- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plebi
senior tag
Jó szándék vezérelt.... ha nincsenek, tulajdonképpen a logitech is érthető, sokan úgy szereztek jó áron kormányt, sokszor sajnos úgy, hogy a régi kormányokkal nem volt hiba, csak valamit beböffentettek és máris kapták a kedvezményt vagy a kupont. Én személyszerint visszakértem volna mindig a régi korményt, ha újat küldök. Kupon más tészta.
KaraDani: Thrustmaster még léphet, mert 270-és kormányai vannak javarészt, amik nagyon jó szíjhajtásúak szinte egytől-egyig. Nekem RGT-m volt tőlük, nagyon innovatív cég, a kormányon lévő tengelyek nagyon tetszettek, mert ha úgy volt nem kellett a pedált az íróasztal alá tenni meg kötögetni, mivel 270 fokot fordult csak mindig el lehetett érni őket és szépen lehetett adagolni. 1080 fokos kormányuk meg ugye horror áron fut, nincs hozzá H, se semmilyen váltó csak pillangó, igaz van hozzá jó kis F1 kormány replika, kitűnő alany HUD-ok beépítésére.
Ez a hirdetés akár még élhet is.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest