-
PROHARDVER!
ASRock 8-as és 9-es sorozatú (LGA 1150) alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
Ennyit a könnyen előjövő hibáról. Visszavittem, náluk megy. Haza hoztam, nálam nem. Kivettem a házból, megy, vissza tettem a házba, nem megy. Abban a pillanatban, ahogy a lap hozzáér a távtartókhoz, meghal. Ha közé rakom a szivacsot, ami a dobozában volt, akkor gyönyörűen megy. :-( Valami zárlat szerűséglehet a hhátlapon, ami nem jelentkezik mindaddig, amíg nincs fémhez rögzítve... :-(
-
-
szasanyi
félisten
Kiröhögheted, de ha ezt követelik - ráadásul ezt a garanciális ügyintézés követelményeként fel is tüntették - akkor is nekik lesz igazuk! Ezek inkább iránymutatások, semmint kötelezettség ráadásul a fogyasztóvédelem és az érdekegyeztető tanács több panasz esetében semmit érdemit sem tesz.
Megtapasztaltam, amikor volt egy ügyem - elállás során, időben vissza nem fizetett pénz - és egy kalap sz@rt sem értek. Semmit sem segítettek hiába dörgöltem az orruk alá jogszabályt (!) ami konkrétan rendelkezett arról, hogy hogyan és legkésőbb meddig kell visszatéríteni a termék árát.
Megpróbálom egy példával illusztrálni a lényeget.. Látod a feletted, tetőről lezuhanó téglát és azt mondod: márpedig én erről nem veszek tudomást és nem állok arrébb! A tégla agyonüt, és a fejfádra írják: igazad volt! -
szasanyi
félisten
Annak lehet, de..
- mint mondtam, a legtöbb helyen át sem veszik másképp
- ha nem tudják javítani akkor cserélik - ez a sokkal gyakoribb eset alaplapnál - amikor megint csak kell, mert egy teljesen új és más azonosítókkal rendelkező terméket kap, amihez onnantól úgy garancia érvényesSzóval olyat mondani, tanácsolni ami nem minden esetben helytálló nem célszerű
De legalábbis fel kell hívni a figyelmet arra, hogy ez bizony nem általános és célszerű informálódni az adott üzletben, hogy biztosan ne legyen abból gond, probléma.
-
szasanyi
félisten
Ez így nem igaz! Van üzlet / webshop (szerintem mind, bár talán lehet kivétel) ami át sem veszi ha nem eredeti csomagolásában, és nem hiánytalanul van visszaküldve. Egyébként fel van tüntetve az adott üzlet weboldalán - általában biztosan, de szerintem kábé mindenhol -, hogy a garanciális ügyintézésnek milyen feltételei vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- Corsair Vengeance LPX 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3600 (PC4-28800) AMD C18 INGYEN FOXPOST
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- Corsair ddr4 (2x4gb) x2 16gb 3600mhz Quad chanel support Vegance LpX Lowprofile Airlfow
- DDR4 Memóriák 2x8 / 2x16 G.Skill Ripjaws 2x8Gb 3000MHz / Kingston Fury Beast RGB 2x8GB 3000MHz RGB
- ASUS P6T7 WS SuperComputer alaplap + i7 950 +24gb ram eladó
- Eladó MSI MAG B460 Tomahawk
- HP DL380p G8 alaplap javítandó vagy alkatrésznek.
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest