Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
h4xor
tag
Hi
Elore is elnezest hogy nem talaltam meg a topicban a kerdeseimre a valaszt, de mar 300 hozzaszolast atneztem, sajnos eredmenytelenul.
Szerintetek mennyi a biztonsagos maximum beallitas tuning eseten a feszultsegeknek ezen az alaplapon, leghutessel?
Konkretan ezek erdekelnek:
- NB Vcore
- FSB Termination
- SB Vcore
- SB (SATA, PCIE)(Gondolom a DDRII REF voltage-eket procituning eseten nem szukseges allitani.)
A lenyeg amiert kerdezem, mert a procimat 8x400-ra allitva a rendszer csak ugy hajlando elindulni ha hagyom hogy automatikusan maganak allitsa be a feszultsegeket, de ekkor iszonyatosan megkuldi mindegyiket (1,65v NB, stb...), ami szerintem eleg veszelyes leghutessel. 9x355-ben minden ok, mert a legkisebbre beallitok minden feszt es siman bootol a windows, indulnak a jatekok meg a testek. Viszont ha 8x400-ra allitom ugyanilyen feszultseggel, akkor szetfagy bootnal. Emelgettem az alaplapi/proci feszultsegeken, de nagyon nem mertem magasra felrakni nehogy gond legyen. Szoval szerintetek mi a maximalis ertek amit be lehet allitani? Egy zart hazban jaratom a rendszert, a default heatpipe huto van az alaplapon, igy az Everest 45 fokot ir system-re (gondolom ez az NB homerseklete). Batorkodom kerdezni mert nincsenek hosszas szabad oraim csak erre hogy kitapasztaljam, hatha mar valaki jart hasonlo cipoben. Elore is koszonom annak aki segit.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Kingston FURY Beast 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 12 hó garancia
- Corsair Vengeance 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 12 hó garancia
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Garanciás Zalman házak!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest