-
PROHARDVER!
ASRock 8-as és 9-es sorozatú (LGA 1150) alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Hali!
Az a ház szép és jó, már én is kinéztem, aztán végigolvastam tomshardware tesztet és nem tetszett, hogy nincs hely az optikai meghajtónak. Anyagvastagság, stabilitás?
Egyébként árügyileg is elég bejövős.Nekem is 775 lapom volt nemrég (Giga, eladó), novemberben váltottam Z97 Ex 4-re és mondhatom kiváló választás volt, pedig mondtak róla elég rosszat. Nálam tökéletesen műkszik, nem bántam meg, hogy nem Asust vagy MSI-t vettem. Direkt ehhez vettem hozzá a kék Corsair ramokat. Kár, hogy nem látszik belőlük sok a Genesis miatt...
Én tőle vettem a lapot innen. Mondjuk konkrétan Ex 4 nincs ide beírva de beszerezhető.
Ha kinézetre vettem volna lapot én is Z87 Ex 4-et vettem volna! De az újabb chip, featureök, stb. Nem bántam meg na!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Corsair ddr4 (2x4gb) x2 16gb 3600mhz Quad chanel support Vegance LpX Lowprofile Airlfow
- DDR4 Memóriák 2x8 / 2x16 G.Skill Ripjaws 2x8Gb 3000MHz / Kingston Fury Beast RGB 2x8GB 3000MHz RGB
- ASUS P6T7 WS SuperComputer alaplap + i7 950 +24gb ram eladó
- Eladó MSI MAG B460 Tomahawk
- HP DL380p G8 alaplap javítandó vagy alkatrésznek.
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest