Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz Peterson_ #36994 üzenetére
Te Istencsászár vagy!
Nem gondoltam, hogy nekiálltál!
Köszönöm szépen!
Két kérdés:
A szakállának a felső határvonalán, ami az orra alatt fut végig az arcán a fülei felé, azon lehetne egy hangyabokányit halványitani hogy kevésbé legyen éles a határvonal? Lefele görbülő száján lehetne kezdeni valamit hogy ne tűnjön szomorúnak?
Csak elméleti kérdés, tudom, hogy túl apró a kép ilyen nüanszokhoz.
Amúgy nekem igy jó is lenne ahogy most van!-Beillesztettem az újat, de ez a max. - Peterson_
[ Módosította: Peterson_ ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
törölt tag
Esetleg valami probléma van a kért képpel, vagy csak nagyon nehéz megvalósjtani, hogy senki nem nyúlt még hozzá?
-
Peterson_
addikt
válasz rup1u5 #36983 üzenetére
Valami ilyesmi lenne:
-> _
Csináltam egy kissé módosított verziót, többet nem tudok vele kezdeni.
___________________________________________________________Ez nekem nagyon adja.... Főleg hogy az egyik kedvenc filmem. Érzelmi alapon is :
Nagyon jó lett.
Egyéni arcképe lecserélve. - pepe091 - 2015-09-03 Régi: NAGY | KICSI
[ Módosította: pepe091 ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
rup1u5
nagyúr
És erről mi a vélemény?
Feltételezem, hogy nem jó mert nem látszódna sok belőle kicsiben és mert nem színes.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
válasz pepe091 #36986 üzenetére
a "megnézésre" magában foglalta volna annak a lehetőségét, hogy jobban néz ki mint az előző "kapucnis" verzió és végül amellett döntök. engem spec nem zavarna hogy a "levegőben lóg" de akkor hagyjuk.
vártam kb 10 hónapot.
+ pár hónap meg se kottyan míg találok valami mást ami nektek is megfelel.köszönöm a türelmet és a munkát!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz rup1u5 #36983 üzenetére
Erre végképp nincs kapacitás, hogy "megnézésre" gyártsunk arcképeket. Ha nincs egy határozott kérésed, amit nem fogsz később megváltoztatni, akkor addig ne kérd, hogy készítsük el. Önmagában a maszk nem lesz jó, mert csak lógna a levegőben.
(#36985) stoon
Ebből a forrásból kizárt.
[ Szerkesztve ]
-
stoon
addikt
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
rup1u5
nagyúr
válasz pepe091 #36977 üzenetére
Értem, sejtettem. Köszönöm!
Olyasmire gondoltam mint Soad19-é.
Ez az eddigi legrészletesebb PH!-s avatar amit láttam! Még a kicsi változat is felismerhető.
Megkérdezem egy művész ismerősömet hogy meg tudná e rajzolni Oddballt hasonlóan.
Addig esetleg csak a maszkot, fekete nélkül meg lehetne nézni? Hátha jól néz ki úgy.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
stoon
addikt
sziasztok!
eljött az idő,
szeretnék egyedi arcképet kérni mélyen tisztelt arcképgyárosok és topikgazdáktól! sajnos szívem vágya már foglalt (Dart Wader) gondolom semilyen "formában" nem lehetséges már? ezért Savage opress-re esett esett a választásom ,remélem Dart mool-hoz lévő "hasonlósága" nem lesz akadály. hálásan thx[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Joe.36
addikt
Köszönöm az eddigi munkádat a színek jók, az kéne hogy picit felismerhetőbb legyen a [karakter] ha megoldható valahogy. Ha nem megoldható akkor jó így is.
Üdv: Joe
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
rup1u5
nagyúr
válasz Peterson_ #36969 üzenetére
Először is köszönöm a munkád vele!
Másodszor meg sajnos nem az igazi. Túl tömör a fekete. Olyan mintha a haja lenne vagy kapucni. Elvileg egy áttetsző démonról lenne szó és bár jól néz ki az eredmény de sajnos nem emlékeztet önmagára.
Oddball-al kapcsolatban mi a meglátásod? kivitelezhető lenne?
-
Peterson_
addikt
válasz h3lios #36962 üzenetére
_
______________________Szerintem nagyon nagynak hat, néhány pixellel csökkenteni kellene a méretét. - pepe091
-Dobtam mellé kisebb verziókat - Peterson_Így már frankó! A legkisebb szerintem bőven elég.
Menjen a legkisebb.
Egyéni arcképe beállításra került. - pepe091 - 2015-09-03
-
rup1u5
nagyúr
válasz rup1u5 #36931 üzenetére
A másik amin gondolkodom az Oddball, Kelly Hőseiből. Ez kép a filmből pont jó lenne de tudom, hogy fényképből NEM.
Sajnos rajzoltban csak olyat találtam ahol nincs sapka ezen meg oldalról van és le van vágva a sapi teteje. Valami ilyesmi arckifejezést próbálok keresni satyival, rajzoltban már régóta.A szakértők véleményére lennék kiváncsi. Lehetőleg ne nagyon szidjatok le. 'cos I don't like them negative waves!
-
icon
senior tag
Az engedélyt megkaptam.
Némi egyeztetés után Nick Fury-ra esett választásom, remélem az alapanyag használhatónak bizonyul...
Köszönöm a munkálatokat előre is.
Rendben, beraktalak az összefoglalóba. - pepe091
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
Grózi
veterán
válasz Peterson_ #36961 üzenetére
Akkor maradnék az elsőnél ha lehetséges.A sisakon nem létfeltétel a kék szín,lehet piros is.
Tehát ez,zászló és háttér nélkül,csak a koponya és a sisak:[link]Beraktalak az összefoglalóba. - pepe091
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
h3lios
addikt
válasz Peterson_ #36961 üzenetére
Jó lenne, ha meg tudnánk oldani. Nálam mindig is a főgenya volt kedvenc, majdnem az összes sorozatból.
Ezmegoldható lenne ? Felső test / fejet illetően tökéletes.
Szerintem jó lesz, de csak max váll+fej.
A vágást meg majd elvégzem én - Peterson_Beraktalak az összefoglalóba. - pepe091
B-tag: H3lios#2825
-
Peterson_
addikt
válasz h3lios #36959 üzenetére
Madara szerintem nincs, de nem is a legjobb karakter a hatalmas sörénye miatt.
Ha lesz időm ránézek azért, de nem biztos, hogy ebből, mert a rikudou madara elég sápkóros(vagy át kell színezni + a haját lényegesen kisebbre kell szabni)[ Szerkesztve ]
-
Grózi
veterán
Szóval ezek közül bármelyik megfelel?
Ennek örülnék a legjobban(csak a sisak benne a koponyával és esetleg mellette a kockás zászlóval) [link]
A korábban linkelt,esetleg színesben:[link]
Vagy ez(szintén csak a sisak benne a koponyával és alatta a két dugattyúval): [link]-Az első kettő talán kivitelezhető,(első zászló nélkül, második nyakkal természetesen) a harmadik erősen logo-szerű, így az esélytelen - Peterson_
[ Módosította: Peterson_ ]
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz h3lios #36956 üzenetére
hello. már van ugyanilyen nagyfejű Alonso. Sisak ide vagy oda, összekeverhető lenne, így sajnos mást kell keresned.
(Képet linkelni kérjük és nem beilleszteni!)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Elég kis esélyt adok neki, hogy találsz ott olyan képeket (ha hasonlóak ahhoz amit linkeltél). Sajnos már az arányai sem stimmelnek, messze van a 4:5 vagy 1:1 arányú képekhez amit mi várunk. Esetleg motor nélkül egy motoros ruhás usert sisakkal el tudok képzelni. Olyat keress inkább, ami tetszene. Motorral sajnos
nagyon nehézlehetetlen lesz megcsinálni.Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Grózi
veterán
+ crey
Jogos és köszönöm.Mások is próbálnak segíteni pm-ben.Próbálok más képet keresni és inkább szánok rá időt,mert most sok minden van folyamatban.Sportmotoros vagyok,így a krosszos figura annyira nem jön be.Az eredeti képek a Joe Bar Team-ből valók,ahhoz kedves emlékek fűződnek-próbálok azok között keresni.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
veterán
válasz pepe091 #36945 üzenetére
Értem,egy kis támpontot kaphatnék,hogy mit lehet és miért nem megfelelő?
Motoros vagyok,ezért ebben a témakörben gondolkodom.
Esetleg ezek?
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
Laca0
addikt
Nem akartam a fejet elforgatni, csak a törzsét picit oldalra fordítani, hogy a páncél teteje is látszódjon egy kicsit, ne csak az íve.
De mindegy, jó lesz így. Köszi!Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
vond
MODERÁTOR
De hát ott a páncél a feje/nyaka alatt, a teste mögött. Ezt is úgy kellett odarajzolnom, mert a forráson teljesen máshogy volt. Ehhez a fejtartáshoz féloldalas test elég bénán nézne ki, ha meg a fejet is el akarod fordítani, akkor kuka az egész.
Most pár napig biztos nem is tudok az arcképekkel foglalkozni.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Laca0
addikt
Köszi! Elég jó lett! Viszont egyértelműbb lenne, ha látszódna egy kicsit a páncélja is. Azt úgy nem lehetne megoldani? Mintha éppen oldalra nézne, úgy egy kicsit elforgatva a páncéljából egy részlet látszódhatna. De ha nem megy, jó lesz így.
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
rup1u5
nagyúr
Sziasztok!
Anno zöld utat kaptam aztán el is felejtődött a dolog mert az általam kiszemelt kép nem bizonyult jónak.
Lenne egy másik ötletem, talán ez jobban kivitelezhető.
Chihiro című műremekből Kaonashi-t szeretném.
Egy kép. Ezen tetszik, hogy a feje körűl körbe megy a fekete.Forrást csak linkelünk. Az első kép amúgy is jobb, úgyhogy azt hagytam meg. Be is írtalak az összefoglalóba. - vond
[ Módosította: vond ]
-
Ricardo128
senior tag
-
vond
MODERÁTOR
válasz Ricardo128 #36881 üzenetére
_
_________________Egyéni arcképe beállításra került. - pepe091 - 2015-08-30
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz hszilard666 #36908 üzenetére
Hát, ez sem volt egyszerű. Csak a pucolás, meg vagdosás volt vagy fél óra.
_
___________________Egyéni arcképe beállításra került. - pepe091 - 2015-08-30
-
MODERÁTOR
válasz hszilard666 #36908 üzenetére
Ez sokkal jobb, mint a másik volt. Kicseréltem erre a kérésed.
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz hszilard666 #36902 üzenetére
Lehet később lesz aki bevállalja, de én magam részéről nem éreztem elég erőt, hogy hozzákezdjek.
-
hszilard666
veterán
Uraim!
Nagyon feladtam a leckét?
Találjak ki valami mást?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- TCL LCD és LED TV-k
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós kamerák
- Tudományos Pandémia Klub
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Autós topik
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- HOPPÁ! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro Chip / 1TB SSD / Bontatlan
- AKCIÓÓ - Új - 16.2" MacBook Pro M3 MAX 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB - Magyar
- BONTATLAN - M3 MAX MacBook Pro 14" 14C CPU / 30C GPU / 36GB RAM / 1 TB SSD / Magyar - ÁFÁ-s
- IKEA szék 50% OFF villámáron eladó
- Eladó be quiet! Pure Rock LP
- Új HP 16 Omen FHD IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Asus ROG-STRIX X470-F GAMING Alaplap - újszerű - dobozos
- Részben Új 1080p Gamer PC - i5-8400 (6x2,8GHz) 16GB DDR4/256GB NVMe/RX 480 8GB/ 650W 80+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest