Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz turbulencia8 #37195 üzenetére
Az egy sokkal jobb választás lenne. Úgy rémlik Ndruu készítette, csak a kiskép kell mellé.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
turbulencia8
őstag
Szia!
Igen, azt néztem ki eredetileg, de Arthur Schopenhauer feje is tetszik. Azt választhatom?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz turbulencia8 #37192 üzenetére
Gondolom erről van szó
Nem tudom mikor készülhetett, de nekem ez annyira nem megy át a szűrőn.
-
turbulencia8
őstag
Sziasztok!
A jogosultságom elvileg ellenőrizve.
Én a kész avatarok közül a csuklyás alakot szeretném kérni, ha lehet.Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
metal01
őstag
válasz pepe091 #37189 üzenetére
Ahh... Kerestem más képeket. Fontossági sorrendben linkelem:
1. Remélem ki lehet hozni belőle valamit.
2. Kb. a váll alatti részig, ha meg lehet oldani.
3. Csak a fej része.
4. Itt is csak a fej rész.
Előre is THX!
Benne vagy az összefoglalóban.- pepe091
[ Módosította: pepe091 ]
-
Carvus
senior tag
Sziasztok!
Végre én is szabad utat kaptam az egyéni arcképhez.
Kedvenc sportolómról szeretném: Larry Fitzgerald (NFL, szélső elkapó, Arizona Cardinals)
Elsőre erre gondoltam: [link] , Ugyanaz a kép csak fehér háttérrel, ha esetleg így könnyebb megszerkeszteni Nektek
Nem tudom mennyire abszurd kérés, hogy feje+sisak alól kilógó hosszú haj(nem tudom ez a képekről mennyire kivehető)+vállon lévő mezszám mellé esetleg a labda is odakerüljön ahogyan fogja.Ha nem okés, akkor szóljatok, és keresek másikat.
Előre is köszönöm!
Labdával együtt kizárt, de egyébként megoldható. Beraktalak az összefoglalóba. - pepe091
divi#2208
-
metal01
őstag
Hello!
Jogosult vagyok. Ebből szeretnék egy arcképet. Megoldható? Köszönöm!
-
MODERÁTOR
válasz winfier #37182 üzenetére
Ezekkel a karikatúrákkal az a gond, hogy kicsiben nagyon nem mutatnak jól, és a legtöbb esetben egyáltalán nem lesz felismerhető az adott karakter, aminek köszönhetően a kérvényezőnek 90%-ban nem szokott tetszeni az eredmény. Forráskeresésre kérlek fáradj át az OFF topikba.
-
JNashville
senior tag
válasz JNashville #37155 üzenetére
Elég sokat kerestem, de sajnos nem találtam Edwinről az elvárásoknak megfelelőbb képet, viszont a szabad avatarok között megtetszett ez: [link]
Ezzel legalább dolgozni se kell Ha a modok is engedélyezik, köszönöm a beállítását!+
--
_____________________Egy csöppet nagy, de talán még belefér. - vond
Nem az enyém, de csináltam kisképet. - Tamoo
Egyéni arcképe beállításra került. 2015-10-08 - Tamoo
[ Módosította: Tamoo ]
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
SOAD19
addikt
Szia!
Köszi szépen újra a munkádat! Aludtam rá párat, és, ha nem gond, akkor, csak maradnék a réginél. Remélem nem vett el sokat a szabadidődből a sityak elkészítése?! Elnézésedet kérem, és még egyszer köszönöm a munkádat.
Üdv,
MarcellPár perc alatt rá lehetett dobni, úgyhogy semmi gond. Én is úgy vélem, hogy nem jobb sapkával. - Ndruu
[ Módosította: Ndruu ]
-
tunkiih
őstag
válasz tunkiih #37159 üzenetére
Sziasztok! Átfutottam a szabad profilképeket, sikerült találnom egy számomra szimpatikusat, mivel egyéni elkészités amugy sem indult, így ezt választanám:
--
Köszönöm!
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Szeretnék egyéni arcképet, a keresőben nem találtam csak a tesóját, rajzolt képet kerestem rőle, jó felbontásban remélem megfelel: [link] Damon Salvatore
Az engedélyem: [link]
Előre is kösziDirekt leírtam az engedélyed kiadása előtt, hogy tanulmányozd az arcképgyárosok kéréseit, ehhez képest ott folytatod, ahol a múltkor abbahagytad. Alkalmatlan ez a kép. - pepe091
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
sanyek2
senior tag
válasz sanyek2 #37170 üzenetére
Már átfésültem a deviartot is de újra megtettem.
Két órája bújom, végre találtam egy-két jelöltet.
Megrajzolva az eredeti elképzelésDe van olyan amit még jobban díjaztok.
Ha ki tudnátok hozni belőle a 3. képet, úgy hogy a szeme olyan mint a 4-en, akkor az tökéletes volna.
A 4. gondolom már túl aprólékos, szóval felejtős.A 2. linkeden lévő 1.-ből lehet már dolgozni, beraktalak az összefoglalóba. - pepe091
-
sanyek2
senior tag
Sziasztok arcképgyárosok!
Zöld utat kaptam, új pofihoz, és van egy konkrét elképzelésem, és rá 3 lehetséges megoldás
Sorrendben ahogy nekem megfelelne
Kiegészítés a részletek miatt:
A rajz kicsit nyomi ezért a pontosság végett.
Értelemszerűen az első képen a bal oldali arc lenne az elképzelésem.
Visszaolvasva láttam, hogy szoktatok második variációnak piros, fehér fekete szemeket adni a műveknek, én is megnézném szívesen pirossal isBocsi a sok variálásért.
-Képeket csak linkelünk.
Ezen kívül egyik forrás sem nevezhető túlzottan alkalmasnak.
Olvasd át az arcképgyárosok kéréseit, forráskeresésre pedig az OFF topikot használd. -Peterson_[ Módosította: Peterson_ ]
-
Lirion
addikt
válasz Lirion #37104 üzenetére
Most látom, hogy a kép, amit linkeltem, kicsit összement. Itt van nagyban is, ha nem megoldható, szóljon valaki és keresek mást.
-
MODERÁTOR
válasz Milestone2 #37165 üzenetére
Várni, hogy vki elkészítse
-
MODERÁTOR
válasz Milestone2 #37163 üzenetére
A 2. vagy a 3. de utóbbi elég randán van körbevágva.
-
Milestone2
nagyúr
Sziasztok Arcképgyárosok! Megkaptam az engedélyt. Most már csak az a kérdés, hogy ezek közül valamelyik elfogadható-e? Várom válaszotokat. Köszönöm: M2
http://kepkezelo.com/images/qg1fqooghaw2w7zap0j0.gif
vagy
http://kepkezelo.com/images/01dyc3m4pefasgqccbqb.png
vagy
http://kepkezelo.com/images/gpxwixiwprv6cy80t9ji.gif
Benne vagy az összefoglalóban. - pepe091
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
davidsone
addikt
Hali!
Engedélyt kaptam egyéni arcképre. Ezt szeretném ha megoldható...
Van kisebb méretben is ha ez segítKöszönöm!
- Nem jó forráskép. Az arckép offban majd segítenek megfelelőt keresni, ha igényt tartasz rá.
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
tunkiih
őstag
Hali, engedélyt kaptam énis egyéni arckép használatra, szeretném az egyedi képet elkészittetni amennyiben kivitelezhető. (az off topikba már irtam, rájöttem hogy ide sem ártana.. ). A kérdésem az lenne, hogy megoldható-e lenne egy Wiz Khalifa-s avatar elkészítése számomra?
Erre a képre gondoltam: [link]
Igazából, ez így oké is lenne a háttér nélkül, esetleg ha lehetne egy bónusz kérésem, akkor az annyi lenne, hogy ugy lenne tökéletes a kép, ha profilképszerűen benne lenne a nyaka és a vállai is minimálisan pl egy sima fehér polo keretében:
[link]
Természeseten nem várom el a nyaktetkók 1:1 másolatát, sőt..
A nyaklánc nem kellene!
Köszönöm előre is, remélem nem kérek sokat.Tárgytalan. - pepe091
-
veterán
Üdv,
Engedélyt kaptam egyéni arcképre, és ezt választottam a keresőből (A telhetetlen méhecske, méh, diafilm)
Köszönöm szépen a beállítását!
_____________________Egy kis nyak, vagy test szerintem elkélne hozzá. - pepe091
Meg elég nagy is. - vond
[ Módosította: vond ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
MODERÁTOR
Megtettem, amit tudtam, de a cigifüst felejtős, mert csak "kosznak" tűnik ezeken a kicsi képeken.
-->
___________________________________________________Szerintem is a balról 2. menjen.
Egyéni arcképe beállításra került. 2015-10-08 - Tamoo
[ Módosította: Tamoo ]
Harrrr!!!!
-
JNashville
senior tag
Üdv! Hosszú évek után szeretnék benevezni egy egyéni(bb) arcképre, ehhez itt az engedélyem.
Edwin VanCleef tudtommal még nincs, ebből a képből szeretnék kérni avatart, ha a fejen kívül a torzó is belefér a vértezet felső részével, az fenomenális lenne.
└> Arckép OFF
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
SoulReaver
veterán
válasz Peterson_ #37149 üzenetére
Nekem megfelel ) telefonról vagyok, ránézésre a bal első jobb, árnyaltabb.
Köszi szépen
Kérhetem a beállítást?
Esetleg ha az egész szeme fehér lenne? Úgy meg lehetne?
A méretükön kívül semmiben nem különböznek a képek, bal: 55pix magas, a masik kettő 54 és 53. - Peterson_
[ Módosította: Peterson_ ]
-
Peterson_
addikt
válasz SoulReaver #37144 üzenetére
>> _
________________________________________A kisebb szerintem elég lesz.
Egyéni arcképe beállításra került. - 2015-09-28 - koxx
[ Módosította: koxx ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
SoulReaver
veterán
Hali!
Bent vagyok az összefoglalóban, de gondolom bonyolult a rapotor, ezért találtam egy alternatív arcot magamnak, ha ez könnyebb.
[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
-
Jamboo529
senior tag
válasz Jamboo529 #37120 üzenetére
Nos, végre jutott időm még egy kis böngészésre. Korábban linkeltem már az engedélyem, és az ötletet.
Találtam is a devianton egy szerintem majdnem ideális képet.
Egy baj van vele, kisebb, mint az elvárt.
Viszont szerintem nem sok munka volna vele (már amennyire 0 tapasztalattal meg tudom ítélni - ne kövezzetek meg érte ), és beleférne az egész test is, nem csak a fej.
Kérdésem, hogy beállítható volna némi utómunkával avatarnak?[ Szerkesztve ]
-
-
4264adam
veterán
válasz Peterson_ #37133 üzenetére
Ha erre gondolsz annak nagyon tudnék örülni.
-
SOAD19
addikt
Hali!
Megkaptam az engedélyt egy fejfedő beszerzésére a közelgő hidegre való tekintettel: [link]
Na szóval... Adott a jelenlegi avatarom, és lehet megnézném, hogy a filmben szereplő rendőr sityakkal, hogy festene. Azonban, ha nem tetszene, akkor lehet mégis maradnék a mostani arcképemnél. Ezért, szeretném, ha csak olyan arcképgyáros állna neki, aki nem veszi zokon, ha esetleg mégis azt mondom majd, hogy maradjon inkább a régi arcképem (lehet a sapka miatt, már sokkal kisebb lenne a fej, és lehet úgy már kevésbé tetszene). Talán egy sapka nem annyira melós, mint egy teljes arckép, ezért is bátorkodtam felvetni a dolgot. Nekem bőven ráér a dolog (akár több hét, hónap), ha egyáltalán lesz valakinek kedve, ehhez a bizonytalan melóhoz.
A filmben szereplő, eme sapkáról lenne szó, sajna nem találtam rajzfilmszerű változatban:
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz pepe091 #37127 üzenetére
Elnézést kérek!
Eddig igazából csak át futottam a szabályzatot. Már elég régóta kitaláltam, mit szeretnék, számomra ez az eddigi legjobb játék így ha lehetséges nem szeretnék a témától eltérni. Találgattam már egy két mesésebb rajzolást nem tudom, ez megfelelő lenne vagy még ennél is karakteresebb kellene: [link]
Vagy ez a megfelelő honlapról: [link]
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
Szeretnék egyéni arcképet beállítani.
Engedéllyel már rendelkezem
Shadow Of Mordor-ból gondoltam a fő karaktert:
1Ebben a sorrendben élveznek nálam prioritást, de az legyen amelyiket a legegyszerűbb elkészíteni nektek.
Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
Jamboo529
senior tag
Sziasztok!
Egyéni arcképet szeretnék. Engedéllyel természetesen rendelkezem.
Első blikkre ő lenne a kiszemelt célpont. (Appa az Avatar - Aang legendája című rajzfilmsorozatból - Nickelodeon) Az adatbázisban nem találtam hasonlót sem.
Sajnos nem igazán találtam jó képet a googlen, amin szemből látszik.
A deviantartot este még átnézem, csak melóban szűrés/tiltás alatt van.
Stílusra egyébként olyasmire gondoltam, mint az avatar keresőben a bantha kulcsszóra dobott találat.
Egyelőre csak egy visszajelzést várnék, hogy mennyire ördögtől való az elképzelésem? -
Atmo
senior tag
Közben az enyémet meg elfelejtettétek?
Mint láthatod, benne van az összefoglalóban. A felesleges kommentektől kíméljétek meg a topikot. - vond
[ Módosította: vond ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
addikt
-
nbg
senior tag
Ok, igyekszem talalni valamit. Mondjuk jo regi jatekbol valo, sok remenyt nem fuzok hozza, de megprobalom...
[ Szerkesztve ]
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
-
hitchins
őstag
Sziasztok
egyéni arckép elkészítésében kérném segítségeteket.
Engedély itt:
[link]Az alábbi kép lenne a forrás (Steven Hiller-Függetlenség napja)
Amennyiben megoldható jó lenne ha egy kicsit le lehetne „nyírni” a hajából, hogy ne legyen olyan magas és szögletes.
Valamint ha kicsit az arcszínen lehetne módosítani, hogy kicsit élettel telibb legyen ne annyira rajzfilmszerű az nagyszerű lenne.Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
nbg
senior tag
válasz Peterson_ #37106 üzenetére
Szia,
koszonom, utkozben rajottem, es modositottam is a hozzaszolast, mielott ti is megtettetek
Mondjuk pont neztem az arckepkeresoben, es pont nem dobta ki ezt a karaktert. (stargate, csillagkapu, richard dean anderson, o'neil kulcsszavakra sem).
De kutatok tovabb akkor...udv,
nbg[ Szerkesztve ]
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
Peterson_
addikt
Ez sem jó sajnos, mivel fotóból alapesetben nem készül arckép, emellett körülbelül egy-két hete készült egy O'neill ezredes, így foglalt is.
Kérlek keress más, lehetőleg rajzolt karaktert, használd az arcképkeresőt is, hogy le tudd ellenőrizni, nincs-e már használatban a kiszemelt karakter.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
nbg
senior tag
válasz Peterson_ #37090 üzenetére
Bocsanat, akkor ebbol, ha ez megfelelo.
- Fénykép, amiből nem készítünk arcképet. Topik tetején, jobb oldalt --> Téma tudnivalók, ez tele van linkekkel, amin mind fontos írások érhetőek el. Tessék őket alaposan átolvasni!
-
Lirion
addikt
Sziasztok!
Megkaptam az engedélyem egyéni arcképhez. A választottam Kira/Yagami Light lenne a Death Note-ból. Ezt a képet szeretném, ha megoldható.
Köszi előre is.
-
Peterson_
addikt
Szia!
Ezt tudom prezentálni Rami Malekből.
Másik forrás után néztem,mert a link alatt szereplőt alkalmatlannak találtam.
Így sem volt egyszerű meló, de kihoztam belőle amit tudtam._
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- TCL LCD és LED TV-k
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós kamerák
- Tudományos Pandémia Klub
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- HOPPÁ! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro Chip / 1TB SSD / Bontatlan
- AKCIÓÓ - Új - 16.2" MacBook Pro M3 MAX 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB - Magyar
- BONTATLAN - M3 MAX MacBook Pro 14" 14C CPU / 30C GPU / 36GB RAM / 1 TB SSD / Magyar - ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest