-
PROHARDVER!
ASRock 8-as és 9-es sorozatú (LGA 1150) alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rica
senior tag
válasz
#33802016 #1393 üzenetére
Jo kis rejtely...de a kulcs valahol ott lehet, hogy vga nelkul mukodott. Nekem volt egyszer egy gyarilag zarlatos 3870-esem, az csinalt olyat, hogy meg se poccent semmi az egesz konfigban bekapcsolaskor. Beleoszultem mire rajottem, mert nem volt meg igp a prociban, az FSP tap meg levedte a rendszert.
Errol jut eszembe, jo lenne ha kitoltened a cuccaidat.
Mostanaban probaltad, hogy vga nelkul indul-e a rendszer?
Az is jo lenne, ha egy mester hozzaszolna, hogy az a kornyek mit szabalyoz a deszkan vajon. -
Rica
senior tag
Koszi szepen!
Most jelenleg erosebb a vagy bennem, hogy szepen el legyen rendezve a sok kabel. Meg is rendeltem az altalad ajanlott pwm-es elosztot, mert szep fekete, es el tudom vezetni a hatterben a sok venti drotot.
Utana racuppanok a venti szabalyozas kerdesere, kulonosen azert, mert kedden mar kupakolt procim lesz.
-
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék lassan majd egy i3 haswell közepes játék gépet összerakni és alaplapnak mindenképp Asrock választanék csak egyelőre nem tudom mit jelentenek a h81 b81?!
Tuningolni nem szeretnék egyszerű 13,15k lapot akarok majd venni... Annyit tudok hogy a Z jelzésű lapok tuningképesek asszem de az már amúgyis felső kategoria árban is. -
törölt tag
Egész pontosan nyáron lett véve/összerakva, működött is. Az utobbi időben ha lekapcsoltam az áramot/tápot, akkor nem elsőre lett üzem kész csak később. Legutóbb pl porszívózáskor kikapcsoltam a tápot, visszakapcsoláskor tapasztaltam először a melegedést előtte nem figyeltem, akkor is arra lettem figyelmes, hogy az egyik kék hűtő nem "hideg" hanem langyos érintésre. Utána felfedeztem, hogy alatta a piros területen már tűzforró. Egyébként ezt másodperc töredéke alatt elérni kb.
Viszont, várakozást követően(1-2 óra), kikapcsolt táp/árammal, vagy hasonló módon, újra világított bekapcsoláskor, azaz áram alá helyezéskor a hálózati kapcsolat ledje. És ez úttal ott a kérdéses ponton sem történt melegedés. (készenléti üzemmódban, vagyis áram alatt van, de nincs bekapcsolva). Ekkor indításra el is indult, és ment minden normálisan... Vélhetőleg a köv áramszünetig lett volna így. utána szét szereltem majd összeraktam egy új házba az egészet, mert az új videokártya, nem fért el a régiben, megjegyzem új tápot is kapott, és ezzel a táppal sem ment elsőre, mint fentebb írtam, de pár óra után működött(szét szerelés előtt próbáltam ki), most viszont megint nem megy. Csak melegszik, elvileg minden jól be van kötve. 24pin/4pin cpu-hpz, bár ott 8 pin hely van, de 4el is ment már, igaz kártya nélkül. De 8-al kipróbálva sem volt más a helyzet.
nem jelez ki semmi semmit, ha elindulna, jelezne hibakódot, de nem "kap áramot", azért idézőjelbe, mert nagyon is kap, különben nem melegedne azonnal azon a ponton, amint áram alá helyezem. Viszont emiatt a rendellenesség miatt nem lehet rendeltetés szerűen elindítani.
-
Grózi
veterán
Hát ami nekem bevált az a Hr-02 Macho,Scycthe Ninja 3 Rev.B és az Alpenfoehn Matterthorn.Ebből az utolsó 157 mm,a Ninja 160mm,a Macho 162mm.Ajánlom méritskélj mert sokszor 1-2cm-el nagyobb hűtő is befér mint amit a ház gyártója megad.
Rica
Van 3pin elosztó is ott ahol linkeltem,olyat nézzél ami molex-ről veszi az áramot!!!Elméletben ha egyformákat teszel rá akkor a deszka 3pin-s Cpu Fan és Chassis Fan kimenetéről a Fantastic Tunningal és/vagy biosban szabályozni tudod. -
polgi803
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy van egy Asrock Z87 pro 3-as lapom. Hogyan tudom ideiglenesen megoldani hogy 1333-as és egy 1600-as 4gigás ram együtt Menjen.Mert nem indul a gép ha mindkettő benne van,de külön jók.Pedig úgy tudom mennie kéne csak az alacsonyabb órajelen,nem?
-
flymi
addikt
Igen, a venti szabályzó egy hasznos dolog, nálam a tápból szíjja a naftát molex csatiról, így nincs leterhelve az alaplap. Egy 140-est dugtam rá csak az egyik 4 pin CPU hűtőre, mikor össze lett rakva a gép, csak azért, hogy az alaplap esetleg ne akadékoskodjon. Venti szabályzás egyébként pofon egyszerű BIOS-ból. Hőfokokhoz tudsz RPM értékeket rendelni Custom módban, de választhatsz más beállításokat is. Egyedül arra kell ugye figyelni, hogy ha 4 pinre dugsz 3 pines ventit, azt állítgathatod napestig, úgyis maxon fog pörögni.
Én is fostam először, mert a régi fajta BIOS az nekem teljesen kínai, de ebben mindent megtalálni, kicsit olyan, mintha egy weboldalt nézegetnék a gépem paramétereiről.Házakról: A gyári adatok jók, de azért mindig lehet számolni +1 mm szélességgel. Ezen én is csodálkoztam mondjuk. Most az egész szerkezet az öreg CM 335 Elitben van (185 mm széles), ami hát finoman fogalmazva elég szűkös jószág ekkora hw-eknek. De! A 160 mm-es Genesis úgy befért, hogy fel tudtam tenni rá az oldalpanelt is, hogy kevésbé porosodjon. Mondjuk éppen jó helyen van a panelen a perforált dudor, mert pont ott van egy kicsit hosszabb (kiálló) hőcső és így éppen elfér.
-
Rica
senior tag
válasz
#33802016 #1388 üzenetére
Csak hogy vilagos legyen es segiteni tudjanak a kollegak: ossze van rakva egy komplett konfig, ami meg se poccen, ha bekapcsolod, nem jelez ki semmi semmit, egy arva led sem vilagit? Jo lenne egy olyan tampont is, hogy miota csinalja ezt, esetleg egy frissen osszerakott geprol van szo?
-
törölt tag
válasz
#33802016 #1383 üzenetére
Továbbá, hiába van áram alatt, nem reagál semmire, nem világit a hálózati kapcsolatot jelző fény, nem reagál indításra sem. Bár gondolom ez a rendellenes melegedés miatt van, készenléti módban (vagyis áram alatt van, de nincs elindítva, mert nem is lehetne) Esetleg ötlet mi okozhatja?
Van-e rá vmi megoldás.
-
Rica
senior tag
A feszultseg ertekek megegyeznek, de a ket 14-es 1000-en porog, mig a 12-es 1200-on. Kozben elfelejtettem a lenyeget, nem pwm-esek
lipi67 #1380: A gyari spec szerint az en hazam is csak 160 mm-ig tamogat, de korbeneztem es siman odafer az a plusz egy millimeter.
-
törölt tag
Helo, egy kérdés, van egy Asrock Z97 EXTREME4 LGA1150 alaplapom, a gond a köv:
Ha áram alá helyezem, akkor az pirossal szegélyezett területen másodperc töredéke alatt, kézzel érzékelhetően igen meleg lesz, de csak azon a ponton, illetve a kék hűtőt is langyossá teszi, idővel. Mindeközben a lap többi része normál, azaz nincs jele melegedésnek.
-
Rica
senior tag
Az tenyleg megoldana pont mindent. Harom venti az FDK3 haz gyarija, amibol ketto 14-es es egy 12-es, de gondolom ezek mehetnenek egy elosztoval az egy szem szabad 4 pines csatira. A negyedik venti egy 12-es Bitfenix, ami a fronton fuj be alul, az mehetne maxon, mert eleg csendes. Tudsz esetleg ilyen harmas pwm-es elosztot javasolni?
patomi: csereltem az elobb emlitett negyedik ventit Xilence-rol Bitfenixre, mert elrontotta az egysegesen fekete kabelezes kepet a tarka-barka szineivel meg a lecsungo molex csatival.
Mit ad isten, negy pines lett, szoval azt tettem az egy szabad csatiba es a haz ventijeinek meg maradtak a harom tusek.
-
lipi67
nagyúr
Köszi mindenkinek a hasznos infókat!!!
Még lenne valami....
A lap bordái mennyire magasak,zavarhatják-e a cpu hűtő lefogató keretének a felszerelését. Egész pontosan arra gondolok, hog nálam a z77 extr.4-nél, a thermalright ultra 120 extreme rev c-nél a felfogató szar (ami a borda alatt a hűtőt fogatta a laphoz, hozzáért..) u.ez volt az UD3R-nél is, s ott pl azt eredményezte, hogy ha az mch-nak 1,25V felett adtam akkor labilis lett a lap tőle tuningban.. (nem, nem a lap, mert ha olyan hűtőt raktam rá ami nem ért hozzá (pedig gyengébb volt) akkor feszelhettem akár 1,4V fölé is.
Hogy nézelődjek? van olyan 160mm-nél nem magasabb hűtő amivel esetleg uebbe a problémába ütközhetek?
-
patomi
őstag
Szerintem nagyon jó az asrock venti szabályzása, tetszik. Most giga lapom van, de nem vagyok hanyatt esve tőle.(B85N) Csak pár apróság(bios frissítés hálózatról, eleve igényesebb bios, minőségi benyomás, A-Tuning progi) ami hiányzik az Asrock-hoz képest. (Z97M-pro4 lapom volt)
(#1371) lipi67 .. Egyszerű az egész. A 4 pines csatikon PWM(csak) a három pines csatikon 3-4 pines venti szabályozható.
CPU_FAN 1-2 összehangolható, illetve a CHA_FAN 1-2 is(PWM+3pin) egymáshoz, illetve a CPU hőmérséklethez.
Egy csatlakozóra max 2db. ventit tennék(elosztóval). Véleményem szerint egy ATX házhoz max. 4db ventinek elégnek kell lenni. Ha nem, azon a tíz venti sem segít. -
lipi67
nagyúr
Míg nem láttam a házat "élőben" nem tudom.. Azt viszont megköszönném, ha írnátok pár sort a lap ventiszabályzásáról. Vicc, de életembn nem használtam soha, azt se tudom, eszik-e vagy isszák. Mindíg ventiszabályzókat használtam, 6 ventivel. Jobb szeretem én, menet közben, manuálisn tudom adni a szuflát..
Ebbe meg.. kvra nem lehet beletenni, de.. a cél az volt (elvileg), hogy veszek egy kis i5-öt, mellé eg ssd és ha kell, leheggesztem az a kva házat, hogy ne kezdjek el tuningolni, hw-t cserélgetni..Na..ez percről percre olik szépen ösze...Mennyi venti köthető rá? 5?
-mondjuk az se egészséges, ha ventikkel terhelem a deszkát, lesz amúgy is elég sok dolga...-
Rica : Miért? Mi van a ventiszabályozással? Mesélj! Légyszííí
-
Rica
senior tag
Hogy felporgott a halott topik!
Nekem is Giga volt az elozo deszkam, egy uber brutal tuning P35.Most lebeszeltek a Giga lapokrol. Regota nezegettem mar az Asrock-okat, es nagyon nem bantam meg. Ket szepseghibaja van, meg kell rendesen kuzdeni a kabel elrendezessel es a venti szabalyozas, amit lipi67 is ir, de o tuti megoldja majd a Z97-esen is
.
-
patomi
őstag
Mindjárt lejött, hogy csak szín összeállításnak linkelted az MSI lapot
"Abitot"??? hol van az már.
Tudom, hogy úgy is rábeszéltek a Z97 extr. 4-re.. Naná, de ezt is várod el tőlünk.Akkor szavazzunk +1 az extreme4-re.
Egyébként modding lesz a házon?
(#1363) balioking. Szerintem veheted nyugodtan, nem fogsz csalódni benne.
-
lipi67
nagyúr
Én se HDD-t, se DVD-t, se ventiszabályzót nem akarok, pont ez kellett (max a ventiszabályzó fog hiányozni, de majd megoldom).
Ismerem az extr.4-es szériát, 2db z77 estr.4 -em volt. Előtte 2 p67-es. Mind AsRock.
Tudom, hogy úgy is rábeszéltek a Z97 extr. 4-re..A házról nem tudok még túl sokat, még nem érkezett meg, remélem jövhéten itt lesz már. Majd megnézem, hogy mit tudok kezdeni vele, a Noiseblocker ventik már itt figyelenk a polcon..
Most adtam el egy [ilyet] tök újszerű állpotban+2 konzol amiben 2x140-es ventik ill egy himuro volt. Ezt váltja most majd az új.. -
flymi
addikt
Hali!
Az a ház szép és jó, már én is kinéztem, aztán végigolvastam tomshardware tesztet és nem tetszett, hogy nincs hely az optikai meghajtónak. Anyagvastagság, stabilitás?
Egyébként árügyileg is elég bejövős.Nekem is 775 lapom volt nemrég (Giga, eladó), novemberben váltottam Z97 Ex 4-re és mondhatom kiváló választás volt, pedig mondtak róla elég rosszat. Nálam tökéletesen műkszik, nem bántam meg, hogy nem Asust vagy MSI-t vettem. Direkt ehhez vettem hozzá a kék Corsair ramokat. Kár, hogy nem látszik belőlük sok a Genesis miatt...
Én tőle vettem a lapot innen. Mondjuk konkrétan Ex 4 nincs ide beírva de beszerezhető.
Ha kinézetre vettem volna lapot én is Z87 Ex 4-et vettem volna! De az újabb chip, featureök, stb. Nem bántam meg na!
-
lipi67
nagyúr
Nem akarok én ilyet venni Te!!!
Csak a szinösszeállítást mutattam!
Abitot vennék de ugye évek óta nincs (talán x38-as volt az utolsó, nálunk meg ha jól emlékszem p35-ös, de régen volt)Kell egy normális lap ami nem játékra van kihegyezve, szép, nem csicsás, inkább mimimalista desing és okos.. -mint én
Ok Ok, ez a vágódeszka.., de tényleg kéne valami . Mit javasoltok?
(most jön majd a Z97 extreme 4...)Grózi: Háát.. szerinted miért ragaszkodom a fekete nyák-fekete borda combóhoz? "sötét BORSOD" Miskolctól 20km-re.
-
balioking
csendes tag
Sziasztok!
[Ezt] az alaplapot néztem ki i5 4590 proci alá,Sapphire 270x oc-val. 30k környékén tudnám most megvenni. Gongolom mókolás nélkül támogatja majd a procit. esetleg h97-ben van ennél jobb lap? Igényeim nem túl magasak, net, videónézegetés, képszerkesztés(ritkábban), ill. wot és néhány játék pl.: f1, Fifa , AC sorozat. Van ennek a lapnak valami betegsége, gyengesége, amire figyelni kellene, vagy meg lehet venni nyugodt szívvel? Most egy Asus lapom van(H97 Plus), de sajnos már kétszer volt szervízben és még mindig valami nem stimmel vele, így többet nem fogok vele szórakozni, megy a kukába. Előtte egy 890Gx Extreme 4 szolgált engem egy 965 Be-vel 4 évig hibamentesen. Maradok tehát a bevált márkánál a kis kitérő után, amennyiben ennél nincs jobb ajánlat valaki tarsolyában.
-
lipi67
nagyúr
Szerinted?... Azért nincs egy se most.. Ill. van még egy garanciális, de 9 éve nem tudom érvényesítetni a gariját a bíróságon... Ha úgy vennék el nőket mint ahogy hardvert veszek, elég lett volna eddig 1 (na ok, 2)
(kben Te is pofára veszel mindent...
, ha már itt tartunk..)
prercíz válasz: Megnéztem az anyóst, jó lesz -e pc háznak, s ha bele fért egy atx-es lap, elvettem a lányát...
-
lipi67
nagyúr
Elvileg van 1 z87-es, de 7k-val drágább mint LeC-nél.
Nem a kék színel van gondom Z97-est 2k-val olcsóbban tudnék mint z87-est (amit írtam az előbb), hanem volt egy elképzelésem, s szeretném megvalsítani, s jó lenne ha nem olyn rikító lenne. A házra is egy hete várok, de csak ez kell..:
[link]Tudom miről beszélsz (sajnos..ár..)
-
-
lipi67
nagyúr
Ez a mi vesztünk...
patomi ,Rica, és Te!!!!: BACCA MEG AZ ISTEN, IDE SE JÖVÖK TÖBBET!
Annyira dumáltatok, (én meg ugye hülye vagyok), hogy most rendeltem 2db 4690k-t.
Mivel z87 extr.4 nem elérhető már LeC-nél, így mellé a fiamnak egy Fatal1ty Z97X Killer-t. Majd abba megnézem picit ha lesz időm. (egyetemista, külön lakik, s nem szoktam nála időzni). Addig meg agyalok, hogy nekem mi legyen...Karácsonykor meg rághatom a küszöböt...
Direkt nem tettem off-ba, mert fel vagyok háborodva rajtatok és..magamon!
-
lipi67
nagyúr
Szintén zenész. Lap meg tuti már, hogy z87ext.4 lesz.
Grózi: Ez az. Más: Nekem ez az i5-os noti is bőven sok, teljesn elég amire használom. Szóval asztali gépnél kb egy kis i3 is bőven elég lenne, csak..Az az átkozott tuning. Viszomt ha egy procinál megtudom, hogy hol a vége 24/7-ben, mi az alulfeszelés határa, ill. megvannak a max validok..onnantól már nem érdekes, adom el. Ezért jó ha garival tudom eladni...
-
Rica
senior tag
Azt hittem, csak en vagyok ilyen hulye. Regen volt sajat kis szobaja a tuningnak. Hideg telben a nyitott ablak mellett figyeltem komplett siruhaba oltozve orakig a hofokokat stabilitas teszteknel.
Ha tuninghoz valasztasz deszkat, azt se felejtsd el, hogy a z87, z97 ex4 12 fazisu ellatasat mas gyartotol nem nagyon kapod meg ebben az arkategoriaban.
-
lipi67
nagyúr
Ott a kulcsszó: ha jobb fajta..-, másik meg.. Ákos megcsinálná nekem, paszta ragasztá, de..én 1 év mulva is bolti áron tudom eladni, kell a gari mert csak azzal..
patomi: Nem sokkal több az. Hol van már egy brutal P45-ös lap kismillió beállítása, az volt a szép idő..
nyomtuk is rendesen. lig vártuk a telet, hogy lehessen kib@szni az ablakba a cumót, mindíg meg voltam fázva. Volt aki az erkélyen nyomta, de volt fanatikusabb, félig beásta a hóba...
-nem vicc- -
patomi
őstag
Ha teheted mindenképpen előre lépj (szerintem) 1150-nél már ugye több "szöszölni" való van bios szinten is egy jó lapban. i5 4690K .. PL. meg pont több mint elég. Plusz ez már a frissített széria. Itt meg egész nap tuningolnak a srácok, szerintem kenik vágják a dolgot.
Amúgy szerintem nem jársz jobban egy Asus lappal Asrockék némileg kedvezőbb áron kínálnak ugyan olyan(vagy jobb) felszereltséget.
(#1339) MM.. Ha silent-re állítod akkor is? (De win alól A-tuning progi is segíthet)
(#1344) Rica .. Közben rájöttem ám
-
lipi67
nagyúr
Bakker, kifutottam az időből...
Már azon is agyalok, hogy veszek megint egy z77-est, meg egy 3570k-t és kituningolhatom magam ha kedvem tartja. Játszani nem játszok, szóval ilyen szempontból nem sok semmi kül. van a 3570k vagy éppen a 4690k között (nekem), Ha meg tuning.., super pi, wprime, stb ..biztonságosbban, olcsóbban és mgasabb órajelen tudom jártni a jó öreg 3570k-t...
-
lipi67
nagyúr
Szia!
Ezekkel tisztában vagyok, s a tuning is szempont volt..de ilyen hőfokokon..
Fatal1ty is volt(ha már pirosat is linkeltél), brutal tuningok is q9550@4,7GHz stb..), de 775 óta nem érdekel.
Egy szép, stabil laőp kellene, nem túl drágán, ennyi.
[Vele] szemzgetek még...Tuning jó lenne, de pár 100mhz-ec maszatolás nem igazán érdekel, felette meg a hűtés is egy új lap ára (az alja..) -
MM
őstag
-
lipi67
nagyúr
Sziasztok!
Mivel jó árban tudtam, eladtam a z77 ext.4-et. Most lapokatnézegetek és a z 87 ext4 és a z97ext4 között vacilálok... Nekem a kék bordák nem jönnek be, hiába 97-es.
Sokkal jobb a z97 mint a z87?Pénz "nem lényeg", nem spórolni akarok (főleg nem alaplapon)
-
mntn
tag
Sziasztok, lehet hülye kérdés, de ha az UEFI háttere full pixeles (tehát nem is kivehető, hogy mi az, hanem olyan mintha szét lenne esve) az normális? H81-HDS + LG 32 colos TV 1366x768
-
patomi
őstag
válasz
Sasa 111 #1320 üzenetére
Szerintem a lapban menni fog, ma már nem nagyon fordul elő kompatibilitási probléma. Inkább az 1,65V ami fájó pont, de ilyen magas frekin nehéz találni 1,5voltos modulokat, ha van is csilliókba kerül. Ha nem munkára kell a gép, akkor játék és mindennapos használatra megfelel az 1600-1866-os is.(nem érzel különbséget)
-
Sasa 111
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Kinéztem egy Kingston Hyperx Savage 2x8GB, 2400 MHz, DDR3 Kit-et (HX324C11SRK2/16) az Extreme Digitalban most viszonylag jó áron. A nagy procihűtő alá kéne ez az alacsony profilú memória.
Az alaplapom ASRock Z97 Extreme 4 lenne, de a lap által támogatott memóriák között csak a "DDR3 2400 8GB Kingston HX324C11SRK4/32" szerepel.
Nem merem megvenni, amíg nem vagyok benne biztos, hogy jól fog-e működni ebben az alaplapban.
A másik aggályom, hogy az e-digital oldalán ez szerepel: "Feszültség: 1.65V". Egy i5-4690K procival lenne.
Nagyon megköszönném a hozzáértő válaszokat.Üdv.!
-
give3
tag
Sziasztok,
Most rakok össze egy gépet, márcsak a proci hiányzik. Az alaplap Asrock B85M Pro4.
A kérdésem az, hogy proci nélkül lehet tudni hogy milyen verziójú bios van a lapon? (sorozatszám, gyártási dátum alapján.)
Ha esetleg van aki mostanában vásárolt ilyen lapot, az megírhatná hogy neki melyik volt fenn alapból.
A proci kiválaszása miat lenne fontos..Köszi.
-
HaDeSzKa
csendes tag
Sziasztok,
valakinek sikerült a WakeOnWan -t belőni használhatóra z97-tel? kell valami port forward a routerben, vagy ilyesmi?
kösz,
hadesz -
flymi
addikt
Nos, nem tudom, mennyire alaplap probléma, vagy inkább VGA, esetleg a win7 rendetlenkedik-e... Nem mindig, de esetenként előfordul, hogy mikor felébresztem a gépem alvásból, valami gyatra felbontásban jeleníti meg a képet 1440*900 helyett. Ez mitől van?
-
patomi
őstag
A power fan nem jó az is maxon teker.(3 x Chassis Fan Connectors 1 x 4-pin, 2 x 3-pin)
Két élosztóval 4 ventit tudsz szabályozni. A proci foglalat alatt van 2db. 3pines aljzat. A 4pines meg ugye a lap szélén az usb3 tüskesor alatt. Illetve esetleg, ha nincs oda kötve semmi, akkor a cpu fan 2-re is csatlakoztathatsz ventit. -
patomi
őstag
Egy csatira elosztóval csak egyet lát a lap (nem is tudna egy csatin 2db. ventivel mit kezdeni). Ha egyforma ventik akkor egyforma fordulaton járnak. (elvileg az elosztókábelről nem is mehet mind a két csatira 3 szál vezeték)
(#1304) Bacusuz.. Azzal nem fogja tudni szabályozni csak PWM ventit. Maxon fog pörögni.
-
Rica
senior tag
válasz
HaDeSzKa #1302 üzenetére
A letoltesnel meg pont azt irja, hogy ha mukodik a rendszer, akkor ne tegyem, mert ok nem vallalnak felelosseget erte. Most mar azert is megcsinalom kivancsisagbol.
Ez a venti szabalyozas meg erdekes egy dolog, nekem 4 venti huti a dobozt, abbol ket elolapi egy elosztoval van csatlakoztatva a deszkara, kozben meg csak egyet erzekel a bios is meg az Aida is, de az legalabb nem fix maxon porog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen routert?
- Fűnyíró topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest