- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- VR topik
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Ez a fajta beléptetés még cégeknél sem megy igy, sok ügyfelem van ilyen irodában, nyoma sincs annak, hogy én ott jártam, lejönnek ugyanis cigizni, ergo a be/ki lépés nem tűnik fel a kutyának, (meg a logolás/blokkolás nem is tudom nem sérti e a személyiségi jogait.)
Alairtal egy szerzodest, amiben le van irva, hogy a munkaidoddel a munkaltato rendelkezik, nem Te.
Innentol kezdve a munkaltato teljesen jogosan nezheti, mikor estel be dolgozni, es mikor leptel le onnan, nem lehet a szemelyisegi jogokkal takarozni.
Egyebkent nemreg modositottak a munka torvenykonyven, kifejezetten szabad kezet kaptak a munkaltatok a munkavegzes technikai eszkozokkel torteno felugyeletere.
Max a mosdot nem kamerazhatjak be.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged