Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo:
Timyyy:
-
válasz
albert8 #20090 üzenetére
Hol írtam én ilyet, hogy "főtó"
"Fotóból nem készítünk avatart, a 2. sztem már foglalt." betűket gondolom ismered
Tamoo: csak nem értem mire akar kilyukadni, nem írogatok én senkinek se privátot
Na offolás befejezve, ez nem az a topik.
#20095: most azt akarod magyarázzam mi számít fotónak?
-
Cifu
félisten
Hmmm...
Úgy néz ki az eredeti kérő hsz. törölve lett.
Kép, amiből az avatart szeretném.
Előre is köszönöm.
-
Timyyy
őstag
-
bluyoo
nagyúr
Nem értem mi a gondod.Kértem, kaptam mintát, írtátok hogy bajos, kerestem másikat ...
Kaptam Ndruu-tól egy kész avatart írtam hogy tetszik de ha lehet látszódjon a foga még be is szúrtam egy képet hogy ne kelljen magyarázni mire is gondoltam ...
Nem meggondoltam magam .. a 2. kérésemben is benne volt a kép (amire mellesleg csak megkértem hogy nézzen rá ha van ideje) #20051 ahol kérdeztem hogy melyikből lehet esetleg normális avatar és ki is emeltem nekem melyik tetszene legjobban "Főleg az első és az utolsó tetszene." -
VoDaFoNe
aktív tag
Sziasztok!
29 nap múlva hivatalosan is lehet saját avatárom.
Én ezt szeretném, és nagyon remélem hogy megoldható!
Arra gondoltam hogy míg a szerkesztők foglalkoznak vele meg minden addig úgy is eltelik egy csomó idő.***
Nem lesz akadálya az arcképnek, de ide csak akkor jöhetsz ha minden feltétel teljesül. Mindenkinek be kell tartani a megfelelő sorrendet.
[ Módosította: koxx ]
-
bluyoo
nagyúr
Köszi a munkád!Most már biztos nem maradok új avatar nélkül
A száját nem lehet kicsit módosítani mint ittnem nagy különbség csak a foga látszik ki egy kicsit.
Esetleg vetnél erre a képre is egy pillantást [link] ez is nagyon tetszik de nekem csak ennyit sikerült kihoznom belőle és hát elég sötét egyszínű -
Wyll
őstag
válasz
Madn!ght #20076 üzenetére
Itt van akkor PH-n is, tessék.
A tiéd sztem kicsivel fakóbb és 3D-sebb (térhatásúbb, ami ugye PH!-idegen, úgyis leszedném róla a domborulatokat), de a színek szinte a legkevesebb, azokon bármikor lehet módosítani.
-
Pár hete került be a szabályokba "formátum: gif, ajánlott méret: 40*50 px (16*20 px a kicsi), de 65*65 (25*25) a maximum!" sokszor szebb avatarokat lehet készíteni ha nem ragaszkodunk a régi 40x50-es mérethez. Persze nem lesznek ezután sem 60x60-as avatarok. Szerencsére már a fényképekkel nem kell szenvedni. Sajnos mostanában nekem sem volt időm rajzolgatni.
-
-
Wyll
őstag
Én annak a híve vagyok, hogy tartani kéne magunkat az eredeti PH!-s stílushoz, ami igazából nagyon-nagyon leegyszerűsített, szinte csak egy-két színből és határozott fekete kontúrokból álló figurákat jelent. És egyre jobban térünk el ettől az iránytól. (Méretben is mostanában azt figyelem meg, hogy növekednek az elfogadottak. Nem feltétlen pixelméretben, hanem érzésre.) Persze ettől még az egyéni avatarok, és főleg a tiéid - túlzás nélkül mondom - gyönyörűek, meg szépek, csak ne kanászodjunk el nagyon.
Ez az én véleményem, persze tudom hogy mostanában kevésbé vagyok aktív, nem kell berágni miatta, csak elmondtam, a "kormány" úgyis a ti kezetekben van.
A kutyus miatt is azért szóltam nyilván, mert nekem szemet szúrt, és te nem szoktál ilyesmit elkövetni, amúgy teljesen ok, szép, ndruu-minőség, sokkal nagyobb hibákkal rendelkező egyénik is vannak, azokba sem halt bele senki -
Realradical:
☑☑ Egyéni arcképe beállításra került.
Cthulhu Dawn:
☑☑ Egyéni arcképe beállításra került. 12-08-28
Otisz:
☑☑ Egyéni arcképe beállításra került.
Cyberpunk:
☑☑ Egyéni arcképét lecserélte.
Mod: Barthezz2
-
bluyoo
nagyúr
Köszi a forgatással nem is lenne gondom de így kicsibe tényleg elvesznek a részletek .... nem akarom hogy potyára dolgozz vele úgyhogy (egyelőre
) nem erőltetem ..
Sajnos talán az a kép volt a legkorrektebb azok közül amiket találtam.
Esetleg valamelyikből ki lehet hozni valamit? :
[link] , [link] , [link] , [link] , [link] vagy [link] .
Főleg az első és az utolsó tetszene. -
Timyyy
őstag
Ha kicsit jobban értenék a PS-hez akkor elég lenne egy leírás hogy hogyan is kell arcképet készíteni, milyen eszközökkel hogyan és mit kell állítgatni amíg úgy gondolom hogy nekem tetszene és a szabályoknak is megfelel, de gondolom mire leírná az ember addigra meg is lehet csinálni... mert én szívesen elpepecselnék akár napokat is az enyémmel csak hogy tetsszen magamnak, nem várnám én el mástól... de sajnos béna vagyok
-
Otisz
őstag
Akkor ha látsz benne fantáziát, megköszönném ha majd próbálkoznál vele
A másik ez lett volna, de ez csak fekete-fehér vonalrajz...
-
Tamoo
nagyúr
Még nincs megcsinálva, csak körbevágtam, mosott az egész, ezért hagytam nagyobbra is. Írtam hogy csak minta!
De amúgy nem hiszem, hogy egyébként is túl jól sikerülne.
az arcot nem biztos, hogy ki tudom emelni rendesen... Én nem erőltetném ha a kérvényező nem ragaszkodik hozzá.
A kecskét véleményezd inkább!
(#20036) Otisz: érdekes szerzet, de lehet belőle valami.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn #20029 üzenetére
Megrajzoltam kis átalakításokkal, mert nem volt túl jó a kép. Így belefért. Csak a fej hülyén nézett volna ki.
(#20030) Otisz:
nem hiszem. Valami rajzosat kellene inkább keresni, a végeredmény sokkal jobb lesz... nem ilyen 3D-s vagy "szőrös" jószágot. Persze ez is lehet ha van aki elvállalja, de én nem nagyon boldogulok velük, inkább olyannal töltöm az időt amiből jó eséllyel lesz is valami.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bluyoo #20026 üzenetére
Elméletben jó lehetne, gyakorlatilag meg meglátjuk. Majd meg kell próbálni.
(#20027) Otisz: Szerintem semennyire.
(#20024) Bici: Nem is tudom... talán túl egyszerű. Olyan logo jellege van (még ha nem is az). De mint mondtam nem én döntök, én csak válaszoltam jobb híján. Felőlem ez is lehetne.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn #20008 üzenetére
-->
Méreten növeltem, szerintem még így se hat olyan nagynak...
-
Cyberpunk:
Realradical: Igen, akkor túl sűrű a belső vonalkázás, csúnya úgy. Szerintem jópofa, bár nekem a marsossal sem volt bajom.
Timyyy: Ez a fehér tigris nem jó téma. Anno a fehér oroszlánnal is megszenvedtünk rendesen. Egy rajzos kölyök tigrisből még könnyedén lehetne arcképet faragni, de a kikötésed az volt, hogy minél élethűbb legyen. A második felvetésed már jobb, abból meg lehet próbálni.
Ha nagyon jó kedvem lesz holnap, akkor megpróbálkozom a tigrissel is, de nem ígérek semmit. -
Timyyy
őstag
Látom senkit nem érdekelt az előző igénylésem, úgyhogy beteszem még 1x:
Elsősorban fehér tigrist szeretnék, ezekhez találtam néhány képet: 1, 2, 3, 4, 5. Ezekből lehet kivágni, megvágni, összeolvasztani, bármit, amiből használható dolog jön ki.
Illetve van még egy másik karakter, innen a jobb szélső, külön is találtam képet róla itt, remélem ez nagyon jó alapanyag, mert ezzel a grafikával csak a feje tetszene például avatarnak (de ha valakinek van kedve egész alakosan is megnézném próbaképp), és találtam ehhez egy körvonalas rajzot is, hátha használható az arcképpé alakításban.
-
Otisz
őstag
Esetleg ezzel lehetne valamit kezdeni?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Sziasztok! Engedélyt megkaptam egyéni arcképre. Erre a kecskére gondoltam, hogy ki lehetne hozni egy ph kompatibilis arcképet, bár a teste nem hiszem, hogy belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest