- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Léghűtés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- iPad topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
emre
veterán
Köszi!
Az órajel emelésen gondolkodtam, de ahhoz valószínűleg feszt is kellene, nekem meg baromian tetszik hogy 1,529 volttal mennek 1600-on. De majd lehet egyszer kipróbálom.
Azóta olvasgattam én is a témában, és hát valóban jobban megérezném a 20k mínuszt a pénztárcámban mint a 16gb ram előnyét az alkalmazásokban. Persze ha most kellene vennem tuti nem 2Gb-os modulokat vennék. -
fanti
addikt
Igen, igen, LeC kollégánál vásároltam a memóriakittet.
Nagyon elégedett vagyok vele, mármint a memóriával és az eladóval is egyaránt!És tényleg egyetértek azzal a kijelentéssel, hogy marhára nem a memória sebessége fog bármit is limitálni, tök mindegy, hogy 1333MHz, vagy éppen 1866MHz, Inteles rendszernél semmi előny nem származik a gyors memóriából. A mennyiség már sokkal inkább dominál, a több a jobb elve szépen érvényesül, bár a 8GB vs 16GB közti különbség csak bizonyos programok alatt mutatkozik meg, SSD használata esetén kevésbé.
Viszont a kétcsatornás működést fontosnak tartom, éppen ezért azt mondom, hogy egy kétcsatornás DDR3-1333 memóriasebesség mindenre elég Inteléknél.
-
RetepNyaraB
veterán
hmmm.
Nekem ilyen van - 775-böl maradt: tehat 1,65V-os, de 1,5V-on nem megy 1600 föle es az idöziteseket se lehet 9-8-8-21-1T ala vinni. 1,55V-on az elsö ertek is 8, de baromian lelassult a linx; feltehetöleg nagy hibajavitas ment a hatterben
a Team ramokra erdekes modom fanyalog az összes hirtelenjeben olvasott teszt. Ennyire keresztbe tesz a "nagy" cegeknek es azert, vagy Te fogtal ki szerencses darabokat -
fanti
addikt
1. Szerintem vegyél egy Asrock Z77 Extreme 3 lapot, a 4-est gariztasd le, majd add el.
Az Extreme 3-as annyival kevesebb, hogy nincsen e-sata, meg asmedias plusz két sata-3 port, ja meg a kondik nincsenek arany színűre fújva.
Olcsón meg is kapod a 3-ast, teljesen fölösleges lenne valami überbrutál drága lapot venni, minek? -
dunc
nagyúr
-
fanti
addikt
Intel IGP driver feltéve? Működik?
Ki kellene próbálni az alaplap DVI vagy D-sub portjain is (amilyen csatid van még a monitoron). Én a DVI-t ajánlanám.
Hátha ott jön jel.....És ha igen, akkor az intel IGP driverén állítgatni.Vagy egy jó öreg cmos clear után lesz jel a HDMI-n is!
-
RetepNyaraB
veterán
eh asszem kiki18 már ezt elmondta, sorry...
Őőő még lehetséges butaság: "asztal megjelenítése csak itt: " opció a képernyőfelbotásnál? Bocs, ha trivialitás lenne...
HDMI nekem se ad hangot a 2500k-val sehogyanse, asszem ez egy ismert intel bug, patch nélküllegalább is én meguntam és spdif-en tévézek, csak a kép jön hdmi-n
Ha nem érzékeli, akkor vagy a kábel ratyi, vagy a csatlakozó; mást nem tudok elképzelni...
-
Ha rá van dugva,akkor asztalon jobb klikk, képernyőfelontás,észlelés? Akkor sincs semmi?(s-video-n nálam akkor érzékeli csak a TV-t).
Ha win alól ezek nem műkszenek,akkor külföldi fórumon érdemes nézelődni,és szinte 100%hogy a bios-ban kell valamit beállítani.
Esetleg nézd végig az alaplap frisseb biosait,hogy valahol javítottak-e valamit a hdmi-vel kapcsolatban egy frisseb biosban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- Energiaital topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Milyen NAS-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5200MHz. 57900ft
- Crucial Ballistix RGB 4x8GB 3600Mhz CL16 Piros
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest