-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Igen, persze, nem is úgy értettem.
Ezért írtam, hogy pap és papné, kinek melyik. Én midig azt ajánlom, ami szerintem a jobb, de mások szerint meg más. Rengetegen esküsznek a régebbi chipekre, én nyugdíjaztam őket. Az általad javasolt verziót nem ismertem, soha nem használtam, de ha tudja az USB-t akkor az a legjobb. Használtam az STM32-ket, ajánlottam is akkoriban, mert akkoriban azt ítéltem legkedvezőbbnek. Azon van USB is, de soha nem használtam. Ha USB-re van szükségem, akkor én az USB-soros átalakítót használom. A WiFi - BL is ízlés kérdése. Én továbbra is a WiFi híve vagyok, de nagyon sokan meg a BL-re esküsznek, azt használják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Akciófigyelő: Féláron nyit az Ulefone új mindenese
- GTA V
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- Sorozatok
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest