Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lanszelot
üzenetére
Hogy jött meg neked az AliExpress-ről két nap alatt?

Digispark telepítése
De ma délután több órányi kínlódás után arra jutottam, hogy érdemesebb lehet az attinycore-t telepíteni: [link]Amennyiben van bootloader a Digispark-on, akkor sem biztos, hogy elsőre fogod tudni csatlakoztatni a gépre usb-n keresztül. Én úgy jártam vele, hogy a laptopra csak úgy tudtam rádugni, ha kihúztam az egeret.
Kellett egy usb hub, akkor működött rendesen. (Ez azért van, mert nincs rajta hardveres usb támogatás, szoftveresen emulálja az usb kommunikációt).
Amennyiben van rajta bootloader, ugyanis én úgy kaptam Kínából az enyémet, hogy nem volt rajta, ISP-n keresztül kellett rá tenni, csak utána lehetett usb-n keresztül programozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Kellett egy usb hub, akkor működött rendesen. (Ez azért van, mert nincs rajta hardveres usb támogatás, szoftveresen emulálja az usb kommunikációt).
ekkold