- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Köszi, fel is raktam ezt is.
Lenne egy másik gondom, amivel egy ideje már szenvedek, Viszont néha néha jön csak elő. Legutóbb a napokba eléggé aktívan előjött, nemrég újraraktam a gépet, és azóta most még egyszer előjött ez a hiba pár nappal a teljesen szűz gép után is.
A gond pedig az lenne hogy egyszer csak meghülyül a Win 7-em, és elkezdenek ablakok maguktól megnyílni össze vissza. Van hogy a böngésző, majd lemegy tálcára, vagy hogy a steamen belül egy játéknak a launchere akar megnyílni, van hogy megnyílt a parancssor, majd úgy csinált mintha az entert nyomkodnám folyamatosan. És halvány lila fogalmam sincs hogy mi okozhat ilyet. Szerintetek? Ja és jó gyorsan történik ez meg. Általában restart szokott csak segíteni, de most nyomtam egy ctrl alt del-t, néztem hogy fut-e valami általam nem ismert folyamat, de semmi.. Majd bezártam feladatkezelőt, és utána rendbe is jött.
- SSD-re nem ír ki hibát a HD Sentinel
- RAM-ra nem ír ki hibát a memtest
- VGA nem szemetel
- Tápegységgel minden okés ( nincsenek hirtelen leállások stb )
- Kaspersky Internet Security van, nem talált semmi vírust, se kártevőt, semmit
- Mindenből a megfelelő driver van fent ( fél órája csinálta kb, most felraktam a legfrissebb Intel Chipset drivert, hátha ez megoldja, mert elég régi volt fent )Szóval teljesen tanácstalan vagyok. Lehet hülyeség, sőt 100% hogy az, de azért megkérdem hogy, billentyűzet okozhat ilyet? Akár valami zárlat benne, vagy bármi ilyesmi? Bár nincs beragadva egyetlen billentyű sem, meg más hibát se tapasztalok.
Köszönöm előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- OpenWRT topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Politika
- TP-LINK WDR3600 router
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest