Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
user112
senior tag
-
user112
senior tag
válasz
tibaimp #4164 üzenetére
Egyszer én is végigmentem az összes sziget, összes hirdetőtábláján, de ezek folyamatosan újra töltődnek. Az elfoglalt erődök is feltöltődnek. Most visszamentem a Fyli erődbe a Heitor's Harpeért. A katonák ott voltak, de a láda viszont üres volt. Sajnos a küldetés idején szétszedtem.
-
user112
senior tag
válasz
tibaimp #4162 üzenetére
De azért hogy a bánatba lehet neki 395, miután már 200-at kiosztott? Vagy 400 kiosztott után még 54 maradék. Gondolom a képességfa is jól tele lehet. Egy-két képességpont nekem is jött pluszba, de a java szintlépeskor. Most egy szint 1200k, az alapküldetések 25k-at adnak. Csatákkal és hajóval jöhet össze 100k feletti. Szóval azért ehhez rengeteg idő kell. Alapesetben.
-
user112
senior tag
válasz
tibaimp #4137 üzenetére
De enélkül nincs meg az Atlantisz. Kellene a 4. golyó. Nem tudom nem e a kontrollerrel lehet e valami gond. Ennél egyszer, de korábban pár küldetésnél is előfordult, hogy amikor sokan támadtak, egyszerűen nem tudtam kifordulni, megfordulni és elhúzni a csíkot. Mintha nem engedett volna szabadulni a csatából.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
tibaimp #4124 üzenetére
Az oké, de az tény, hogy a Syndicate volt az utolsó assassination mechanikára épülő cím a sorozatban, ahol szekvenciák, jól védett területek választottak el a célpontunktól ahol a nehézség meg akció az volt, hogy hozzá eljutni így vagy úgy, stealth mechanikát alkalmazva, előkészülve, hogy hogyan is érdemes megközelíteni utána jött az Origins ahol konkrétan már soulslike boss fightok voltak és innentől kezdve ebbe ment át a sorozat.
[link] Ez minden csak nem Assassin's Creed stílus. Nincs ezzel baj, csak egybe venni az egészet azért vicces, mert teljesen más stílus, köszönő viszonyban sincsenek egymással az Origins előtti és utáni címek, az utóbbi 3 cím már színtiszta RPG a te döntésed, hogy dual wieldes, pajzsos-lándzsás, kétkezes stb karakterrel tolod végig. -
Snoop-y
veterán
válasz
tibaimp #4079 üzenetére
Hat akkor ez reszemrol marha nagy minusz. Az egyik karakter lopakodni tud csak a masik meg terminatorkodni? Hat ez eleg nagy baromsagnak hangzik
Szinte biztos voltam benne, hogy nem fognak megegyszer olyan jo jatekot csinalni mint az Odyssey. Megyek is apritom egy kicsit a nepet
-
Deck
titán
válasz
tibaimp #3908 üzenetére
A Witcher topik-nál én vetettem fel ezt még anno. De ott szorosabban összefügg minden és a topik is az egyik legnormálisabb itt ph-n.
Összevont AC topiknál mindig odakéne írni melyik játékról van szó, vagy melyik könyvről stb. És engem a többi AC nem is érdekel, azért követem csak ezt a topikot, mert nagyon szeretem az Odyssey-t. BF a kivétel. + a többi AC topikba vannak toxik emberek azért.
-
spleenszuru
őstag
válasz
tibaimp #3890 üzenetére
Fuh, nekem még mennyi van hátra... könnyebb felsorolni, mivel játszottam eddig..
1.,2., Brotherhood (nem végig), Odyssey, és ennyi.Legalább már a java ott figyel Steam/Ubi könyvtárban, ami még nem, azok a:
Rogue
Unity
Valhalla
MirageÉpp asszonka tolja a 2-t, és jelenleg bele van zúgva Ezioba..
-
VTom
veterán
válasz
tibaimp #3890 üzenetére
Érdemes pedig, jó sztori, szép grafika, és abban a részben jött be a lopakodás.
Kicsit ehhez hasonlóra csiszolták a Mirage-t, meg kell tervezni a merényleteket, több alternatíva lehetséges, és ha ügyes vagy, csak a célpontot kell megölnöd, és elszökni.2x játszottam végig, nekem nagyon tetszett.
-
Agent_007
tag
válasz
tibaimp #3882 üzenetére
Raga.cs és tibaimp, nagyon köszönöm amit írtatok.
Úgy érzem elrontottam és kezdhetem elölről (bár arany és lula cuccot nem adtam el), de nem baj, mert a játék jó, de én béna vagyok! Amim van fegyver azzal tudok küzdeni, de ha jól értelek Titeket ha érdemben szeretnék győzni is majd néha, akkor nem fog rosszul jönni az a reset gomb.
Köszönöm mégegyszer a véleményeteket! -
Creative997
őstag
válasz
tibaimp #3829 üzenetére
Nekem cirka 220 oram van benne, ugy hogy az alapjatek maxos, Legacy of the first blade pipa (tetszett is), de a Fate of Atlantisnak az Atlantis resze kajak lehozott az eletrol.. azota se nyitottam meg a jatekot, ennek mar lassan egy eve... pedig mar csak azt a qrvanagy saskapolipot kene legyurni, de egyszeruen nem vesz ra a lelek (igazabol majdnem az egesz DLC unalmas, az underworld volt egyedul jo). Nem kellett volna megvenni.. A Valhallat sincs kedvem elkezdeni ezek utan. Kar, pedig az Odyssey nagyon beszippantott, top 3 nalam.
Van amugy "hivatalos ph topik" Miragebol? Ezt az egyet lattam, de ez a nyitasnal elhaltnak tunik [link] Olvastam rola ezt-azt, foleg rosszat, pedig nagyon varos volt, en az elso reszt anno nagyon szerettem.
-
4264adam
veterán
-
4264adam
veterán
válasz
tibaimp #3829 üzenetére
Igen, mellékküldetések is megvannak. 1 dolog hiányzik az pedig, hogy nem minden felvett agyagtáblán lévő üzenet által felfedett terület lett felkeresve, de minden a térképen pipa és nincs valfolt, DLC-kben pedig elsőnek mindig a térképet pucoltam majd mellékszál és főszál.
129 órától 150-ig az Atlantis volt.
Gyorsutazás használva
-
VTom
veterán
válasz
tibaimp #3801 üzenetére
Én igen. Nem rossz, de nem fogott meg annyira.
A gyilkosságokat nehezebb kivitelezni lebukás nélkül, kicsit a Unity-re hajaz ilyen téren (figyelemelterelés, kulcsok ellopása, stb)
Nekem nagyon hiányzik benne az open world.
A régi AC-kre ennyiben hasonlít.Az Odyssey jobban leköt most
-
VTom
veterán
válasz
tibaimp #3779 üzenetére
Igen, és ha megfigyeled, mindig kétféle user fikázza a játékaikat:
1. 4 óra után abbahagytam, mert szar (egy töb 100 órára tervezett open world RPG-t, érted...)
2. 200 óra után abbahagytam, mert nagyon repetitív, és unalmas. (de beletett 200 órát, érted...)Az indok meg mindig a repetitív, menj el A-ból B-be, szedd össze ezt, vagy öld meg azt, aztán vidd el C-be, mission completed. Hát mégis miből kellene állnia egy open world játéknak?
Minden OW játéknak ez a lényege, max a küldetések köré szőtt sztorik különböznek.
-
-
spleenszuru
őstag
válasz
tibaimp #3640 üzenetére
Na most ránéztem, és Tier S1 vagyok, azt hittem, az lesz a csúcs.
De Hephaistos 20%-hoz Tier S2 kell, a fenébe!
Eggyel vagyok lentebb, szerintem ezt megpusholom, hogy meglegyen, mert így túl drága!Btw, ilyenkor vajon mi van? Nincs már kit megölni ezen az ágon. Valszeg random megöltem a vezért, és fel sem tűnt:
-
myckey
veterán
válasz
tibaimp #3658 üzenetére
Talán a harmadik része lett a legjobbabn kidolgozva, az összes világ közül, mármint ennek a Fate of Atlantis DLC-nek, ami az vizualitást illeti. Durva ott az ART, bár az alvilágban rohadtul el lett kapva a légkör !
Mindhárom való, nagyon eltérő megjelenést/helyszínt kapott.Ráadásul Görögföld is bitang nagy, meg Korfu is ott van még...
Nem piskóta az Odyssey, úgy összességében .
-
spleenszuru
őstag
válasz
tibaimp #3640 üzenetére
Már T1 vagyok, kinyírtam a tápláléklánc csúcsát 1 db critical assaulttal!
Prióztam a merc tier listet minden elé, mert valóban nagyon nagyok a kedvezmények.Éppen cultistokat vadászom, kellenek a darabok a spearhoz, most épp 22 kell.
Viszont már jó párhoz azt írja, folytassam az odysseyt, szóval hamarosan haladnom kell a sztorival is, gondolom.
A pirate szett cultist lánca jó utazós volt, kb. a map minden sarkára el kellett mennem, hogy kinyírjam mindet. -
spleenszuru
őstag
válasz
tibaimp #3631 üzenetére
Valóban, pedig már egyszer le is írtad, látszik sok volt a kihagyás, köszi.
#3602Deck
No, kipróbáltam ezt a save scumming dolgot. Nem értettem, miért nem akar működni, és hát azért, mert fontos, hogy a 3 látogatás között be is kell loadolni a mentett állást, vagy nem változik a készlet. Az hittem simán ki-és belépés a kovácshoz már meg is változtatja a kínálatot.
Az biztos, hogy erre sok-sok óra kellhet, ami nekem még meg sem éri, mert rengeteg hely még fel sincs fedezve a mapon nálam.
A videó amit küldtél viszont nagyon jó, annyi, hogy nekem némileg máshogy kell majd, mert a spear a kedvenc fegyverem, és pl. a "dmg with spears" engrave más felszerelés darabon van, mint a kard esetén.
Vettem egy második intventory helyet, és oda ideiglenesen pakolom fel azokat a cuccokat, amiket már sikerült megszerezni/megvenni, de egyik sem perfekt sajnos.
Mindaddig marad szerintem a Nemean Lion szettem, semmi nem tudja überelni azt jelenleg.Na de, talán mert még alacsony level vagyok (48), nekem 90%-a a készletnek kék. Max levelnek kell lennem, hogy szinte mind epic legyen, mint a videókban?
-
Deck
titán
válasz
tibaimp #3626 üzenetére
Az ingyenesbe vannak korlátozások. Pl van gyűjtögető valami egy játékba és maximum 100at enged összesen pipálgatni, reklámos stb. Nyugodtan kipróbálhatod.
2 fajta megoldás van.
1. Előfizetés 1 év ami 10$ de minden térképükhöz hozzáférsz ahoz is ami ez időszak alatt érkezik.
2. Specifikusan csak 1 játékhoz veszed meg pl Odyssey. Akkor ez örök. Ez talán 5$ volt régen. De most nem találom.
Jó cucc nagyon
-
Deck
titán
válasz
tibaimp #3601 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor 3x-os is változik a kovácsnál, hogy mi van. Tehát először mentesz a kovácsnál majd: megnézed a kínálatát (nem tetszik) kilépsz tőle, majd újra megnézed a kínálatot (nem tetszik) újra vissza és megnézed az újabbat. Ha akkor se tetszik csak akkor kell a mentést visszatölteni. Ha meg elment az esély és szereztél egy tökéletes cuccot, mehetsz másik kovácshoz és mehet ez újra. Level up-onként 1x-er frissül a kínálat ha kihasználtad a 3 lehetőséget.
Így emlékszem... Rég volt már, hogy megcsináltam a buildet. Azóta csak játszok...Itt meg a build (milyen statok a lényeg) ha valaki kedvet kap [link]
-
VTom
veterán
válasz
tibaimp #3579 üzenetére
Én azért csináltam gyakrabban, 1-2 szintenként, mert össezadja a nyersanyag igényeket, és 10 sziontenként az már tíz-százezres angyságrendű nyersanyag volt, ha jól emléklszem, és mehettem kovácsról-kovácsra egy fejlesztésért.
Nekem kényelmesebb volt, hogy felvársároltam a készleteket 1-2 kovácsnál, és meg tudtam cisnálni az 1-2 szintnyi fejlesztést.
De persze mindannyian más ritmusban játszunk.
-
spleenszuru
őstag
válasz
tibaimp #3579 üzenetére
Volt nemrég egy küldi, ahol egy Harpe nevű kardot kellett visszaszerezni egy havernak.
Szerencsémre még ezelőtt találkoztam redditen egy posttal, ahol szó volt erről a kardról, hogy érdemes megtartani.
Szóval behazudtam, hogy nincs meg, és azóta main fegyver, mert tényleg elég jó.Engravinggel kapcsolatban még mindig nem tiszta pár dolog. Inventory menüben ugye lehet nézegetni a listát róluk, viszont pár nem szerepel ott abszolút, pl. a crit chance%.
Az miért nincs ott? Honnan tudom így, hogy hogy tudom azt pl. fejleszteni? -
spleenszuru
őstag
válasz
tibaimp #3555 üzenetére
Jól van, köszi.
A sztori elérkezett egy olyan részhez, ahol nem tudom, kövessem-e, vagy haladjak a szomszédos szigetekre.
Ott tartok, hogy
a Leonidas-os oroszlán szobornál beszéltem a csávóval, és el kellene hajózni egy messzi, majdnem map végén lévő kicsi szigetre. Viszont én inkább maradtam, és letoltam egy teljes tartományt a szomszédban, meg öltem pár mercet és culstistot, még +5 szinttel felettem lévőt is, igaz eléggé trükközni kellett.
Szóval a kérdés, hogy érdemes most folytatni? A sztori minden egyes tartományra elvisz majd szép lassan, vagy így jobb, ahogy nekiálltam, hogy szépen foglalom befelé a területeket, egyiket a másik után. Foglalás=összes kérdőjel, collectibles, side quest, meg a kis kőtáblás rejtvények (riddle)).
Conquest néha felidegel, leverem teljesen a védelmét a tartománynak, majd azon kapom magam, hogy újra maxolva van az ereje, és megint maxról kell nulláznom, szóval pl. a tegnapi területen ki is hagytam.
(Van olyan is, ahol minden ellenfél felett piros halálfejet mutat csak, a szintjét nem, gondolom oda még underleveled vagyok, és nem skálázódik le hozzám a szintjük). -
spleenszuru
őstag
válasz
tibaimp #3541 üzenetére
Bizonyára hülye vagyok, de én nem látom azt a menüt/felületet, ami a képeden van...
Az valami szinthez kötött, vagy mikor nyílik az meg?Meg beletenni sem éri még meg gondolom ezekbe a huszon x-es cuccokba, nem?
Face-to-face ill. assassin buildet én is akarok majd, mert most kb. semmilyen vagyok, sokszor meg sem halnak az ellenfelek assassin skillekkel, mert unbalanced vagyok.
Másik, ez a lila ikon minek a jele? Legends-en sem írja, nem is lehet vele semmit csinálni:
-
spleenszuru
őstag
válasz
tibaimp #3527 üzenetére
Nagyon köszönöm.
Egy másik fontosabb kérdésem lenne még most: a hajón mi a prio fejlesztés?
Egyet toltam még a HULL-ba, hogy +1 hadnagyom lehessen, de ennyi.
Nyilzápor+javelin? Vagy csak fejlesszem az armort és egyebeket inkább?Jött egy epic ellenfél hajó tegnap, és majdnem kinyírt minket, alig sebeztem.
-
spleenszuru
őstag
válasz
tibaimp #3525 üzenetére
Köszönöm szépen, a linkek sorozatával összerakom.
Tehát, a mikortól kérdésre a válasz kb., amikor találkozom majd valamikor Hephaistossal?
Illetve elég sok mercet megöltem már a folytonos bounty miatt, de adom, hadd fogyjanak.
Akkor ezeknél is menjek szépen menüben sorban iktassam őket kifelé? -
Raga.cs
tag
válasz
tibaimp #3482 üzenetére
Köszi!
Igen, tagja voltam a pici csapatnak általában ketten-hárman dolgoztunk rajta.
Nehéz találni ilyen elvetemült megszállottakat.
"
(Bár én, ha tehetem angolul játszok, nem árt a nyelvtanulás)
"
Nekem nagyon gyors, főleg mikor a görög filozófusok beszélnek, illetve a szarkazmusok, rejtett gúnyolódások, stb... Szóval jóval élvezhetőbb, így, hogy minden kis finomság előbújik a szövegből, ezért is vágtam bele. Arról nem beszélve, hogy majdnem az összes szálat átlátom. Pl: A fő játékban elkövetett döntéseid még a DLC-ben is visszahat és rengeteg elágazás van, a küldik sorrendje is számít, illetve bizonyos küldiket be sem ad a variációk függvényében. (Csak 3szor játszottam végig az alapjátékot.) -
-
4264adam
veterán
válasz
tibaimp #3417 üzenetére
Sajnos a beépitett Denuvo védelem ezen a címen és az Origins tudott 100% pocikihasználtságot okozni, ekkor a GPU beesett 47FPS alá (g-sync) alsó tartománya.
Ennek az akadásnak a mértéke és érzése szubjektív, nekem fáj a szemem 1 óra ilyen használattal, ezért törekszem a megszüntetésre.Lehet nálad az I9 máshogy dolgozott mint nálam a Ryzen 5 5600X
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
tibaimp #3405 üzenetére
HZD nekem nagyon bejött, még ki kéne platinázni, utána a God of War is nagyon tetszetős az várat magára egy NG+-t és platinázást szintén. RDR2-t most vettem meg nem rég. Egyelőre tetszik, de szerintem ez pont olyan játék ahol egyáltalán nem fogják a kezed hanem magadnak kell mindent csinálni, felfedezni. Olyan sok késztetést nem is érzek, hogy pl. kikeressem neten, hogy mit hogy merre. Inkább olyan igazi felfedezős.
LEGO Star Wars The Skywalker Saga-t kezdtem még el, de az kicsit idegesítően tömve van tennivalókkal.
(időm sincs ezekkel játszani errefel minden open world játékot megveszek, Valhalla még nincs meg, MÉG)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest