Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Megoldottam. Az volt a gond, hogy csak USB-re volt dugva az arduino, es igy nem mukodott a rele. Adtam neki kulso tapot 7.5V-osat, rogton a 4.5V helyett 4.95V lett a digitalis kimeneten, es a relek el is kezdtek szepen mukodni.
Hatha segit valakinek, hogy csak USB-rol uzemeltetni nem eleg. Egyszerre mehet USB-rol es kulso taprol is, igy programozni is tudom es stabilan relezik is

Hmm.. van egy ethernet shieldem az UNO-n, ami idonkent eddig elveszitette magat.. ilyenkor aramtalanitani kellett az egesz rendszert.... ilyenkor is csak USB-rol ment.. lehet akkor a kulso tap ezt is megoldja.. Kazant fog vezerelni, ott nem lenne baj, ha stabilan menne

laca
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elite: Dangerous
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold