem állitom h nem kerregne....had kerregjen a vinyaXD
Nos ha ez a kütyü lassabb is mint az otthoni a emlitett game követelménye joval a laptop teljesitménye alatt van, kb giga procc elég neki, meg 512ram, a 6 giga meg gondolom h swap máskülömben minek irják a neten h legyen ennyi szabad legalább a meghajtodon...
Hogy eltudjátok képzelni ez egy űr-szimulátorféle-karaktertuningolos game, és van hogy egy helyen soksok ember összetömörül egymás életére törve...
Ilyenkor nem a gépem, hanem a szerver szokott besz@rni....odahazaXDDD
Tehát igazábol nem arra vagyok kiváncsi, sztetek ez erős e vagy sem, hanem hibák, eredmények, tesztek stb izgatnak...
a másik, ...én is értek a számtechhez, és vennék 7600go-t meg dual turiont....de kolis vagyok és 200k alá kell szoritkoznom...))....vagy fizeti valaki helyettem a koliköltséget?...jah és a bulizásról ne feledkezzünk emg
csupán félek, mert nem ismerem a márkákat, pl az emlitett tsst meghajtot sem tudom hovatenni..., ...haver mesélte, tud olcsóbban hozni iylen laptopot, garis+ minden, de mégis félek mer 170k minimum még igy is..XD Béke:)
-
Onion
csendes tag
Sziasztok!
Beszart a gépem akksija ezért felhívtam a szervízt hogy hova kéne vinni a garanciával. Kiderült hogy nem elég csak az akkumlátort bevinnem, hanem az egész gépet kell vinni. Arra nem is gondolnak hogy ezen a gépen dolgozom, ők meg elviszik 2-3 hétre? Na de nem is ez a lényeg, hanem szerintetek abból lehet bajom hogy okosított windows van a gépen? -
legenda
válasz maunaloa #2428 üzenetére
hát jobban átnéztem a kínálatot, csak 268 e ft-ért találtam olyat, amire már jobb játékot mernék bízni;
[link]
szerintem ezen árnál kezdődik a jobb kategória;
- AMD Turion64 X2 TL56
- 160GB HDD SATA
- 1024 MB (2x 512 DDR2 667)
- Nvidia GO7600 512MB Turbo Cache (256 Vram)
ezen talán már megyeget néhány ''jobb'' játék is...
szerk;
hzcs; az én asus notim is 5400-es vinyóval van szerelve gyárilag, de bevallom - ütős progik esetében még ez is pörög rendesen...
tudom, lehetne bele tenni gyorsabbat is, de gondolom, az már eszi az akkut is rendesen...
[Szerkesztve]Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
hzcs
senior tag
válasz maunaloa #2428 üzenetére
na akkor kezdjük
ez a vga játékra szerintem nem alkalmas, de biztos valaki megcáfol. Igazából nem tudom mik annak a játéknak a követelményei, de első ránézésre a vga felejtős...
Ha 6 gigát swappel a játék, akkor annak elég rossz memóriakezelése lehet
De ha tényleg igaz a 6 giga, akkor meg kéne gondolni egy 7200-as vinyócserét is, mert ha jól tudom gyárilag 4200-as (de ha 5400-as, akkor is) lassú vinyó van benne.
Viszont ha kicseréled a dvd-t, vinyót, plusz ramot raksz bele, akkor még 40-50 körül lehet számolni.
Ha MXM slotod is van, akkor tehetsz bele törtarany áron külön vga-t -
maunaloa
csendes tag
hela
thx a gyos választ, igazábol sztem a ddr 333 nem gáz>>>nekem a pcmen sempron 2200-+512 333rammal megy a mmorpg gamém, igaz néha van lagg, mer 512 memo kevés, főleg ha 6 giga swap kell a játéknak..és mivel ez online, néha egy helyen ezeren vagyunk..és akkor>>halááálXD
mellesleg kerestem, hidd el sok laptopos oldalt böngésztem, de a hp+egyebek elmehetnek a busba, oylan áraon adnak oylan bovli rendszert...pl minek 200k alatt dualcore ha a vga egy f*s????
az asusra lehet h van rossz szo, de legalább ilyen modelt is kiadott....
XDXD Béke:)
-
legenda
válasz maunaloa #2426 üzenetére
csak a ddr(1) 333 mhz-es memória nem szimpi, ezért az árért vagy nagyon picivel többért ddr2 667-es illene - illetve láttam is, de sajna csak go6100 (128mb) integrált videókarival...
amúgy én egy ASUS A6M-Q051 notit gyűrök karácsony óta, és rosszat nem tudok mondani róla... ebben nvidia geforce go 6100 kari van - integrált -, annyit tettem érte, hogy a gyári 512mb ddr2 667mhz-es memót dupláztam 1 gb-ra, így azért már jó - bár abból még lejön a 128mb vga! mondjuk játék még nem volt a gépen, arról nyilatkozni nem tudok, integráltban nem nagyon bíznék játék terén... a videókarimat kivéve minden ok lenne akár játékra is; amd turion64 x2 tl52 proci is elég gyors...stb.
szóval szerintem neked is jobb lenne ddr2 memós noti - ha találsz elfogadható árban, megfelelő körítéssel (lényeg a videókari, ha főként játékra kell) - mert a ddr1 333 szerintem manapság arra már gyengus!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
maunaloa
csendes tag
Helló népek
Laptopok vennék, játékra(MMORGP - EvE online) meg egyebekre, és a választásnál szem előtt tartottam pár tulajdonságot.
Pl. memó legyen min. 1 giga, a videocsipp lehetőleg vmi nevesebb(nVidia ofkorsz) a procc lehetőleg Amd(Intelt nemszeressük).
Aztán valahogy találtam ezt: http://depo.hu/index.php?pn=product&c_main=1132&c_parentid=1142&c_id=217&p_id=105435
Nos aki lusta megnyitni a linkemet annak>>>ez egy asus laptop, amd procc, turion64,1 giga memo, 7300go chipp, meg sajna utánanéztem, valszeg tsst meghajtó van benne.
És most pár kérdés. Van e valakinek ilyenje? (asus a6km-q116)? Tesztelte-e? Pölö játékban....3dmark csalós Akksi nemizgat, asztalon fog pihenni a kicsike, koliban. A meghajtó ha rossz vezsek bele másikat, ez nem gátolna meg...helyben meg vinnák pár lemezt és kiprobálnám...
Szal olvastam már pár Asust fikázó beirást, de ez nem segit senkinek, mer egyik hozzászólás ioja szerint a fusi egy f*s, de az asus a király. Máshol meg a meghajtot szidják, mer dzsunka..oké...de egyéb indok az asus ellen?
Mellesleg az igényeimet csak ez az asus elégíti ki igy elsőre, ha utánanéztek, 185e ftért uj laptop, aminek erős procija van, meg játékra (is) meg-meg felelget, nem sok van.
Használt laptop nem kell, mielőtt vki ezt tanácsolná, ám ha tudtok 180k körüi laptopot, segitsetekXD Béke:)
-
bnss
veterán
-
Milán_
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, hogy két laptop közül melyiket válasszam, mindenféle ötletet és segítséget szívesen fogadok.
Véleményetek szerint melyik videókártya jobb?
A,
Asus F5V AP055 Notebook
Processzor: Intel Core Duo T2130 (1,8 GHz 1MB/533MHz)
Memória: 1GB DDR2 677 MHz (1x1GB)
Kijelző: 15,4'' WXGA (1280x800) Color Shine
Chipset: SIS671DX+968
Video vezérlő: ATI X2300 128MB (384MB)
Monitor kimenet: VGA
Méret: 367 x 262 x 27-35 mm
Akkumulátor: 6 cellás Li-Ion 4400mAh (1 év garanciával)
tömeg: 2,65 kg
B,
Asus F3TC AP074 Notebook
Processzor: AMD Turion64 MK38 (2,2GHz 1MB)
Memória: 1GB DDR2 667MHz (1x1GB)
Merevlemez meghajtó: 120 GB SATA
Kijelző: 15,4'' WXGA TFT ''Color Shine''
Kijelző: 1280x800
Chpikészlet: NVIDIA C51MV / MCP51
Video vezérlő: nVidia GeForce GO7300 (128MB, max. 256MB)
Firewire: 1 db IEEE 1394
TV kimenet: van
VGA kimenet: VGA
Akkumulátor tipusa: 6 cellás Li-Ion, 4800mAh
Méret: 365 x 269,5 x 28-40,5 mm
Súly: 2,95kg
Előre is köszi a segítséget! -
őstag
Akkor légyszi adjál néhány linket Pentium M 745 400FSB 1,8 fölötti érdekel.
Lehet ,hogy én vagyok béna, de se itt se az eabay.de-n nem találtam.Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
C@rbon
senior tag
Kösz a segítséget!
ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
őstag
Meg az az igazság ,hol kapsz mobil processzort??
Én folyamatosan figyelem , pl.: Asus A6VM-be Intel Pentium M 745 400MHz FSB procit nem nagyon találtam.Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
BluEyes
őstag
A mai notikban már cserélhető a processzor, és ha némi szakértelemmel csinálják, akkor csak garanciavesztéssel, illetve esetenként melegedéssel jár. Hasonlóan az asztali tesókhoz, a csippkészlet határozza meg, milyen procit lehet beletenni a gépbe.
Bővíthetőség általában kimerül a proci-memória-hdd cseréjében, meg hát természetesen a külső eszközök (usb,pcmcia,xpress card) csatlakoztatásában. Vga cseréről ne is álmodj.Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
C@rbon
senior tag
Hali!
Laptop vásárlás elött állok de még van időm bőven.
Honnan lehet azt tudni h cserélhető e a processzor a gépben és ez mivel jár?
ASUS-ok mennyire bővíthetőek? Vagy ez tipus függő?
KöszELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
Piton
tag
válasz caRhaRtt #2406 üzenetére
Van egy szint, amire csak akkor hajlando engedni a teljesitmenyt, mikor 220rol megy... Ha megtalalom a konkret leirast, akkor belinkelem vagy bemasolom a teged erinto reszt...
Megvan...
''Érdemes még megjegyezni, hogy amint lecsatlakoztatjuk a külső tápellátásról, azonnal csökkenti a képernyő fényerejét és a gép összteljesítményét, és nem is engedi olyan magasra visszaállítani, mint amilyet akkor használ, amikor 220-ról megy.''
[Szerkesztve]Kódból vagyunk...
-
gps2
csendes tag
Sziasztok,
Egy F5R tipusu gep vasarlasan gondolkodom a kovetkezo parameterekkel:
Intel Yonah Dual Core ATI Radeon® Xpress 1100 1 GB DDR2 ATI Radeon® Xpress 1100 15.4'' (WXGA,Color Shine) - Pentium Dual-Core T2130 (1.86GHz) - ATI Xpress X1100 - 1024MB(1Gx1) DDRII667 - 120GB HDD(SATA 5400rpm) - DVD Super Multi DL - 802.11b/g WLAN- 1.3M Rotating Webcam - 6 cell.Bag,Mouse
Van valakinek tapasztalata mar ezzel a tipussal? Ez a konfig eleg irodai felhasznalasra XP-n?
Egyebkent van kulonbseg az ATI es Intel chipsetes gepek kozott?
Elore is koszi a valaszokat
gps2 -
őstag
A6VM -hez keresek IrDa drivert, ha lehet minél frissebbet. Xp hez kellene.
-
caRhaRtt
csendes tag
sziasztok,
olyan kérdésem lenne, ha vista-ban aksiról megy a gépem, akkor vmiért lassabb lesz a rendszer (hiába van full performance-ra rakva) vki tudna ebben segíteni, mitől van ez? előre is köszönöm
üdv. -
Quarius
csendes tag
Na a driver tényleg csak az én bénaságom volt viszont az az iszonyatos rezgés nem a winyomból hanem a dvd olvasom volt ami azért furcsa mert már telepítettem vele egy windowst meg néhány kapott cd-t és nem volt baja mostmeg vmi brutális hangja van.
-
Quarius
csendes tag
És lenne még egy olyan problémám is (bár ez vszínűeg az én bénaságom) hogy az Asus honlapjáról nemtom letölteni a gépemhez való szoftvereket mert nem találok olyat ahogy az enyémet hívják. A modell száma S96JM de ilyet sehol se találok és barebonet se.
-
Quarius
csendes tag
Sziasztok
Ma vettem egy Asus Barebone laptopot. Minden szép és jó vele csak amikor másodjára bekapcsoltam vszínűleg a HDD ugy berezonált hogy majdnem ketté esett a gép. A kérdésem az lenne hogy mivel még egy napos sincs a gép ezért természetesen a cseregarancia van de lehetséges-e az hogy csak a winyot kicserélik helyben és akkor nem kéne várnom egy ujra vmint izgulnom megint hogy beleraknak-e mindent ugy ahogy azt kértem... -
bnss
veterán
válasz gaborbol #2398 üzenetére
Elég nehéz eset, ha ezt mind teljesíteni szeretnéd, akkor a fentebb említett összeg igencsak kevés lesz rá. Ha ez a tényállás, akkor inkább legyen az Asus - a relatíve erősebb vga-val - mert ahhoz van sok cicoma, táska, egér...
Csak még azt nem tudom, hogy miylen cpu van benne, ha valami c2d vagy sima core duo, akkor oké, a celeron az már kérdéses. Azt is nézd meg, hogy hány cellás akksi van benne.
/szerk.: Zanik megelőzött/
[Szerkesztve]"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Zanik
addikt
válasz gaborbol #2398 üzenetére
Hát 15''-osnál kisebb, nem wide-os képernyőt nehezen talál. Mostnában a 14,1'' a divatos, és az 16:9-es.
VGA-ból egy Intel GMA950-es elég lehet, CPU-ban (ebben az árkategóriában) a Core Duo már a minimum, de lehet Core2-es is.
Aksi, hát a speedsteppes prociknak hála manapság a teljesítmény függvényében már akár 4-6 órát is kibírnak, de vannak olyanok, amikbe extra nagy aksikat is lehet szerelni (bár a szállíthatóságot és az esztétikai megjelenést ezek általában lerontják)
Ütés és cseppállója csak a Panasonicnak van, de azok iszonyat drágák.
Egyre inkább azt gondolom, hogy a főnöködnek egy Thinkpad kell, mégpedig egy ilyen: [link]
Bár én márkahű vagyok, de azt belátom, hogy a főnököd által támasztott igényeket (mai tudásom szerint) egyetlen Asus noti se tudná igazán kielégíteni.
[Szerkesztve]Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.