- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Amazon Kindle
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
A Boot menüben keresd. Logo Utility, Graphics utility boot, ilyen v. hasonló név alatt fut, ha disable-ra állítod kikapcsol. De kiprobálhatod itt az Enable beállításokat, károsodás nem fogja érni a gépedet, de jegyzetelj.
(#4145) daredar562:Tedd fel a Beta Zone L1.95 biost, ez nem béta hanem tuning. Ha minden rendben van akkor tedd vissza a legújabbat, v. egyel vissza. szerintem nem fog fagyni.
a Bétában benne vannak a lehetséges bios bővítések,az új bios pedig csak ráfrissít.
De hagyhatod is, nálam is az fut.
Egyébbként feleslegesnek tartom ezen a lapon a Bios frissítést, ha stabil a rendszer, mivel azon a platformon új proceszorra már nem kell frissíteni.(#4143) ngabor94: Nézd mindenki a saját igazát mondja, álltalában hallomások alapján. Neked kell eldönteni. független tesztek, ismertetők szerint.
Az biztos ha FM2+-ot akarsz akkor az AsRock kinálja a legfullosabb alaplapokat. Én két hónapja használom és csak elégedettséggel vagyok eltöltve. Pedig biosokat is fríssítek rajta oda vissza. Persze tudni kell hogy mit csinálsz.
Amúgy két hónapja váltottam Asus Rampage IV Extreme-ről, FM2-re, a megfelelő topikokban utánna nézhetsz.
Szóval az X79-ben az Asus a legjobb, az FM2-ben pedig az AsRock.(#4142) Viharlord: Olvasd el a specifikációkat. Amúgy a pénztárcád dönti el.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Amazon Kindle
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest