Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
Új hozzászólás Aktív témák
-
h4xor
tag
Hi
Elore is elnezest hogy nem talaltam meg a topicban a kerdeseimre a valaszt, de mar 300 hozzaszolast atneztem, sajnos eredmenytelenul.
Szerintetek mennyi a biztonsagos maximum beallitas tuning eseten a feszultsegeknek ezen az alaplapon, leghutessel?
Konkretan ezek erdekelnek:
- NB Vcore
- FSB Termination
- SB Vcore
- SB (SATA, PCIE)(Gondolom a DDRII REF voltage-eket procituning eseten nem szukseges allitani.)
A lenyeg amiert kerdezem, mert a procimat 8x400-ra allitva a rendszer csak ugy hajlando elindulni ha hagyom hogy automatikusan maganak allitsa be a feszultsegeket, de ekkor iszonyatosan megkuldi mindegyiket (1,65v NB, stb...), ami szerintem eleg veszelyes leghutessel. 9x355-ben minden ok, mert a legkisebbre beallitok minden feszt es siman bootol a windows, indulnak a jatekok meg a testek. Viszont ha 8x400-ra allitom ugyanilyen feszultseggel, akkor szetfagy bootnal. Emelgettem az alaplapi/proci feszultsegeken, de nagyon nem mertem magasra felrakni nehogy gond legyen. Szoval szerintetek mi a maximalis ertek amit be lehet allitani? Egy zart hazban jaratom a rendszert, a default heatpipe huto van az alaplapon, igy az Everest 45 fokot ir system-re (gondolom ez az NB homerseklete). Batorkodom kerdezni mert nincsenek hosszas szabad oraim csak erre hogy kitapasztaljam, hatha mar valaki jart hasonlo cipoben. Elore is koszonom annak aki segit.

Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diabetes - Cukorbetegség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Le Mans Ultimate
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- G.SKILL TridentZ RGB 32GB kit (4x8GB) 3866MHz CL18 F4-3866C18Q-32GTZR !!Samsung b-die!!
- Laptop ramok DDR4 8Gb (10e/db) 16GB (20e/db) 32GB ( 44e/db) modulok 3200Mhz párban is! - garival
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- SK Hynix és Samsung 16GB modulok egyben (1x16GB) 4800Mhz - több db elérhető - akár 32Gb 64GB ram
- G.SKILL TridentZ Royal DDR4 128GB kit (4x32GB) 4000MHz CL18 F4-4000C18Q-128GTRG
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest