Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
MODERÁTOR
Bocsánat ittvagyok.
Nekem ez egy picit még túl realisztikus (3d ill. fényképszerű), de határeset, ha nem akartok / tudtok rajta változtatni, akkor menjen a requestbe, de kieshet a végleges elbíráslásnál.
Picit nagy, ahhoz képest, hogy "csak" egy koponya, picit feleslegesnek érzem az 53 pixelt, de mehet a requestbe.
Henk és JohnnyCage (cyborg koponya és Dr. Mackey)
A terminátor koponyára itt ugyanazt mondom, amit az előbb. Arányaiban nagy a többi képhez képest szerintem, de menjen. A másik kettő OK.
;
Mehet.
kisza25 és 30z.Samu
Mehetnek.
Jó az egész alakos is és a portré is. Tetszik.
Ez már a múltkor is jó volt, csak "lágyabb" vállvégekkel mégjobb De ha ehhez van a ragszkodás, akkor menjen.
Remélem nem maradt ki senki
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Str8 sk8r #7612 üzenetére
Szerintem viszont a vállas jobb. A másik nagyon durván volt vágva 3 oldalról is.
Én nem mondanám, hogy elveszett volna a feje...szerintem csak a hasznára vált a távolabbi megmuatás, kapott durva izmokat - amitől még hatásosabb.Mondjuk nekem ez a kétszínű megoldás furcsa. Nem követem annyira a Hulk képregényeket, hogy tudjam mi ez, nekem a Hulk az zöld. És szerintem a fórumozó emberek nagy része így van ezzel. Ez nem kizáró ok, csak megemlítem, hogy nagy eséllyel olyan avatarod lesz így amiről csak te és a nagyon szakavatottak fogják tudni, hogy mi is az.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz [pod]Diablo #6935 üzenetére
Én is erre jutottam délelőtt:
De nem sötét így ez egy kicsit? Egyszinű fekete napszemüveg és ugyanilyen poló. Nem sok ez egy kicsit? Lehet kellene valami átmenet vagy valami a polóba. Vagy nem?
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Valamelyik kicsit ráérő szerkesztőmester bujtassa [pod]Diablo avatarját fekete polóba legyen szíves.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz spyduck #6667 üzenetére
Ez most komoly? Tegnap kértél egy képet a requestben aminek csak a kis képével volt baj. Most meg előállsz egy tök más képpel. Ami egyébként a szeme állásától eltekintve (szinte) ugyanaz, mint a mostani képed - tehát akár azt is meg lehetne módosítani ennyi erővel. Jó lenne ha eldöntenéd, hogy mit akarsz, mert kezdesz komolytalanná válni...
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Szten Márs #6613 üzenetére
Nincs gond a nagyobbik méretével sem igazán, de a kettő közötti lenne a tökély
Ja és nekem is a láb nélküli változat tetszik inkább, de ez már magánvélemény, a másikkal sincs gondFeel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Valamit félreéresz. A képnek átlátszó hátterűnek kell lenni, az 256 színre optimalizálásnál kell a hátteret a megadott értékre állítani, pontosabban már nem is igazán arra, hanem szürkére (majd javítom).
Te az egész kép hátterét kitöltötted barnával, ami nem jó, de ezt te is láthatod:
a képed mobilaréna alól
gamepod alól
itcafe alólFeel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Szten Márs #6466 üzenetére
A méretével nincs gond. Inkább azzal, hogy szerintem teljesen kivehetetlen, hogy mit ábrázol.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Nem a requestet kell böngészni, hanem ennek a topiknak az első hozzászólását.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Szten Márs #5815 üzenetére
Hamár itt tarunk én is próbáltam már többször megfejteni, hogy mi lehet a képeden. Én a Kidus által felvázoltak mellett még valami LEGO dologra tudtam asszociálni amíg meg nem mutattad most a nagy képet...
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz old gray #5750 üzenetére
2008-01-25-én kaptál egy 3 napos bant (majdhogynem végleges lett) durván rasszista megnyilvánulásodért
2008-04-10-én figyelmeztetve lettél fenyegetőzés miattngabor2 általad idézett hozzászólása óta kicsit körvonalazódtak a dolgok és 1 vagy annál több napos kitiltás után 1 évig biztosan nem adunk egyéni avatart, ennek értelmében 2009 január végénél előbb nem kaphatsz képet.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Akkor jól emlékeztünk, hogy volt már terítéken, pont neked.
Nem lesz egyszerű. Én a rajzosabbat jobban el tudnám képzelni, akár így, akár vér nélkül.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Kasza08 #4547 üzenetére
Emlékszem és tudom mire gondolsz, anno még én is bedobtam pár skiccet ide.
A mostani Jag verzió már akár jó is lehet, bár egy picit plasztikusabb, rajzosabb verziót még megnéznék belőle.
Vandit: elvileg mehet, de ne kapkodd el, szeptember 15-ig most ráérsz vele.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Én egy ilyesmit gondoltam (összeollóztam Jag eddigi képeit):
Ennek a fejét kellene egy hangyányit még rajzosítani talán, meg a szineket összehozni.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Kasza08 #4476 üzenetére
Ismét belenyúltál a tutiba, vékony, ellenben magas, hosszú fej. Ez sem az ideális PH avatar alap. Volt már vele próbálkozás, de végül letett róla az akkori "megrendelő". De hát ha valaki újra nekifut, még bármi lehet.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Valami ilyesmi irányba is el lehetne indulni:
(1 perces gyorsskicc, csak a perspektíva kedvéért, forrás)
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz TazLeacher #4272 üzenetére
Szvsz nem jók ezek a körbevágott fej only szemből verziók. Ebben a Pókemberben sokkal több lehetőség van, mint hogy csak ilyen készüljön belőle...
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
-
Pompi
MODERÁTOR
Picit módosul az egyedi arcképek beállításának rendszere - remélhetőleg előnyére. Igyekszünk valami rendszert vinni a dologba, így a következő menetrend szerint alakulnak a jövőben a dolgok:
A képeket továbbra is az arckép request topicba várjuk. Minden hó 1-én és 15-én lesz egy határidő, ekkor az addig összegyűlt képeket összeszedjük, átnézzük őket és rá egy hétre, azaz rendre 8-án illetve 23-án beállítjuk azokat amik átmentek a rostán.Igyekszünk a topicban jelen lenni és készítés közben aktívan véleményezni a képeket, hogy a request topicba lehetőleg arra alkalmas képek kerüljenek.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Lassan összegyűjtjük az utolsó arcképcsere óta összegyűlt requesteket, úgyhogy akinek még szerkesztés alatt álló képe van az húzzon bele, van még pár napja, utána várhat megint ~1 hónapot.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Agostino #3563 üzenetére
Nem is igazából arra voltam kíváncsi, hogy konkrétan mi történt vele (annyira értek hozzá, hogy lássam, hogy indexed color módban lett átméretezve, rgb helyett), hanem arra, hogy ha egyszer látta, hogy nem százas a kép, akkor minek tette a requestbe...
Nekem egyébként nincs bajom a képpel. Próbaképp készítettem egy 50 magas verziót és egy kisképet:Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz yakuza.tora #3560 üzenetére
Arra mondjuk kiváncsi lennék, hogy
ebből: hogy sikerült,
ezt: összehoznod...
Feel Good Inc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- HOPPÁ! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro Chip / 1TB SSD / Bontatlan
- AKCIÓÓ - Új - 16.2" MacBook Pro M3 MAX 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB - Magyar
- BONTATLAN - M3 MAX MacBook Pro 14" 14C CPU / 30C GPU / 36GB RAM / 1 TB SSD / Magyar - ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest