Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Huh, napok óta gondolkozok, mert az eredeti ötletem volt... az eredeti ötlet De ezek nagyon jók lettek. Illetve a két javított verzió között is nehezen tudok választani.
De azt hiszem ő a nyertes:
Szóval ha nincs ellenvetés kérném is (illetve gondolom még a kiskép hiányzik)
Egyéni arcképe beállításra került.– pepe091 – 2022.06.01.
Nevezd meg az új arcképedet. Köszönjük![ Módosította: pepe091 ]
-
Cathfaern
nagyúr
Engedély: [link]
A régi arcképem ( ) alapvetően tetszett, de túl azon hogy mai minőségnek már nem felel meg, a haj része nem is igazán reprezentatív már
Tulajdonképpen nem akarnám túlbonyolítani a dolgot, amit szeretnék az ez az arckép , csak felül némi borostás haj (lásd lentebb), illetve rendes szakállal ( kicsit mint ez: , bár ennél fura hogy ennyire csúcsos meg nagy az üres tér a száj és a szakáll között). És a mostani arcképem póló színeivel ().
Összephotoshoppoltam egy vázlatot hogy kb. mire gondolok:
Szóval valami ilyesmit szeretnék, csak picit szebben kidolgozva
Gondolkoztam azon is, hogy a régi arckép "kabátját" ráadni a gallérral (ez volt az eredetije: [kép]), de azt nem sikerült értelmesen megrajzolnom, szóval nem vagyok benne biztos, hogy jól is nézne ki (meg valószínűleg akkor póló szín se lenne jó, hanem valami sötétszürke - fekete kéne).
-
Cathfaern
nagyúr
Nem az a gond, hogy sötét az avatár, meg nem is az, hogy túl sok a fekete benne (ezzel látszólag ellentmondtam egy korábbi hsz-emmel, de valójában nem).
Az a gond, hogy az avatár nagyrészét kitöltő rész (azaz a haj, illetve a füle) nem igazán szép. Agostino-éban szépen definiált élek vannak, a haja bár egyszinű, középen mégis meg van törve egy fehér csíkkal, ráadásul a széle sem csak egyenesen levágott (mint ahogy a mostani arckép hajának széle is ki van dolgozva, nem csak levágva, nagyon sokat dob rajta). Emelett az arca is nagyon hangsúlyos, mivel szembe néz velünk. Ezzel szemben a tieden nincsen egy éles vonal sem, haja gyakorlatilag teljesen egy egybemosott paca, a fül megtörné ezt valamennyire, de az se az igazi (korábban ki lett fejtve, hogy miért), így inkább csak rontja a képet.#6082:
Ha meg van nagyobban, akkor jó lesz szerintem, de ennyire kicsi képpel nem tudom fognak-e tudni kezdeni valamit.[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
Egymás mellett megnézve az eredetit majd az alakítottat, egyértelműen látszik, hogy szerintem mi a baj a hajával: az eredetiben kék elég sok árnyalat megvan, míg a módosítottnál ez az átalakítás valamelyik részénél elveszett, és szinte teljesen fekete az egész, csak 1-2 alig világosabb kék csík van benne. Most erre lehet mondani, hogy ez miért gond, hisz tildy mostani haja is teljesen fekete, de itt jön be az, hogy az új avatárban a haj dominál gyakorlatilag, így a kép 80%-a fekete pixel, míg a mostaninak max 50.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz RoyalFlush #5301 üzenetére
Pontosítsunk: nincs olyan, hogy foglalt arckép
-
Cathfaern
nagyúr
Hasek:
#5087: az újgenerációs Cathfaern, nagyon tetszik, szerintem tökéletes is Azért megvárok vele modot is, hogy véleményezze
MOD: esetleg egy kicsit rószaszínebb/barnább bőrű változatot tudnál csinálni?RoyalFlush:
#5090: Szerintem tökéletes így
#5095: Megmondom őszintén, bűvöltem őket egy darabig, de én (szemre) nem igazán látok különbséget, de olyan hatodik érzék alapon a középsőt mondanám, ha választanom kéne közülük.
#5097: bal szélső, vagy középső (jelen állapotban bal szélső inkább). Ami nekem a gondom velük, hogy az állszáj vonalak nehezen kivehetők, kicsit mintha koszos lenne az arca. Mivel a bal szélsőn ez kevésbé hangsúlyos, ezért írtam azt, hogy az jobb jelenleg, de amúgy a középső jobb lenne.[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
Nah, a kettőt kéne valahogy összefésülni
Hasekével az a gondom, hogy kicsit fakó, illetve a szeme túl gonoszra sikerült, az eddigi/Jag-féle "fekete" szem jobban tetszik (meg hajának a szélét elmosottnak érzem)
Jagéval az a bajom, hogy az arc túl részletes maradt, illetve a haj széle túl recés (ha a kettő közt nincs átmenet ilyen téren, akkor inkább a Hasek-féle kicsit elmosott lenne a jobb) -
Cathfaern
nagyúr
Lenne egy feladatom nekem is az arckép készítők számára Az én arcképem még elég régen készült, más megfontolások szerint (pl. más színkódra lett optimalizálva, emiatt itcafe alatt elég sajátos), ezért jót tenne neki egy kis minőségi felújítás.
Sajnos csak az alapkép van meg, az ez lenne: [link]
Ami biztos, hogy egy kis hajvágáson átesett az eredeti, mivel amúgy az arányok nem lettek volna túl jók, szóval jó eséllyel erre most is szükség lesz.
Ráér amúgy, akik új arcképet kapnak, azok élvezzenek nyugodtan nagyobb prioritást -
Cathfaern
nagyúr
kép arány: ezt gondolom nem kell túlmagyaráznom, egyszerűen a szarvak miatt túl kicsi lesz a fej.
szája: eléggé összemosódik, úgy néz ki szegény, mintha rothadnának a fogai.
szarva: alapvetően egy baj van vele, hogy emiatt lesz a képarány amilyen.RoyalFlush:
Szerintem az #5017-esek jók -
Cathfaern
nagyúr
válasz RoyalFlush #4958 üzenetére
Szerintem a középső OK, bal szélső túl sötét, jobb szélső túl fakó.
#4949:
világosabb jobb -
Cathfaern
nagyúr
válasz RoyalFlush #4917 üzenetére
Szerintem igen
Amúgy jól emlékszek, hogy eredetileg ez egy fénykép volt? ha igen, akkor grat hozzá, nem kis munka lehetett -
Cathfaern
nagyúr
válasz RoyalFlush #4844 üzenetére
Szerintem ez már rendben van, és szerintem az egész alakos kicsiről jobban felismerhető, mint csak a fejről.
Lego figura egyik átfestése az igazi... tulajdonképpen nem rossz, csak valahogy másként kéne, így nem igazán illik a jelenlegi arcképek közé.
-
Cathfaern
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
válasz RoyalFlush #4723 üzenetére
Arányilag így jobb lenne, csak így az eredetihez képest elég mosott a kép Szerintem jobb az eredeti emiatt.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz SystemRoot #4451 üzenetére
Már így is hatalmas (54x50-es), szóval ezt nem nagyon kéne tovább növelni.
Vistaboy:
Tudom, hogy az anime stílusából adódóan ez nehéz kérés lesz, de olyan kép nincs a lányról, ahol világosban lenne? Csak abból jó eséllyel könnyebb lenne avatárt készíteni -
Cathfaern
nagyúr
válasz TazLeacher #4347 üzenetére
Lefoglalósdi semmiképp sem lesz, ilyen esetekre se. Tegyük fel valaki lefoglal magának egy népszerű avatárt, de csak fél év múlva kaphatná meg. Addig jópár ember szeretné ezt esetleg, de mivel lefoglalta nem teheti, s félév múlva előáll az illető, hogy hát meggondolta magát, neki más kéne...
-
Cathfaern
nagyúr
Szerintem az lenne a célszerű (amit te is írsz), hogy akár ti, akár az épp itt lévő nagybetűsök ilyen esetben szólnának, hogy OK, de mivel még nem jogosult, ezért számítson arra, hogy lehet mire odakerül, valaki elviszi előle. Ha ragaszkodik hozzá, akkor persze nyugodtan meg lehet csinálni neki.
-
Cathfaern
nagyúr
Nem hittem volna hogy ez a maszk szerűség valaha is elfogadásra kerül, de tényleg egész jó már
Ndruu:
szerintem így már jó, az alap verzió is, meg a napszemüveges is.Legutolsó képpel kapcsolatban...nos igazad van. Még korábban felmerült az ötlet, hogy az alapból választhatóakat átrostálni (mivel relatív sok olyan van, ami egyéni arcképkövetelményeknek nem felelne meg), viszont ehhez előbb mindenki olyat, aki azokat az avatárokat használja, rá kéne venni, hogy cserélje le másra (nem technikai, hanem elvi okok miatt). Ez viszont gyakorlatilag lehetetlen. Bár azt végülis meg lehetne oldani, hogy akinek ilyen, annak maradjon, de ne legyen választható többet.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
Ndruu:
#4242 szerintem megfelelő, talán a szemében lévő "vonalat" lehetne kicsit élesebbre venni, de ez lehet szőrszálhasogatás csak.eddie17:
Nem mondom, hogy lehetetlen ebből a képből megfelelőt kihozni, de nagyon sok munka lesz, míg más alapanyagből jóval könnyebben kijönne, szerintem próbálj meg más (kevésbé filmszerű) képet keresni.
#4253: túl kisfelbontású / homályos a képtupacamaru:
Szerintem alakul, már csak az állánál lévő nemtommivel kéne még vmit kezdeni, az elég kivehetetlen jelenleg (szerintem a bal oldali jobb amúgy).[ Szerkesztve ]
-
-
Cathfaern
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
Haj megoldható, lásd én arcképem is Viszont a szineivel kezdeni kéne valamit, nagyon sötét az egész, illetve fakó.
másik avatárhoz: a szabvány csak ajánlás, el lehet térni tőle magasságban is, a lényeg hogy a kitöltés legyen kb. megfelelő (persze ésszel, szóval 100 pixel magas és 1 pixel széles avatárt nem kéne )
-
Cathfaern
nagyúr
válasz unclefucka #1831 üzenetére
Ne haragudj, de a szabály az szabály, ha egy embernek engedélyeznénk akármilyen okból, akkor 1000 másik jönne könyörögni, hogy na neki is. Szóval csak azok kaphatnak saját arcképek, akik teljesítik a feltételeket.
-
Cathfaern
nagyúr
Szerintem rendben van az #1810 és #1809 is, kis és nagy kép egyaránt
-
Cathfaern
nagyúr
válasz RoyalFlush #1789 üzenetére
Igazából amit írtam az az eredetire ment, azaz nem neked szólt.
#1787:
tökéletes. -
Cathfaern
nagyúr
válasz Winner_hun #1777 üzenetére
Ott az alapkék ok lenne, a megvalósítással van inkább: a belső része elmosott, a külseje pedig recés.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Kicsirics77 #1735 üzenetére
Ilyesmi avatárok kellenek ide. Ajánlom mindenki figyelmébe, hogy hasonlítsa össze ezt s mondjuk az #1740, #1722 stb. hsz-ekkel...aki nem látja a különbséget, az szerintem ne kaphasson egyéni-avatárt
-
-
Cathfaern
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
Szerintem a vita lezárható azzal, hogy dwiki-nek semmi érdeke nem fűzödik ahhoz, hogy más valaki által készített képet lemásolja / átalakítsa és a sajátjának nevezze...ezért sem különösebb elismerést, sem más jutalmat nem kap az illető, szóval sok értelme nem lenne
Amúgy véleményem szerint ez az utóbbi 2 verzió jobban illeszkedik a PH! stílusába, mint az elsők. A legjobban azok illeszkednek, amik kicsit ''mangás'' stílusúak, ez alatt arra gondolok, hogy az arc arányaiban nagyobb, mint kéne lennie, és nagy hangsúly van az arcvonásokon, arckifejezéseken. Ilyen szempontból az alap kép nem túl szerencsés, de az az alapján készült verziók közül még mindig a 2 utolsó (vitás) verzió a legjobb. -
Cathfaern
nagyúr
válasz L|zsidoboz #262 üzenetére
Az a baj, szerintem maga a kép nem túl PH! kompatibilis. Nem mondom, hogy nem fér bele, de nagyon necces.
Tomi 16:
Szerintem az az avatár oks.
shteer:
Az a baj, ezt a képet elég nehéz PH! kompatibilissé tenni. Ráadásul szerintem akkor nem sokban különbözne a mostanitól. -
Cathfaern
nagyúr
válasz L|zsidoboz #172 üzenetére
Én valahogy aránytalanul nagynak érzem. Nem a konkrét pixelbeli mérettel van a bajom, hanem hogy bár ''csak'' 50x43-as a tényleges kép (ahol nem átlátszó) ennek a kb. 90%, míg más képek esetén szerintem 60-70% körül mozog (lehet nem pontosak a számok, de az arányok igen). Viszont így nagyon elnyomná a többi avatárt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- HOPPÁ! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro Chip / 1TB SSD / Bontatlan
- AKCIÓÓ - Új - 16.2" MacBook Pro M3 MAX 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB - Magyar
- BONTATLAN - M3 MAX MacBook Pro 14" 14C CPU / 30C GPU / 36GB RAM / 1 TB SSD / Magyar - ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest