-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#70211840 #18650 üzenetére
Több eszköz esetén azért nem jelent problémát, mert tudtommal eszközönként kellene egy-egy 4,7k ellenállás (/fixme). Ha véletlenül kettő párhuzamosan lesz kötve, a 2,3k még mindig nem túl alacsony. A túl magas érték okozhat problémát, mégpedig sebességcsökkenést, illetve a túl alacsony okozhat megnövekedett fogyasztást, illetve nyilván bizonyos határ fölött leégnek a portok.
Nem tudom, mi az igazság, én azt gondoltam, hogy csak azokon a kijelzőkön van gyárilag felhúzó, amik shield-ek, tehát egyszerűen összedugva a lappal működnie kell, de lehet, hogy ezen is van, nem tudom, ki kéne mérni.
Az is lehet, hogy az ESP az i²c buszra alapból bekapcsolja a beépített felhúzó ellenállást (ami egyébként magas, 10-30kΩ).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- Prémium MAGYAR PBT custom keycap készlet eladó - Goblintechkeys
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- ASUS ROG Strix G17 17.3" Notebook! i7-10750H / RTX 2070 Super / 1TB NVMe / 16GB DDR4! BeszámítOK
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest