Hirdetés
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
ladybug
őstag
válasz Winner_hun #4218 üzenetére
Sokkal jobb, mint volt. A piros és a sárga színt is élénkítsd kicsit.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
-
ladybug
őstag
válasz VinoRosso #3879 üzenetére
Nem fogják elfogadni, mert nem elég színes. Már korábban is voltak avatarok, amik hasonló színvilágúak voltak, és nem engedélyezték őket.
Kis színnel elfogadják majd, hidd el.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
válasz YODA mester #3799 üzenetére
A fehér köpenyes sokkal jobb. A másik pixeles, és olyan "szürke".
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
válasz raskolnikoff #3721 üzenetére
Az alsó jobb.
-
ladybug
őstag
válasz raskolnikoff #3717 üzenetére
Határozottan a legfelső, bár még világosítani kellene rajta.
A két alsó olyan félbevágott. Azok az egyenes szélek olyan befejezetlenné teszik őket.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
válasz Agostino #3605 üzenetére
Csak azért gondoltam, mert abban a sávban, ahol a kereszt van, pont valami hasonló narancsos szín van, és abban nem tűnik ki annyira, ha az eredeti színt használod.
Janoska majd csak hétfőn lesz, de kíváncsian várom, hogy mit szól hozzá.
-
-
ladybug
őstag
válasz Vistaboy #3355 üzenetére
Ne haragudj, ha megkérdem, de miért pont ezt az avatart szeretnéd? Elég lányos. Úgy értem, ott a neved: Vistaboy, és ez az avatar. Elég nehezen összeegyeztethető.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
válasz VR6-Fan #3230 üzenetére
Technikai probléma szerintem nincs, csupán nem illik az eddigi arcképek közé, illetve fura még mindig nekem, mert a felirat olyan, mintha a nyuszi "belseje" lenne. Így elég morbid. Javaslom csak a nyuszit, mert szvsz az is jópofa, egy kis színt vinni bele, és máris jó.
-
ladybug
őstag
válasz RoyalFlush #3208 üzenetére
Nekem is, de Jag #3212-je is jópofa.
-
ladybug
őstag
válasz L|zsidoboz #3139 üzenetére
Lehetséges, azt nem szoktam látogatni.
-
ladybug
őstag
A kis kép nagyon nem jó így. A nagy kép pedig elég halvány. A szeme színén talán ha erősítenél, és ha kontúrosabb lenne, akkor jobb lenne.
Shodan: Nekem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
válasz Sirandrish #3002 üzenetére
Az elsőből szerintem elég nagy munkával lehet vmit is csinálni. A második tetszik. Meg hát annak meg is van a nagy képe.
Szerintem már biztos dolgozik rajta vki.
-
ladybug
őstag
válasz VR6-Fan #3100 üzenetére
Felirat nélkül. Szerintem önmagában is jól mutat. Igaz kicsit egyszínű, de a fiúk biztos meg tudják buherálni.
Senki nem akart helyetted dönteni. Csak javaslatokat tettünk, mint ahogy másoknak is korábban. Peace.
-
ladybug
őstag
válasz RoyalFlush #3095 üzenetére
Akkor VR6-fan majd nyilatkozik.
-
ladybug
őstag
válasz RoyalFlush #3093 üzenetére
A jobb oldali nem rossz.
-
ladybug
őstag
válasz RoyalFlush #3090 üzenetére
A verdás szem nem illik oda, bár tudom, csak arcot akartál adni neki.
[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
válasz RoyalFlush #3076 üzenetére
Hogy őszinte legyek, egyik sem tetszik. Mindegyikben a felirat olyan, mintha a nyúl belső szervei lennének láthatóak. Nem lehetne ezt kihagyni? A nyúl magában is jó, nem?
-
ladybug
őstag
válasz RoyalFlush #3033 üzenetére
Nemisigaz. Ilyet egyikünk sem írt.
-
ladybug
őstag
válasz Winner_hun #3028 üzenetére
No, tudtam, hogy hiányzik vmi. A kontúrt én is hiányolom.
-
ladybug
őstag
válasz (Bundás) #3017 üzenetére
Arc: Hát, géppel színezve biztos másképp mutat. Nekünk ennyire telt.
Boo-boo: Nekem tetszik. Nem látok rajta hibát.
Béka: A hetvenes tetszik. A színe is szebb lett. A másik nem tetszik.
-
ladybug
őstag
válasz (Bundás) #3008 üzenetére
Akkor mondom, mi a javaslat egy gyerek szájából: bőrszínű legyen az arca, piros a szája, és barna vagy kék a szeme. De lehet inkább mégiscsak rajzol egyet, csakelőbb megeszi a palacsintát.
Mod: a béka legyen erősebb zöld, mert így nagyon halovány.
[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
válasz RoyalFlush #2974 üzenetére
Ez a béka nem szép.
Mod: hozzáteszem, a munkád jó. A kép nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
Nekem tetszik. Kicsit a csillogást még vedd le.
És ne add fel. Gyakorlat teszi a mestert. Ügyes vagy, és lelkes. Dolgozzgass csak.
[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
válasz RoyalFlush #2748 üzenetére
Tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- YouTube
- Tippmix
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Digitális Állampolgárság Program
- Linux felhasználók OFF topikja
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Mini-ITX
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- HOPPÁ! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro Chip / 1TB SSD / Bontatlan
- AKCIÓÓ - Új - 16.2" MacBook Pro M3 MAX 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB - Magyar
- BONTATLAN - M3 MAX MacBook Pro 14" 14C CPU / 30C GPU / 36GB RAM / 1 TB SSD / Magyar - ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest