- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
h4xor
tag
Hi
Elore is elnezest hogy nem talaltam meg a topicban a kerdeseimre a valaszt, de mar 300 hozzaszolast atneztem, sajnos eredmenytelenul.
Szerintetek mennyi a biztonsagos maximum beallitas tuning eseten a feszultsegeknek ezen az alaplapon, leghutessel?
Konkretan ezek erdekelnek:
- NB Vcore
- FSB Termination
- SB Vcore
- SB (SATA, PCIE)(Gondolom a DDRII REF voltage-eket procituning eseten nem szukseges allitani.)
A lenyeg amiert kerdezem, mert a procimat 8x400-ra allitva a rendszer csak ugy hajlando elindulni ha hagyom hogy automatikusan maganak allitsa be a feszultsegeket, de ekkor iszonyatosan megkuldi mindegyiket (1,65v NB, stb...), ami szerintem eleg veszelyes leghutessel. 9x355-ben minden ok, mert a legkisebbre beallitok minden feszt es siman bootol a windows, indulnak a jatekok meg a testek. Viszont ha 8x400-ra allitom ugyanilyen feszultseggel, akkor szetfagy bootnal. Emelgettem az alaplapi/proci feszultsegeken, de nagyon nem mertem magasra felrakni nehogy gond legyen. Szoval szerintetek mi a maximalis ertek amit be lehet allitani? Egy zart hazban jaratom a rendszert, a default heatpipe huto van az alaplapon, igy az Everest 45 fokot ir system-re (gondolom ez az NB homerseklete). Batorkodom kerdezni mert nincsenek hosszas szabad oraim csak erre hogy kitapasztaljam, hatha mar valaki jart hasonlo cipoben. Elore is koszonom annak aki segit.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fogyjunk le!
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Eladó 32GB (4x8GB) DDR4 3000MHz CL15 RAM G.Skill Ripjaws V
- BONTATLAN Kingston HyperX FURY 8GB (2x4GB) DDR4 3000MHz
- BONTATLAN DARABOK Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz (Beszámítás)
- Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4 / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest