-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urna
tag
Talán a "Túlélték, mégis meghaltak" főcím jellemzi...
Nem volt eddig a fő fókuszban, a gépet "hibásan" és töltő nélkül vettem, az akkuban nem volt már annyi hogy a led indikátorok jelezzék (amúgy ez mennyire de mennyire jó funkció egy consumer termékben te jó ég) és kipróbálni se tudtam a töltő hiányában.
Felnyitottam óvatosan, 18650-es cellák vannak benne amik igazából cserélhetőek újakra, ha kell, első körben annyi a terv hogy vagy leszedem az alaplapról azt a fésű-szerű csatlakozót vagy pedig az akkun cserélem le egy másikra. Nem akarom nagyon piszkálni, mert az akku töltésvezértő és visszajelzője nagyon jó lenne ha működne de ki kéne nyomozni majd hogy melyik pinen mennyi és mi ment be illetve ki.
Ez a része még tolódik, igazából nem szerertném se az alaplapot se az akkut változtatni, hátha az alaplap még valakinek jó lenne donornak. Esetleg ha találok csatlakozót csak az akkuhoz valahogy .. mondom ez még körvonalazódni fog
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Elemlámpa, zseblámpa
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Macska topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest