Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS notebook topic
- A NEX üzletágat is leválasztaná az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
Igazatok van, tévedtem, összekevertem a régebbi Atmel procik kimenetével. De mint említettem, én nem használok arduinot, nekem az lassú, én ARM procikkal foglalkozok. Ha meg valahová elég a lassabb proci is, akkor veszek egy filléres 8051 architektúrájút. Szerintem a 8-bites AVR mikrokontrollerek a legrosszabb ár/teljesítmény arányúak, bár lehet, hogy vannak még ennél is rosszabbak, nem tudom.
Én csak betévedtem ide, és láttam, hogy vannak akik nem boldogulnak egy-egy feladattal, és gondoltam segítek nekik, ezért nem kell rögtön leharapni a fejemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest