-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Ez jó volt.
Ilyet rendeltem, itt néztem, hogy 24mA-t írnak, meg Google-be beírva, hogy "5mm led current", szinte mindenhol 20mA-t olvastam, de akkor az valami más lesz.
Amúgy nem annyira vagyok otthon tranzisztorokban sem (1x használtam, de már láttam többet isbázis, kollektor, emitter, ez megvan), ellenállásokat már használtam.
Mik azok az OC-k?Amúgy így 1:45-kor nem annyira értem a kapcsolást, bocs, hogy láma vagyok.
Nagyjából így nézne ki egy részlete a mátrixnak, legalábbis így gondoltam a párhuzamosan kötéseket (amit annyira nem értek, hogy miért nem lehet, elég sokszor használtam ledeket párhuzamosan kötve, és nem szokott gond lenni, meg nem értem, hogy akkor máshogy hogy tudnám összekötni őket, sorosan nem jó.)
Ha nem így párhuzamosan, akkor hogy? Illetve be tudnád rajzolni (ha nem nagy munka/kérés) az ellenállásokat és tranzisztorokat?
Mert már lassan 2-kor tényleg nem fog az agyam, bár szerintem du. sem érteném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged