Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Bluetooth hangszórók
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Ez a fajta beléptetés még cégeknél sem megy igy, sok ügyfelem van ilyen irodában, nyoma sincs annak, hogy én ott jártam, lejönnek ugyanis cigizni, ergo a be/ki lépés nem tűnik fel a kutyának, (meg a logolás/blokkolás nem is tudom nem sérti e a személyiségi jogait.)
Alairtal egy szerzodest, amiben le van irva, hogy a munkaidoddel a munkaltato rendelkezik, nem Te.
Innentol kezdve a munkaltato teljesen jogosan nezheti, mikor estel be dolgozni, es mikor leptel le onnan, nem lehet a szemelyisegi jogokkal takarozni.
Egyebkent nemreg modositottak a munka torvenykonyven, kifejezetten szabad kezet kaptak a munkaltatok a munkavegzes technikai eszkozokkel torteno felugyeletere.
Max a mosdot nem kamerazhatjak be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hét évig frissül az új iQOO
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- SörcsaPH!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold