Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Beleírtam az arcképgyárosok kéréseibe, hogy kerüljük a jövőben az Android robot, sas, koponya és tux témákat. van még valami ami sűrűn elő szokott fordulni?
Repülő, meg mondjuk a komplett Dragon Ball téma (bár mondjuk lehet, hogy van még érdekes karakter a világban, csak nagyhajú csillagharcos ne legyen már több). - vond
[ Módosította: vond ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Wesder
félisten
Nagyon köszönöm, istenkiràly lett
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
spawn21
veterán
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
MODERÁTOR
válasz GZoli7 #39662 üzenetére
Próbálkoztam ilyennel:
-- > --> -
Talán indokolja az 57 pixeles magasságot a gigantikus füle.
__________________________________________________Az utolsó szerintem pont jó lesz. - vond
Egyéni arcképe beállításra került - crey - 2016-10-21
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Wesder #39409 üzenetére
Ah... legközelebb instant dobjuk vissza a koponyát. Annyi van már belőle, mint a búbánat. Most maradjon, mert már melóztál vele.... gondolkodtam rajta hogy egy picit kisebb jobb lenne, de akkor meg gondolom összemaszatosodik a homlokon a mintázat... - crey
- A fogak meg a boxer részletei vesznek el akkor. Kérdésként benne volt az összefoglalóban, hogy menjen-e, vond belement. Akkor tényleg legyen ez az utolsó koponya.
_______________________________Így van, az utolsó koponya. - vond
Egyéni arcképe beállításra került. - crey - 2016-10-21
[ Módosította: crey ]
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
Megpróbáltam, ennél sokkal jobbat nem tudok kihozni belőle (talán még a borosta színén tudnék módosítani, de elég nehéz belőni)
-->
-->
Szerintem a borosta lehetne barnásabb. Nekem most full szürkének tűnik. - crey
A kettes zsivány.
Maradtunk az eredeti kép megfodrászolásánál. - Ndruu
______________________________________________Egyéni arcképe beállításra került. - radi8tor - 2016-11-02
[ Módosította: radi8tor ]
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
Hölgyek-Urak!
Az elmúlt egy-két hétben keletkezett kutyát, cicát, mérési hibát, félszemű albínó kalapos törpét, meg még az ég tudja mit beállítottam arcképnek.
Kérem azt, aki kimaradt a szórásból, de már van legalább egy pecsétje egy arcképre (vagy nincs pecsétje, de nem is lett az arckép visszadobva további módosításra), és véletlenül átsiklottam felette, az privátban nekem jelezze! NE ITT, privátban. Kész káosz a topic.
[ Szerkesztve ]
-
Wyll
őstag
S ím, slice14 békája (kicsivel élesebb árnyékokkal, mint az offtopikban):
Egyéni arcképe beállításra került. - radi8tor - 2016-11-02
[ Módosította: radi8tor ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
pikszel
addikt
Szia, köszönöm!
Mindkét kép körül körül 1-1 pixelt hagyok oldalanként, kivéve alul a gif kimenet és ott is a matte/körvonal végett.
Vagy nem?PistiSan képét is frissítettem egy harmadik mérettel.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
vond
MODERÁTOR
Attól, hogy újra és újra beszúrjátok az elkészült képeket, nem lesz előbb beállítva. Sőt, csak összezavarjátok, átláthatatlanná teszitek vele a topikot. Aki legközelebb mégegyszer beteszi a már az arcképgyáros által belinkelt képet, megy a sor végére.
Mindenki el van havazva, lassan mennek a dolgok, sokszor még pár véleményezésre, javításra is napokat kell várni. Igen. De szépen lassan mindenki megkapja majd az arcképét. Legyetek türelmesek, és ne nehezítsétek a felesleges hozzászólásokkal a munkánkat.
Köszönjük!
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
GZoli7
senior tag
Ha még körbe is tudnám rajzolni, ahogy kell....
[ Szerkesztve ]
-
Wyll
őstag
válasz Zsmester89 #39669 üzenetére
Nem én vagyok a jóváhagyó, de szerintem ez még nagyon hatalmas így.
+a tetején van két vagy három üres pixelsor, meg oldalt is egy-kettő.Amúgy szép munka, stílusra tökéletes
-
Wesder
félisten
Akkor az én arcképötletemet nem fogadtàtok el? Keressek màst?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
Wyll
őstag
válasz GZoli7 #39662 üzenetére
Neked ennek az elolvasását, a kollégáknak pedig ezeket a képeket javaslom:
A karakter neve amúgy Snowball (The secret life of pets), magyarul Hógolyó, ha valaki még képeket akarna keresni. Előre mondom, a füle miatt lesz trükkös (mint minden nyuszinál), mert magas tőle a karakter képe.
GZoli7, a fenti képek közül megfelel valamelyik?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
1-1 pixelnyit legtöbbször meg szoktam hagyni, mert sokan nagyítva nézik az oldalt és ha nincs meg ez az egy sor/oszlop plusz, akkor hülyén jelenik meg a kép széle.
Vagy volt már olyan is, hogy nem esett középre az arckép (a nicknévhez képest) és oldalra kapott pár üres pixelt, hogy szépen illeszkedjen.kentucky: Véleményezik, beállítják, megnevezed a megfelelő helyen és kész. Megköszönted, ez nekem már elég. Használd majd egészséggel!
Harrrr!!!!
-
csixy
addikt
válasz caindwan #39641 üzenetére
Mivel még pipát egyet sem kapott az avatarom és szerintem a figurának fontos része lenne a fonendoszkóp, ezért tennék még egy tétova kisérletet . Nem lehetne függőleges irányban egy kicsit összenyomni az egész figurát és a nyakát picit jobban rövidítvén előkerülhetne az a fonendoszkóp?
Kérném szépen a fonendoszkópomaaaaat !
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
Zsmester89
őstag
válasz Zsmester89 #39654 üzenetére
Lemaradt a mondat vége...
..esetleg feljebb, láthatóbbá a szívecskés tetkót?A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
pikszel
addikt
válasz Zsmester89 #39341 üzenetére
» » »
___________________________________Na, az utolsó már jó lesz méretben is. - vond
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Spet
addikt
Figyeld az összefoglalót (még kell egy modi rábólintás a tiedre), és légy türelmes. Ők is emberek, nem ez a fő munkájuk/munkahelyük.
[ Szerkesztve ]
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
csixy
addikt
válasz caindwan #39641 üzenetére
Köszönöm szépen caindvan! Nekem tetszik, de a fonendoszkópot nem lehetne valahogy odavarázsolni?
És tényleg én is arra gondoltam, hogy így vízszintesen tükrözve , befelé nézve lesz jó.__________________________
Túl magas lenne tőle a kép. Ha csak a teteje látszódik, akkor nem lehet belőle kivenni, hogy mi az - caindwan
[ Módosította: caindwan ]
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
woros
őstag
Sziasztok!
Nem jött válasz, de megkérdezném megint, hogy be lehetne állítani arcképnek az elkészült képet? Köszi a reakciót!
-
Praetorianus
aktív tag
-
MODERÁTOR
válasz Praetorianus #39635 üzenetére
Az ilyen es ehhez hasonlo postokat jobb lenne az offtopikba irni.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
vond
MODERÁTOR
válasz Praetorianus #39635 üzenetére
Nem tudom, mit néztél, de az írógépesre ott van a reakció, utána jöttél egy új ötlettel, amire a kolléga válaszolt is, arra várunk, hogy készítsen javított, vagy új változatokat. Milyen reakciót szeretnél még?
Az ilyen felesleges hozzászólások miatt lesz teljesen átláthatatlan a topik, így csúsznak le több oldalnyi mélységbe a folyamatban lévő arcképek.
Ott van az oldal tetején is, valamint többször meg is kértünk már benneteket, hogy ne szemeteljétek a topikot. Most megteszem újra. Köszi szépen!
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Beretvás
veterán
akkor ez ebben a formában nem alkalmazhato?
-
voodoo98
addikt
válasz -secret- #39627 üzenetére
Nem látom sehol, hogy lecserélt! Csak azt, hogy SZABAD.
itt a teljes keresős link/vd98.
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
voodoo98
addikt
Sziasztok,
pár nappal ezelőtt írtam új avatar kérés ügyben. De nem vagyok benne a listában. Elképzelhető, hogy véletlen kimaradtam volna?
Köszi!vd98.
- Nem tudjuk mindennap frissíteni, de hamarosan felkerülsz te is a listára. A kért arcképet csak hetek múlva tudjuk majd elkészíteni, mert annyi kérvényező van a listán.
[ Módosította: Ndruu ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
DokiBaxxi
őstag
Szuper!
Annyi módosítást kérhetnék esetleg, hogy más legyen az arcán az árnyék (halványabb talán)? Így olyan fura hatása van (kicsit mintha borostája lenne )- Igazad van, megoldható. Még nem tudom mikor, de legkésőbb hétfőn megcsinálom.
[ Módosította: Ndruu ]
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz DIESELPOWER #39325 üzenetére
Újrarajzoltam az eredeti kép alapján:
_______________________________1. vagy 3. legyen, a 2. túl kicsi. - vond
Harrrr!!!!
-
Cunaja
addikt
Ezt a csigát foglaljátok már nekem légyszi le, mert elég sok munkám van vele a PS-ben.
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
-
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Ezt lehetne nekem engedélyezni, ha már a másik nem lehet?[A kép 50x50px] Kérem szépen!
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Wyll
őstag
Régen előfordult néhányszor:
Remélem, azóta nem tiltódott be ez a dolog. Szerintem jópofa. Sokszor a csak fej is hasonlóan jól azonosítja a karaktert, de 16x20 pixelen sokkal jobban mutat, mert kevésbé zsúfolt.
-
válasz caindwan #39523 üzenetére
közben Wyll is kitett magáért
ilyet lehet, hogy a kis képen csak a feje van, nagy kép meg teljes alakos a nyuszi?
_______________Az előző mellé odatettem egy GIF-ből javítottat még tegnap délelőtt. De akkor legyen Wyll-é. - vond
Egyéni arcképe beállításra került. - crey - 2016-10-21
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Politika
- BestBuy ruhás topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Billentyűzet hibás Dell Latitude 7480 Touch laptop (14FHDTouch/i7-G6/8GB/256SSD/Excellent)
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% Áfás Számla, 1 év
- Macbook Air M1 - 256/8 gb Extrákkal
- Felújított 5-Játékos Érintőkijelzős Extra Dice Donkey Nyerőgép Játékgép eladó otthoni szórakozásra.
- Felújított Double Dice Nyerőgép Játékgép eladó otthoni szórakozásra.
- D-Link COVR-1102 AC1200 MESH router páros
- Asus TUF F15 Gaming laptop: i5-11400H 6-mag 12-szál // RTX 3050 Ti // 16/512
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest