Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tidus

addikt

válasz BeLucZ #4144 üzenetére

A Boot menüben keresd. Logo Utility, Graphics utility boot, ilyen v. hasonló név alatt fut, ha disable-ra állítod kikapcsol. De kiprobálhatod itt az Enable beállításokat, károsodás nem fogja érni a gépedet, de jegyzetelj.

(#4145) daredar562:Tedd fel a Beta Zone L1.95 biost, ez nem béta hanem tuning. Ha minden rendben van akkor tedd vissza a legújabbat, v. egyel vissza. szerintem nem fog fagyni.
    a Bétában benne vannak a lehetséges bios bővítések,az új bios pedig csak ráfrissít.
    De hagyhatod is, nálam is az fut.
    Egyébbként feleslegesnek tartom ezen a lapon a Bios frissítést, ha stabil a rendszer, mivel azon a platformon új proceszorra már nem kell frissíteni.

(#4143) ngabor94: Nézd mindenki a saját igazát mondja, álltalában hallomások alapján. Neked kell eldönteni. független tesztek, ismertetők szerint.
    Az biztos ha FM2+-ot akarsz akkor az AsRock kinálja a legfullosabb alaplapokat. Én két hónapja használom és csak elégedettséggel vagyok eltöltve. Pedig biosokat is fríssítek rajta oda vissza. Persze tudni kell hogy mit csinálsz.
    Amúgy két hónapja váltottam Asus Rampage IV Extreme-ről, FM2-re, a megfelelő topikokban utánna nézhetsz.
    Szóval az X79-ben az Asus a legjobb, az FM2-ben pedig az AsRock.

(#4142) Viharlord: Olvasd el a specifikációkat. Amúgy a pénztárcád dönti el.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák