Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
gondolom használt, de még remélhetőleg sokáig kihúzza
Én egyébként lehet, hogy néhány év múlva, de max. a 10. évére le akarom cserélni, ezt meg a procit, memóriát elteszem tartalék konfignak. A többi alkotóelem elvileg még használható lesz akkor is (pl. ssd, táp stb.). Mostani ssd-t csak másodlagos tárhelynek, abból is akarok akkor majd egy újat az akkori foglalat szerint... -
andrasko
senior tag
Ami még nekem ugrott különbségként:
- B75 PRO3: 1db intel SATA3 + 2db asmedia SATA3 + (a többi asmedia-s)
- Z77 PRO3: 2db intel SATA3 RAID + (a többi asmedia-s)Mit jelent ez neked?
- Z77 esetén, ha több SSD-vel, az intel SATA3-on nagyobb írás/olvasás sebesség érhető el.
- Z77 RAID képes. -
andrasko
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest