Hirdetés
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazon Kindle
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HTPC (házimozi PC) topik
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
Janos250 #13003 üzenetére
Eddig nem is tudtam, hogyan is működik az ugrókódos biztonság. Mármint elsősorban távirányító-technikában (autó, kapunyitó).
Most már nagyjából megvilágosodtam, köszi
Egyszerű de nagyszerű az ötlet.
A szinkron elvesztése viszont elsőre reális problémának tűnik. A "megnyomod N-szer a gombot" nem hordoz biztonsági kockázatot ? Ha a feltörni vágyó ismeri ezt a nyomás-számot (de mivel ez gondolom fix nyomás-szám, így pl. az eszköz kézikönyvében is le kell írniuk, onnantól meg tudható).
ESP-hez létezhet ilyen ugrókódos (leginkább 433Mhz-es) adó illetve vevő modul ?
Vagy egy "standard" 433-es modullal is meg lehetne oldani, hogyha én implementálom SW oldalon az ESP-ken az ugrókód generálást illetve ellenőrzést ? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest