Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Ezek is lehetséges okok, de az is igaz, hogy az A7N8X-E deluxe nekem is nagyon válogatós volt memória tekintetében. A memória hibák pedig igen is okozhatnak mind újraindulást, mind memória telítődést.
Szóval ess neki egy memtest-tel. Ha hibázik akkor ne is kutass tovább. Ha konfigként vetted esetleg a cuccot akkor cserélniük kell kompatibilitási problémánál.
Ha nem, akkor is viisza lehet vinni a boltba ahol vetted, hogy mutassanak egy memóriát amivel müxik... Persze a garós csere nem valószinű, de talán le tudod boltolni valahogy... -
Kirbly
aktív tag
válasz
Jim Tonic #12 üzenetére
belekotnek abba, h nem jo a tapjanak a 12.5 voltja, ugyanis a sirtec az egy chieftec tap
nekem 420W aktiv pfc-s chieftec-em van es lass csodat nekem is 12.5 volt terhelt a 12 voltos ag
nem tap problemaja van sztem. nekem kb ugyanilyen konfigot hajt, csak infineon ramokkal, es semmi gondom vele. memoknak nekugranek egy memtesttel
[Szerkesztve] -
Hugo85
aktív tag
válasz
Jim Tonic #15 üzenetére
Azért, kösz a segítséget. Úgy néz ki ki lesz próbálva holnap más memóriával is. Majd meglátjuk. Hát lehet, hogy a táp 12,5 voltot ad, de legalább csendes és két ventis. Na próbálkozás, próbálkozás, teszt, teszt... asszem megy egy memtest is. Ki tudja lehet, hogy valami nem stimmel a ram modulokkal. Meglássuk, ha eccer minden jó lesz majd kap a videókari meg a proci a pofájába ami a csövön kifér.
Remélem jó lesz a lap, megesküdtem, hogy addig nem ragsztom ki az Asus matricát amíg nem f@sz@, vagy lehet, hogy attól megjavulna -
Hugo85
aktív tag
válasz
Jim Tonic #12 üzenetére
Jó nem vagyok egy nagy fórumózó gondolom az feltűnt, mert jobban érdekel az élet, mint az internet... nem tudom, miért kell durvának lenni, de lehet, hogy csak én vagyok túl érzékeny. 3,4 volt és 5,051 körül mozog és ettől kicsit tér csak el. Azért írtam, hogy csak telepítőlemezek, mert már kb. hat rendszer reinstall volt mind win98-al mind Xp-vel. És amégy nem ment rá semmi extra addig is ezt csinálta. Elhiszem, hogy vannak itt nálam okosabb emberek, azért jöttem ide hátha, tudnak segíteni. Egyébbként a 12.5 volt kevesebb mint 5% eltérés. Persze egy 17000 Ft-os tápegységnél én sem örülök neki, de hát ez van és ez legalább nem ingadozik.
Egyébbként azért vettem meg ezt a lapot mert úgy tudom, és sok forrásból hallotam, hogy az Asus patinás név, és úgy vettem ki, hogy SocketA-hoz, most az Nforce2-Ultra(400) chipset a legmegfelelőbb úgyhogy kiválasztottam egy jónak tűnő, kiválló elrendezésű (Agp nem lóg be a memó slotok főlé, Northbridge-n bazi passzív hütőborda+sok sok adalék meg a Wifi) alaplapot.
Csak azután kezdtem el utánaolvasgatni, miután láttam, hogy nem működik és nem tudtam kideríteni miért.
Nyilván azért látok csupa rossz dolgot, mert csak azért nem fog valaki totyikot nyitni, hogy elregélje mennyire jól működik az ilyen alaplapja, pedig biztos sokan vannak.
Persze, hogy a windóz baszta el az adataimat, de ha nem fagy ki a lap akkor ez nem történik meg, de lehet, hogy ehhez semmi köze nem volt... ha hozol egy puskát és egy Bill Gates-t megígérem, hogy meghúzom a ravaszt, mert nagyon nem kedvelem se őt se a termékeit
Most az az álláspontom, hogy én nem tudok semmit és nem találgatok, hátha valaki javasol valami jót és beválik
Ja és ha már itt tartunk, milyen oprendszert tegyek erre a ''lapra'' és azért írtam csak a 12,5 voltot mert a többi alig tér el.
Ja egyébbként akkor a Pc cillin mi? Az Asus telepítő Cd-jén volt és szerintük Antivirus software, de lehet, hogy elnéztem. Abszolút bizonytalan vagyok...
Bár nem tudom egy nem víruskereső, hogy tud system scannelni?
Mindegy felrakom a Norton-t. -
Hugo85
aktív tag
Nem a táppal nem hiszem, hogy baj lenne mert bár 12 helyett 12,5 voltot ad azt mindig századra pontosan tartja, meg aztán jó nagy a teljesítménye. A winyómón lévő összes adatot az baszta el, hogy a gép pont akkor fagyott ki amikor a win98 installer pont a fat-ben turkált és, jött a nagyhalál meg a format c: . Ezen kívül már olvastam ram gondokat ezzel a lappal meg az Nforce2 platformmal kapcsolatban
A vírusról annyit, hogy bár a gép talpítőlemezeken kívül (izé Cd-kel) semmivel nem érintkezett, de ennek ellenére lefutott 1-2* a Pccillin és semmi. Én csak találgatok és minden segítséget nagyon megköszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-H81M-S1 1150 alaplap eladó kedvező áron!
- KERESEM! ASUS ROG STRIX Z790-A WIFI II
- 27% számlával! MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest