- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
h4xor
tag
Hi
Elore is elnezest hogy nem talaltam meg a topicban a kerdeseimre a valaszt, de mar 300 hozzaszolast atneztem, sajnos eredmenytelenul.
Szerintetek mennyi a biztonsagos maximum beallitas tuning eseten a feszultsegeknek ezen az alaplapon, leghutessel?
Konkretan ezek erdekelnek:
- NB Vcore
- FSB Termination
- SB Vcore
- SB (SATA, PCIE)(Gondolom a DDRII REF voltage-eket procituning eseten nem szukseges allitani.)
A lenyeg amiert kerdezem, mert a procimat 8x400-ra allitva a rendszer csak ugy hajlando elindulni ha hagyom hogy automatikusan maganak allitsa be a feszultsegeket, de ekkor iszonyatosan megkuldi mindegyiket (1,65v NB, stb...), ami szerintem eleg veszelyes leghutessel. 9x355-ben minden ok, mert a legkisebbre beallitok minden feszt es siman bootol a windows, indulnak a jatekok meg a testek. Viszont ha 8x400-ra allitom ugyanilyen feszultseggel, akkor szetfagy bootnal. Emelgettem az alaplapi/proci feszultsegeken, de nagyon nem mertem magasra felrakni nehogy gond legyen. Szoval szerintetek mi a maximalis ertek amit be lehet allitani? Egy zart hazban jaratom a rendszert, a default heatpipe huto van az alaplapon, igy az Everest 45 fokot ir system-re (gondolom ez az NB homerseklete). Batorkodom kerdezni mert nincsenek hosszas szabad oraim csak erre hogy kitapasztaljam, hatha mar valaki jart hasonlo cipoben. Elore is koszonom annak aki segit.

Új hozzászólás Aktív témák
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Parfüm topik
- Projektor topic
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Asus 15 TUF Gamer FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs