Hirdetés
- Prezentálta az Ultra jelző nélküli új mobil Core generációt az Intel
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Elülső tápos GameMax miditorony született a szellősség jegyében
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Billentyűzet gondom van
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Nudruu munkájáról kérnék véleményezést
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
-
MZsoltee
veterán
Köszönöm! Nem akartam senkit sürgetni, ha csak a 2 kör múlva kerülök oda, hogy saját képem legyen az sem gond. Csak azért "UP"-oltam, mert nem kaptam semmilyen visszajelzést, hogy valaki észlelte a kérésemet. És eléggé pörög a topic...
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Penge_4
veterán
Szia!
Az én kérésem is nagyon elsüllyedt és nincs a nevem a listán.
-
nagyúr
Oké. Írja hogy valami jeges valami is kellene, azt tudnál rá csinálni? Mondjuk a maszkból 2 kis gőz. Ha nem az sem baj, a felső kép az is nagyon tetszik.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Vladi
nagyúr
Igazad van, azt nem is írtam, hogy kezében fogja. Viszont ha így kifut a maximális méretből, akkor gondolom nem is kivitelezhető? Akkor meg maradjon az eredeti oldalon, a 2. koncepció rajz a tetoválással.
Hozzátennéd a mini képet, és muti így?
Ha így már egy hullámhosszra kerülünk, részemről kész is.
il sole non sorge più ad Est!
-
-
nagyúr
Uhh, a felső nagyon komoly, nekem az is nagyon jó lesz.
Nagyon köszönöm.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #14079 üzenetére
Bash van/volt Floridában, sztem Kidusék valahol máshol vannak. Ez az egyik oka, hogy hajnalban néz be. Majd ő pontosítja : )
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Wyll
őstag
Nem igazán értem, mire gondolsz.. Ilyesmire?
Vízszintesen szerintem nagyon hülyén (értelmetlenül) nézne ki a bunkó. Továbbá nem gáz, hogy nem tartja semmi, hanem csak úgy ott van? Vagy rajzoljak hozzá kezet? Kifutunk a mérethatárból, ez már így is 46px a 40 helyett..Baloldalt meg pont egy bunkónak van kitalálva az a hely ott..
A tetoválást természetesen át lehet tenni.Mr.Csizmás: én is épp akartam említeni
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Findzs
addikt
én is tolakodnék hátha én is beleférek a zárásba:
[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Synthwave #14072 üzenetére
Csak addig agyaltam, hogy hogyan kellene megfogalmazni, hogy kicsúsztam a módosítási időből.
"Valóban kontrasztosabb, de kevésbé "finom" a végeredmény."
Ezt úgy értem, hogy kevésbé hat illusztrációnak a túlságosan definiált kontúrok miatt (ill., hogy az arcát elnyomják a belógó tincsei a vastagabb körvonalak miatt).
Agostino:
"Akkor lehet, hogy csak egy nagggyon-nagggyon hangyányit kéne a kontraszton emelni, meg egy-két pixel-t odarakni ahhoz az ominózus "töréshez" a jobb oldalt és kész is lenne?"Kontraszt szempontjából kb. ilyen 8-10%-ot (?) - számottevően kevesebbet a Wyll által linkelteknél, hogy ne legyenek ennyire hangsúlyosak a körvonalak -mert azok tagadhatatlanul nála a legjobbak, ezen nem is kellene nagyon változtatni. Az is lehet, hogy csak az a pár pixel a copfnál is elég volna és polcra kerülhetne az arckép.
(Túl szép lett volna, ha ezt ilyen egyszerűen meg tudtam volna fogalmazni. : U)
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Kálvária." : ) Mondjuk szegény Agostino-nak lehet, hogy már az. : )
Valóban kontrasztosabb, de kevésbé "finom" a végeredmény (megint a szakkifejezéseim : D).
A legjobb szerintem ebből az első (ami tudtommal az ő keze munkáját dícséri), ellenben a felsorolt képek közül ebből a harmadik az, amelyiknek az a "bizonyos copfja" a legközelebb áll ív szempontjából az általam vízionálthoz. : )Akkor lehet, hogy csak egy nagggyon hangyányit kéne a kontraszton javítani (kevesebbet az általad linkelteknél), meg egy-két pixel-t odarakni ahhoz az ominózus "töréshez" a jobb oldalt és kész is lenne?
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Wyll
őstag
válasz Synthwave #14067 üzenetére
Nem követtem pontosan a kálváriátokat, de én kíváncsiságból próbálkoztam vele korábban, és szerintem kontrasztosabb a fejebúbja. Már ha erre értetted.
-
nagyúr
Sziasztok!
Itt az engedélyem az egyéni avatarra.
A kép amit gondoltam. [link] Vagyis csak a fejre gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Agostino #14066 üzenetére
Értem én. Ilyen szempontból akkor (valamennyire) irreleváns, hogy mekkora a kezdőkép, tekintve, hogy a kimeneti méret ugyanakkora lesz (csak kisebb finomságok lehetnek a különbségek). Jó lenne PS guru-nak lenni és akkor nem kellne túráztatnom téged.
(Azért nem értettem ezt, mert pl. a te avatarodnak sokkal részletgazdagabb a haja, mégsem kelt olyan "kivágott"/recés hatást. Vagy pont azért, mert nem annyira "letisztult"/hosszabb vonalak alkotják a sérót, hanem sokkal kisebbek, ráadásul fekete is? :S)Ha nem lehet a feje tetején csak egy picivel hangsúlyosabb kontúrt eszkábálni, akkor azt hagyhatjuk, csak a jobb (neki bal) copf ívére/recétlenítésére összpontosítsunk (persze amennyire a lehetőségek engedik).
-
Agostino
addikt
válasz Synthwave #14063 üzenetére
Értem én, de fogj egy akármilyen képszerkesztő programot, és kicsinyítsd le a képet ekkora méretre. Onnantól világos lesz neked is, hogy miért történnek ezek a recék és miegymások. Ennek semmi köze a mérethez, ez egyszerű képszerkesztési eredmény. Nem kizárólag a mérettel van a gond, hanem a helykitöltéssel. Ezért kellett a hajból levenni. A feje búbja pedig ismét a kicsinyítés miatt olyan, amilyen. Ha valami alapból kicsi, század akkor képen század akkora lesz.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Agostino #14046 üzenetére
Az a baj, hogy annál pontosabban nem tudom körülírni, minthogy íves legyen és ne legyen benne éles törés (vagy jól látható recék, esetleg hiányzó "darab"),ill. hogy a feje búbján egy picit sötétebb kontúr kellene. :S A "gond" ott kezdődött, hogy valamivel szélesebb volt a teljes kép, mint amilyen kellett volna, hogy legyen és fodrászhoz kellett mennie.
Nem tudom, hogy nagyban hogy néz ki; lehet, hogy csak a méret miatt jönnek elő ezek a dolgok. (Jobb lett volna egyébként, ha nagyobb felbontású a kép?) Amúgy nem kell vele ám sietned, csak szépen, nyugodtan, ahogy csillag megy az égen. : )Geller_1972: Már 4 teljes napja? Én még március közepén kérvényeztem (pont a változtatások előtt, szóval az időzítésem remek volt, mint mindig : ) ) és 3 hónap elteltével került terítékre, mégsem fordulok be. Mert nincs rá okom. Nekik is van más dolguk és csak SZÍVESSÉGET tesznek azzal, hogy vesződnek az arcképeinkkel (helyettünk), szóval igazán mutathatnál több megértést/türelmet. No offense.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Geller72 #14037 üzenetére
Nem értem, hogy ha évekig sikerült várni, akkor most azt a pár napot miért nem lehet kivárni. Egyik Arcképgyáros sincs 24/7-ben erre a feladatra alkalmazva, sőt egyáltalán nincs alkalmazva. Mindenki a szabadidejéből áldoz erre az egészre, amint látod még én is.
Nagy most a sürgés-forgás, már mondtam is, hogy legyen mindenki egy kicsit türelmesebb, erre ezt kapom/kapjuk:..nem csak ő...(maradt ki). Én úgy a negyedik napja. Így feladom. Köszönöm szépen. Már nem kell. - Az ilyenek megjegyzésektől szokott elmenni a kedvem és akkor arra a napra már nem is foglalkozom arcképkészítéssel, még ha lenne rá időm, akkor sem.
Úgyhogy kérlek várj a sorodra, te is meg fogod kapni az arcképedet, ha nem is a mostani körben, de a következőben mindenképpen.
Aki úgy érzi, hogy nagyon elsüllyedt a kérése és nincs itt a neve a listán, az írjon egy privátot nekem. Köszönöm!
David75 (Gordon Gekko), sto1911 ([link]), MZsoltee ([link]), tomic (Elvis), Mr.Csizmás ([link]), Geller_1972 (Clint Eastwood), woland_y2k ([link]), x_o_n (???), Bulitt ([link])
Geller_1972: Most jut eszembe, hogy Clint Eastwood már van. emre
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
F34R
nagyúr
(#13931) Wyll
nah ez jó nagyon köszönöm , remélem valaki rábök
-
domi007
őstag
A második, eredeti arányos variációt támogatom, Kidus/moderátor?
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
MODERÁTOR
válasz domi007 #14056 üzenetére
Ok
Készítettem egy laposabb kalapos modellt is, kicsit talán jobbak az arányok. Bár így kicsit olyan mint vmi szafarin eltévedt turista
;
;
szerk: nekem ok, ha méretarányosnak ítélik
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
domi007
őstag
Ez kva jóó!
Nem kell antenna, ez így ahogy van tökéletes!
Kérlek készítsd el a hivatalos verziókat, és akkor még beadhatom 15éig!
Nagyon szépen köszönöm, állati jó lett! Riszpekt!
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
-
Vladi
nagyúr
De a hajam a valóságban is ilyen.
más!
Wyll!
Nem lehet azt a bunkót áttenni a másik vállára vízszintesen? Ahogy ezen a képen a kalapács, csak a másik vállán és a feje mögött vízszintesen. Remélem jól magyarázom.il sole non sorge più ad Est!
-
Agostino
addikt
válasz Synthwave #13955 üzenetére
Igazából mindegy nekem mennyi haja van, vagy éppen kopasz, csak ha mindez átgondoltan jelenik meg, mint kérés, egy hsz-ben, akkor nem kellene ennyiszer újrarajzolnom. Most kipótolom este jobb oldalt a haját, hogy a gömb mögül induljon ki, de ha az sem lesz jó, akkor gondold át pontosan mit akarsz, nézd hozzá az itt támasztott kritériumokat és utána állok neki megint az egésznek.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
mpierre
veterán
Ugyan már leokéztad, de biztos ami, biztos alapon, mert most a kicsi és a nagy is egymás mellett van és nem csak szóban vázolom az elképzeléseket.
Wyll mester munkája: [link], [link]
Rendeben lesz?[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
Ndruu+koxx csinált egy jó avatart nekem kisebb finomítások kellenének már csak
a sapkájára kellene egy szárnyaskerék (ha látszik olyan kis méretben), a sapka ellenzőjéről a fényes foltot törölni (zavaró), meg a kéken világosítani.
ígérem véget ér a kívánságműsor köszönöm.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
rizso
addikt
Tökéletes, nagyon tetszenek, köszönöm a segítséged!
Egyúttal szeretnék véleményt is kérni: továbbmehetek az egyikkel?
#14031 Kidus: akkor már csak részletkérdés, de: melyik legyen? Vagy mindegy?
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Wyll
őstag
válasz daninet #14027 üzenetére
GIF-ben nincsenek transzparens pixelek, valószínűleg ezért lesz recés neked a széle, mert a program amivel elmented, valami módon az addig (bizonyára) átlátszó képszéli pixeleket is átlátszatlanná teszi, viszont így ezek a pixelek színben meg nem illeszkednek a PH!-s hátterekhez.
Ezért kell mentéskor (vagy akár már előtte) #B4B6B1 szürkére optimalizálni (matte): az átlátszó pixeleket úgy alakítja át a program átlátszatlanra, hogy előtte még alátesz egy ilyen szürke réteget, majd az átlátszó pixel új (átlátszatlan) színe az így kialakult keverék lesz. Ez így már illeszkedni fog az összes PH!-s háttérhez.
De le van ám ez írva. Ide próbálkozhatsz szerintem bátran. Az eredményt nyilván PH!-s hátterek előtt kell vizsgálni ([link]), fehér háttér előtt nem csoda ha recés.
Ha még így is recés/furcsa a széle, akkor az lehet, hogy olyan pixelek is szürkék lesznek, amikről te már nem láttad, hogy van valami minimális (néhány százalékos átlátszóságú) színtartalmuk. Az ilyen pixeleket nyilván törölni kell.[ Szerkesztve ]
-
domi007
őstag
Egy pontosan ugyanilyen?
de akkor a msotani fejem is jó, csak applikáljunk rá valami WiFit meg egy fehér kalapot, meg valami kicsit betörősebb stílust
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
Feladtam az előzőt, én nem tudtam megoldani, más nem foglalkozott vele, íme az új kép: [link]
A problémám, hogy ha elmentem gif-ben recések lesznek az élek.. ebben ha valaki segítene, illetve kicsit kipofozni a képet megköszönnémMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
rizso
addikt
Ndruu, ez nagyon szuper, minden tiszteltem! Annyit még lehetne módosítani, hogy az orra kicsit hosszabb legyen ("Grusabb"), meg hogy az arca egy fokkal világosabb legyen, illetve az utolsó, hogy a sál jobban elkülönüljön a kabáttól (mint mondjuk az eredeti képen az a szürkés kékes árnyalat)?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
fi:zi'k
nagyúr
Kidus, az aranybagolyra kérnék véleményezést.
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
domi007
őstag
válasz domi007 #13996 üzenetére
Erre egy kedves, ráérő Arcképgyáros/Kidus az ötlet szerinted?
DOMy
-
mpierre
veterán
Kidus szerint rendben az arcképem. Már csak a kicsit kérném tőled, ha lehetek ilyen telhetetlen... (Csak a fej minimális vállal, hogy valami látszódjék belőlem. )
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Kidus
őstag
-
fi:zi'k
nagyúr
Az elsőnél lehetne annyit módosítani, hogy a faág ne legyen ott? Bocs, hogy ezt nem mondtam előre, gondoltam egyértelmű. A vezetéket is el lehet hagyni.
Jelenleg ez a favorit. Köszi!
A másik bagolynál max annyi kérés lenne, hogy a pánt felül vmi világosabb árnyalat lehetne. De ezt egyelőre tegyük talonba.
A 3. szuper.
A negyedikhez megpróbálok jobb alapanyagot szerezni. De egyelőre ez is talonba van csak.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
daninet
veterán
Még mindig várom valami hozzáértő segítségét, véleményét, ötletét!
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
cucka
addikt
Ez a kép megfelelő lenne? [link]
-
mpierre
veterán
@ Kidus:
Ez így átmenne? Nekem ebben a formában nagyon bejön. Tudom még kéne mellé a kicsi is. Az lehet - mondjuk - csak a feje, minimális vállal?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- További aktív témák...
- Asus Zenbook 14 OLED /Ultra 7-155H/32GB/1TB SSD/2880x1800/120Hz/Touch/Garancia/AI+Intel ARC Graphics
- Hecht GG 950 aggregátorok
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- www.iking.hu - Apple Retina Macbook Air 13 - 2020 - Használt
- www.iking.hu - Apple Retina Macbook Air 13 - 2019 - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest