Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi erősítő építése
- 3D nyomtatás
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
A rengeteg segítség és paraméter miatt, szerintem ez azért problémás lenne. Gondold csak el, hogy a dinamikus pályatapadás, az állítható pályahőmérséklet, illetve a folyamtosan változó gumimodell miatt elvele nem összehasonlíthatók egymással a köridők érdemben... aztán ehhez jön még a gumi típus, ABS, TC, váltó, stability help, stb...
Ghost car meg delta time amúgy van, saját magadhoz tudod nézni magadat.
-
knbs
senior tag
Mindket megoldas nalam is jatszott, de megnezve a teszteket es a videokat a GT sokkal masszivabb stabilabb. Ahogy Akela is irta joval olcsobb is.
Ami nalam meg sokat nyomott a latban, hogy a GT-t kesobb barmikor meg lehet toldani egy fix szekkel, ha teszem azt kesobb meg is akad neki tobb hely.akela91 Nalad miert nyert ez a kormany? Irtad, hogy jo nagy es hogy halk, esetleg mas, ami mondjuk a TH vagy Logi ellen szolt?
Ha oszzeraktad dobsz fel par kepet rola? Johet privibe is, ugy is jo!
-
akela91
addikt
Nem igazán lenne mobilisabb, mert a szék az ígyis-úgyis itt van, ráadásul sokkal gagyibbnak tűnik nekem ez a playseat. GT Omega masszív, stabil, és több irányba dönthető - testre szabható, ráadásul sokkal olcsóbban...
Egyébként a lentebb linkelt szettem minden darabja úton van.
-
szacsee
nagyúr
Anno hasonlóval szemezgettem, de láttam akció közben és engem nem győzött meg.
Lehet amikor játszol nem veszed észre, de yt videónál láttam párszor, hogy a kormánytartó beremeg.
Anno próbáltam én is csinálni cockpitet igaz nem a legesztétikusabb még, de erre futotta.
Kerekeken gurul, összecsukva 1m x 0,7m és elég masszív. Poi régi cockpitjéről koppintottam a kormánytartót, amit még módosítani szeretnék és akkor marad úgy.
Itt egy telós elég rossz minőségű kép, de nagyjából ki lehet venni mindent.
Középen a kormánytartó nem zavar a vezetésnél?On is legyen... Silverstone setje van valakinek Gr A -hoz?
Előre is kösz! -
KaraDani
addikt
Nem lehet már kupont venni, most találtam meg a hirdetést már archiválva van.
(#486) Joshi : Szerintem egyik gyártó sem fog DFGT-nél jobb 900 fokos kormányt csinálni 50ft környékén. Maguk alatt vágnák a fát. Loginak nem érdeke, ott a DFGT- így annyiért árulják amennyiért akarják szinte. Esetleg a ha a thrustmaster előáll valami értelems dologgal... De szerintem ez van sajnos, és meg kell szokni, hogy mennyi az annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kedvenc zene a mai napra
- Formula-1
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest