-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
vegyszer #17800 üzenetére
Írtam választ, de - úgy látszik - elfelejtettem elküldeni, mert nem látom.
Most röviden:
https://prohardver.hu/tema/arduino/hsz_17346-17346.htmlHa nem boldogulsz, írj, és segítek.
-
ekkold
Topikgazda
válasz
vegyszer #17800 üzenetére
Pl. a PIN-ek kiolvasását, és tárolását intézheted egy megszakításban. folyamatosan. A küldés - visszaolvasás pedig mehet a főprogramban.
Amikor egy tárolt blokk megtelik, akkor a megszakítás beállíthat egy flag-et, és egy másik tárolóba folytatja az írást. a flag alapján a főprogram indítja a küldést. Amikor a második tároló telik meg ismét beállít egy flag-et, és az első tárolót kezdi írni (aminek a tartalma addigra már remélhetőleg mentve lett). Ha ez így időben nem jön ki akkor több/nagyobb buffer kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest