Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
válasz
[Prolixus] #4399 üzenetére
Hát.... az még egy bő két évecskét jelent neked! Addig még 10x meg fog változni, hogy mit szeretnél!
-
.LnB
titán
Edem05-nek Borderlands 2 forrásképek.
Na találtam Marauder-t szerintem elég jó:
De találtam más jó karaktereket is Borderlands témában. Ha tetszik esetleg valamelyik választhatsz ezek kötül is. Csak nézd meg itt, hogy nem foglaltak e!!
További Borderlands témájú forrásképek:
-
válasz
s3nsitivity #4391 üzenetére
-
s3nsitivity
addikt
válasz
GrooveHero #4390 üzenetére
Persze az úgy másabb de mivel fentebb se a „ call of duty” kereső szóra nem hozott semmit illetve a linkelt képemre fogalmam se volt milyen címszóval keressek rá mivel csak random találtam.
-
GrooveHero
addikt
válasz
s3nsitivity #4388 üzenetére
Ez amúgy olyan rohadt egyszerű ám. Pölö azt mondod, hogy te Scooby Do-t szeretnéd. Rákeresel, és meglátod, hogy van e vagy nincs. A lényeg, hogy bármit szeretnél...keress rá, hogy van e már olyan.
-
válasz
s3nsitivity #4386 üzenetére
Szinte mindegyik arcképpel kapcsolatos topiknak van téma tudnivalók része. Olvasd az egyiket!
Kérdésedre a válasz: Igen, használja.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
s3nsitivity #4385 üzenetére
Na jó nem fárasztok senkit.. Ezt használja valaki? Hogy tudnom megnézni?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
s3nsitivity #4383 üzenetére
Remek páros: az első fénykép, a második foglalt, ráadásul 3d render... (Azt hiszem legalábbis)
-
s3nsitivity
addikt
válasz
s3nsitivity #4382 üzenetére
-
válasz
s3nsitivity #4380 üzenetére
Nem igazan, meg droidrobot mar van.
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
Ebből a drága robotból lehet arcképet alkotni?
Előre is köszi! -
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #4377 üzenetére
Mert ez a szabály pár éves. Régen lehetett, de annak elkerülése érdekében, hogy ne legyenek összekeverhető arcképek, most már nem.
-
[Prolixus]
addikt
Az hogyan lehetséges, hogy elvileg egy karakter=egy account, ennek ellenére pl. Walter White is két felhasználónál szerepel az arcképkeresőben?
-
nanorambo
őstag
Köszönöm Peterson_ munkáját!
-
Out
addikt
Üdv!
Csak érdeklődnék, hogy ez megfelelő alapanyag lenne-e egy arcképhez vagy a vízjelek miatt nem?
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Peterson_ #4359 üzenetére
Már átengedték a kollégák az előző verzióból a középsőt.
nanorambo! Neked jó lesz ez így? Mert ha igen, már állítom is be.
-
.LnB
titán
-
Mottie
őstag
Tiszteletem!
21 nap múlva jogosult leszek, addig engedélyt kaptam az ebben a topicban való előzetes érdeklődésre.
Két ötletem van, ezek megvalósíthatásáról szeretnék érdeklődni (a képek sajnos kicsik, valamiért erről a gyengus netről nem tölti be az eredeti oldalakat, a deviantart pl teljesen elérhetetlen számomra)
1. Mad Scientist Ziggs (League of Legends)
Ennél cartoonosabb ábrázolást nem találtam, kicsit részletgazdag, kérdés hogy megvalósítható-e?2. Enderman cartoon (Minecraft)
Amennyiben nem, itt egy egyszerűbb dolog ez már talán eléggé cartoon jellegű (a kép itt sem túl nagy)
Köszi és Üdv,
Mottie
-
törölt tag
Üdv urak,
lassan (bő másfél hónap) és megkapom az engedély arcképre. Bryan Cranstont szeretném arcképnek, ha tisztelettel megkérek valakit megtudná nekem csinálni?
Vagy a színek miatt EZ jobb lenne?Köszönöm.
-
-
oliwire
őstag
válasz
oliwire #4326 üzenetére
Ezt a hozzászólást azért írom, hogy benne legyen a két ajánlott forráskép, amiből esetleg jobban ki lehet indulni majd
[link] [link]
A kérés még ugyanolyan, mint az eredeti hozzászólásban.
A fáradozásaitokat is köszönöm (#4327) crey és (#4329) TomWexX!
És azoknak is, akiknek lesz idejük ezzel foglalkozni!
-
skyli
senior tag
válasz
#40993792 #4325 üzenetére
pedig próbálkozok. Csak nem tudom, mennyire kell levenni, meg úgy sötétedik is a színe vmiért. Ennél már legalább 30%-al levettem elvileg a szaturáltságból. + kiszettem a világító zöld részeket is, így csak simán kék, talán így már elmegy? vagy még jobban ki kéne mosni?
-
válasz
oliwire #4326 üzenetére
ezek közül egyik sem. Ráadásul szinte mindegy melyik ruhásat választod forrásnak, mert színezni könnyű fehérről feketére, viszont a galléron kívűl más nem fog látszani...
Ezek amúgy rettenetes források, használhatatlanok egytől-egyig.
Ez már vállalhatóbb, de ez sem az igazi.
-
oliwire
őstag
Sziasztok!
Kaptam engedélyt egyéni arcképre, viszont van pár kérdés, amire jó lenne, ha tudnék választ kapni
Luke Skywalkert szeretném, nem rég lett szabad az arcképkereső szerint, viszont az én nem a fehér köntösös Luke-ot szeretném, hanem a Return of the Jedi filmben szereplő fekete ruhás verziót, pl.:Ezeken kívül még: Luke1 Luke2 Luke3
Nem mindegyik felel meg a követelményeknek, de nem tudom melyik lehetne az ideális választás a készítéshez. Azt szeretném, ha látszana, a fekete gallérja, és ha esetleg a zöld fénykardja is részletében (az utóbbi nem tudom, hogy lehetséges-e). Kivitelezhető lenne a dolog?
Szerk.: Itt az engedély is: [link]
-
aytukabozs
addikt
Igyekszem betartani minden topik szabályait (bár hazudnék ha azt állítanám nem bliccelek néha).
De ha már így megszólíttattam;Elnézést mindenkitől,
ahogy az nyilvánvaló volt itt mindenkinek rajtam kívül a kalkulátorban amit néztem csak az őstag rang elérése, tehát valóban már csak 500 valahány napra vagyok a céltól...Addig is jogos lenne büntiből a looser feliratos kép használata
-
válasz
aytukabozs #4315 üzenetére
En toroltem, de visszaallitom mert beneztem es azt hittem ez az official topik, sry.
-
Peterson_
addikt
válasz
nanorambo #4318 üzenetére
Értem amit mondasz, de az elvégzett módosítások mindenképp kellenek.
Vagy akkor maradhat az első, de még a maradék vállat is levágom róla, szintén forgatok rajta ugyanúgy pixeltetriszezek a színekkel, és még kisebb is leszMagyarán véleményezésre bocsátottam moderátori oldal elé is, és mondták, hogy kell váll, kisebb kell legyen és homogénebb.
De ha valamilyen úton-módon megfelelne az első is, felőlem lehet az is.
-
nanorambo
őstag
válasz
Peterson_ #4307 üzenetére
Remélem nem küldesz el az anyámba, de az előző a mérete miatt, meg a ruhából több látszódott ott, jobban tetszett. Úgy értem a több látszódott alatt, hogy már a vállap is benne volt, ami nekem fontos. Rájöttem, hogy ha több ruhát akarok, akkor kisebb lesz a kép, ami nem jó.
Úgyhogy az első] tökéletes számomra, az orrával sincs igazából baj.
Nagyon köszönöm a munkádat, nagyon jó lett mindkettő, de a fentebb említettek miatt az elsőt választanám.
Hogy lehet beállítani? -
válasz
aytukabozs #4315 üzenetére
Nincs egyéni avatarja, egy DG érme van amit a Desktop versenyen nyert.
Valamint azért lett törölve, mert a közelében sem vagy a jogosultságnak, és az arcképgyárosok így is el vannak csúszva a munkákkal, nincs idő másfél évre előre dolgozni.. -
aytukabozs
addikt
-
Peterson_
addikt
válasz
aytukabozs #4311 üzenetére
Bár nem engem kérdeztél, ha nem bánod, válaszolok.
Érdeklődni természetesen lehet.
Ha tiszta adatlappal eléred a követelményekben meghatározott rangot+időt, akkor a zacskófejből lehet arcképed
Ha csak ez volt az érdeklődés tárgya -
válasz
aytukabozs #4311 üzenetére
nem rossz a kalkulátor, de senior ranghoz 2500 nap kell hogy kapj egyedi orcát, Őstag vagy afeletti ranghoz pedig 800. Te valamikor 1,5 év múlva lehetsz jogosult...
-
aytukabozs
addikt
válasz
vittorio7 #4309 üzenetére
Asszem az összes arcképpel kapcsolatos írást, valamint a topicjait végignyálaztam.
Pont ezért kicsit keverednek is az infók.
Konkretizálnád miért kérdezed? Nem szabad az elvi jogosultság elérése előtt érdeklődni?
Tényleg zsonga a fejem a sok infótól(#4310) Peterson_
Akkor rossz a kalkulátor valamelyik kapcsolódó topicban?ott 300HSZ és 6 nap amit kikalkulál... :/
Ezesetben talán törölni kéne.... -
Peterson_
addikt
válasz
aytukabozs #4308 üzenetére
Ó, tényleg, nem is figyeltem, nem vagy jogosult, éppen csak egy nulla hiányzik a jelenlegi rangod mellé a regisztrált napok számából...
Vittorio linkelte az igénylés szabályait, ajánlom, hogy olvasd el. -
vittorio7
őstag
válasz
aytukabozs #4308 üzenetére
Ezt már olvastad
[link]
-
Peterson_
addikt
válasz
aytukabozs #4305 üzenetére
Az első ékes példája a lehető legrosszabb forrásnak
Egyébként a másik megoldható, bár a testből nem fog ennyi látszódni, és kicsit át is kell szabni,mert nem túl jók az arányai. -
aytukabozs
addikt
Jóreggelt a művész hölgyeknek(? nem tudom vannak-e, de ladies first ugye
), uraknak...
Mivel lassan elérhető közelségbe kerül az egyedi avatar, gondoltam kicsit elébe megyek a dolgoknak és megérdeklődöm a lehetőségeimet.
Az elő ötletem az volt hogy a több más oldalon is használt arcképet importál(tat)om ide is, de ahogy olvasgattam fotóból ez nem fog menni, gondolom még akkor sem ha ez egy eléggé lebutított fotó;
jól gondolom?
Tovább ötletelve - mivel már eléggé megszoktam a mostani avatart - arra jutottam hogy maradnék zsákfej, de egy kicsit másképp.
Az alábbi skiccet egy grafikus/grafittis ismerőstől kunyeráltam ki, aki sajnos újat rajzolni nem volt hajlandó nekem, de talált a korábbi munkái között (elvileg)megfelelőt.Annyi változtatást szereték benne hogy legyen zsákszínű, ne legyen szomorú, és ne legyen a fejére írva hogy vesztes
Avatarrá tud ez válni, vagy valamit változtatnom kell rajta?
Nem vagyok egy nagy P.S. mágus ahogy látszik -
nanorambo
őstag
válasz
Peterson_ #4300 üzenetére
Igazából baromi jó lett szerintem. Esetleg, ha egy kicsit több látszódna a ruhájából (tényleg csak KICSIT több) Mondjuk, akkor meg a fejéből lenne levágva, ami evidens, hogy nem jó. Úgyhogy igazából tökéletes ez így.
Az orra első pillantásra olyan, mintha éppen szüppögne. Már ha érted mire gondolok.Talán a szája és orra közti függőleges vonal miatt.
Ha az orrán ha tudnál egy ici-picit javítani, azt nagyon megköszönném! De mondom, nagyon faja lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest