Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tzsolesz
nagyúr
-
Nunder
őstag
Hálás köszönet!
koxx: Á dehogy, csak el akarom kezdeni az alapoknál, hogy utána tudjak szerkesztgetni. Csak a videó valahogy annyira apró, hogy nem tudtam belőle sok mindent kivenni. Találtam egy PS kézikönyvet, abban is vannak jó dolgok, ismerősöm egész jól tudja már kezelgetni, tőle kunyeráltam
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Str8 sk8r
őstag
...megnézném zölbe is szívesen, ha van aki elkészíti, nem akarok semmi jó elrontója lenni...lehet ilyen piciben valóban sokkal jóbban mutatna... ...
...mondjuk egy ilyenből? ...
[ Szerkesztve ]
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
whitezo88
nagyúr
viszont rengeteg egyedi avatar van ami hasonlóan fényképminőségű, azért is gondoltam erre. a másik túl egyszerű, csúnya.
amúgy szerintem rajzosnak rajzos imho, attól még hogy nem 16 színből áll
lsd [L:http://prohardver.hu/tag/adi.html][L:http://prohardver.hu/tag/adi.html][/L] [link] [link] [link] stb
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Közben kaptam felhomályosítást erről. Pedig az első hsz.-ekkel kezdtem, ezek szerint mostanában túlzottan szelektíven olvasok.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
kem
addikt
Szia!
Sokat nézegettem, hátha megszokja a szemem, de kólásüveggé alakítani Dextert nagyobb vétek lenne mint kivenni a kést a kezéből Nem az igazi vállak nélkül, így lecsúszna róla a szerszámos táskája
Azt hiszem maradok a váll nélküli kuglinál:
Bár eddig szerintem ez lett a legjobb:
Engem abszolút nem zavar,h elfogy a válla, úgyis a szemébe néz az ember...
Köszi!
-
spyduck
nagyúr
Csak kíváncsiságból kérdeztem. De ha nem hát nem. A mostani képem azért ilyen érdekes mert annó rossz minőségű képet választottam, végre találtam egy jó minőségűt és ez is mosolygós. Legutóbb ti mondtátok, h válasszam a legjobbat, épp most találtam egy jót azért raktam be.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Szten Márs
nagyúr
Tudom, tudom, lego, meg öregember kialvatlan szemmel.... Amennyiben ez nálad vétóok, most szólj, ha nem, akkor legalább rejtélyesebb lesz
(Egyébként nem akar többet ábrázolni, mint amennyit ábrázol: egy emberke a nyaka körül gallérral, vörös szemmel és kék hajjal )[ Szerkesztve ]
-
-
Solad
addikt
-
old gray
addikt
Meg van értve. A rasszista megnyilvánulásról lehetne órákat beszélni, hogy igazából ki az, de már megtanultam: itt ilyen témáról és ilyen vita-partnerekkel felesleges. És nem kell az avatar később sem, nem érdekel már az egész herce-hurca, még a végén hálálkodnom kell valakinek, hogy szívességet tett nekem.
Még valami: "2008-04-10-én figyelmeztetve lettél fenyegetőzés miatt". Van ennek nyoma valahol? Mert gondolom töröltétek a hsz-t, de kíváncsi vagyok mi lehetett, nem emlékszek rá.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
kem
addikt
Ha van valaki aki bele tud nyulni elég rendesen, akkor azt is meg lehet csinálni.
Nekem a szája nem tetszik, nem hasonlít a karakterre, és Dexter feje sosem véres ez a másik dolog Ez olyan mint ha Batmannek lenne véres a feje...szerk: találtam rajzosabb alapanyagot, rögtön linkelem.
[ Szerkesztve ]
Köszi!
-
Vandit.
addikt
Pedig Sub-Zero is van olyan meg Ufonautás is.
Szerk: Vasemeber szerkós pókember?
Szerk: Eltaláltad mire gondoltam.[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
Akkor el sem tudom képzelni mi lenne jó.
És ebből a feketét meg lehetne csinálni?
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
_stick_
őstag
Én nem a két képet hasonlítottam össze, hanem horny-ról általában mondtam, én is ilyesmi avatart akartam, konkrétan ezt és itt is, meg a játékban is hosszabb a szarva, de ha a megrendelőnek teccik, akkor nincs miről beszélni.
Beszarás, hogy még arra is emlékszem, hogy lehetett előállítani a templomban.
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Értem én. a Poént is vettem miután leesett.. de nálam attól még midnig jóa link de tényleg mind1.
Pompi az első kép akkor jó avgy nem ? a kaszás ?
Ha igen akkor Jag magtudnád alkotni nekem ? vagy valaki
köszi elölre| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Agostino
addikt
Üdv.
Igyekszünk a topicban jelen lenni és készítés közben aktívan véleményezni a képeket, hogy a request topicba lehetőleg arra alkalmas képek kerüljenek.
Ezért külön köszönet, nagyon hasznos elgondolás!
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Thunder78
őstag
Ez elvileg egy páncélban levő harcos emberke, nem éppen nonfiguratív. Csak sajnos a kis méret miatt nem látszik túl jól ... ez még egy nagyon korai béta verzió volt
Íme az eredetije, amiből készítettem:
És itt az átrajzolt nagyban:
[ Szerkesztve ]
''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
yakuza.tora
addikt
Elnézést kérek mindenkitől! Agostinotól és a modiktól is!
Biztos, hogy én voltam a bűnös/béna!
Ha terhelhetem még a topikot a szerencsétlenkedésemmel, akkor arra lennék kíváncsi, hogy mi a helyzet a kiszemelt avatarral? Jó így, vagy még át kellene dolgozni??? (természetesen a javítottra gondolok)
Alléz Olympique de Marseille!
-
Agostino
addikt
Üdv.
Nem is igazából arra voltam kíváncsi[...]
Ja értem, a megrikvesztelés, ahogy már leírtam nekem sem volt világos.
Nekem egyébként nincs bajom a képpel.
Jólvan, örülök neki. : )) Akkor tőlem is az 50-es és a kicsi:
,
De ha már méretek, lenne egy kérdésem. Tudom, hogy az optimális méret 40*50, de pl amikor az egyik érték nem éri el a határt, akkor a másik egy kis növekedést nem kaphatna? Így értem: W36 H52, a W34 H50 helyett. Tehát: ha egyik kicsit kisebb, akkor arányaiban a másik nem lehetne kicsit nagyobb? Megint alkuszunk tudom, de azért ez mégis más, mint amikor mindkét érték meghaladja az opt méretet. : )))
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
Üdv.
Úgy, hogy kisebbre lett véve a méret, a beállítások pedig nem voltak megfelelőek. Ha megfigyeled, az enyém 38*52 a módosított pedig 37*50. Mindegy, történt ami történt, ha mondanál valamit az általam fentebb készített képről, azt megköszönném. Ha nincsen semmi, akkor amint lehet megcsinálom a kicsit - ha már a kollega ennyire siet, a rikvesztben lévőek meg egy cserét követően váljanak gyorsan az enyészeté.
-
Agostino
addikt
-
nagyúr
Igen a véres lett a végleges. A másikat nem linkeltem be, mert bízok benne hogy megkapom, mert mint Agostíno is mondta igaz hogy véres a kasza de nem hiszi, és én se híszem hogy emiatt lenne valakinek állmatlan éjszakája.
[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Pedig ott van az, csak az oldal ami linkeli néha nem tölti be. Lehet, hogy lassan egy másik külföldi feltöltős oldal után kellene nézni.
Shkiz0 - nagyon szívesen, szorítok neked. : ))))
-
tiv83us
veterán
-
diablo1984
veterán
-
-
7
addikt
Teljesen igaz, mea culpa, mea maxima culpa. Hajlamos vagyok neha csak az avatart nezni, foleg, ha a szovegkornyezetbol sem jovok ra a nevek nezese nelkul, hogy itt valami galiba van...
Akkor javitanam magamat: a C.Brigante-fele avatar szerintem nem illene bele a PH! arculataba, de majd az illetekesek ugyis eldontik.
-
Hack3er
őstag
Szerintem nem kevert össze kettönket, szerintem az én egyéni avatárom beillik a környezetbe, C.Brigante már lehet hogy nem.
C.Brigante szerintem próbálj meg valami szines meg valami jó kis figurát tatálni ami ph kompatibilis abba talán nem tudnak belekötni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amazon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Revolut
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Óra topik
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- HOPPÁ! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro Chip / 1TB SSD / Bontatlan
- AKCIÓÓ - Új - 16.2" MacBook Pro M3 MAX 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB - Magyar
- BONTATLAN - M3 MAX MacBook Pro 14" 14C CPU / 30C GPU / 36GB RAM / 1 TB SSD / Magyar - ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest